Ha, ha, ha! A ajuns si Basescu un presedinte “ilegitim si ilegal”! CCR sau PCR? Isi va da Traian Basescu demisia de onoare?

“Mai, ce blestem o fi pe poporul asta de a ajuns pana la urma sa aleaga intre doi comunisti!” – Traian Basescu catre Adrian Nastase in 2004. Doar unul mai profita si acum de sistemul relationar al relicvelor regimului comunist. Altul e la puscarie.

Sursa ilustratie: Funny Photo

Print Friendly, PDF & Email
You can leave a response, or trackback from your own site.

7 Responses to “Ha, ha, ha! A ajuns si Basescu un presedinte “ilegitim si ilegal”! CCR sau PCR? Isi va da Traian Basescu demisia de onoare?”

 1. Mih says:

  Victor, spune-mi si mie cine crezi tu ca ar trebui sa ne fie presedinte? Concret, un nume, un personaj .

 2. VR says:

  Pinocchio! Cred ca ar minti mai putin decat toate personajele existente azi pe “piata pulitica*” (*vorba lui Pastorel Teodoreanu).

 3. GABRIEL TRACHE says:

  MAESTRE,
  OARE VA SCAPA ROMANIA DE HOTI, SLUGI SI MINCINOSI?
  OARE VREODATA AM MAI PUTEA FI MANDRI CA SUNTEM ROMANI SI CA AVEM O TARA SI NU O COLONIE?

 4. Ioan says:

  Faptul ca ati intors tunurile spre Basescu e mai mult decat suspect, in conditiile in care ignorati cu desavarsire cealalta fata a politicii dambovitene: plagiatorul Ponta, chiulangiul Crin si tatucul Voiculescu. E cu valoare simbolica ajungerea la conducere a unui hot si a chiulangiului, ca intr-o poveste urata cu valori rasturnate. Ca sa nu mai spun de oamenii pe care acestia ii promoveaza: Remus Cernea e primul sfatuitor al lui Ponta, iar Daniel Barbu al lui Antonescu. De Remus Cernea stie toata lumea. Dar de Daniel Barbu? Acesta spune ca la noi nu a existat credinta, ci traditie. Cu alte cuvinte, Brancoveanu si-ar fi dat viata pentru o traditie…

  https://www.historia.ro/exclusiv_web/general/articol/ce-sunt-romanii-ortodocsi-o-falsa-explicatie-istorica#

 5. Cristina Iliescu says:

  @Mih: de ex. Nicusor Dan sau alt “fraier” care lasa ce-i este usor si confortabil sa fie Don Quijote, si au fost, sunt si vor mai fi.
  Probabil vorbesti din postura comoda a neimplicarii directe vreodata. daca ma insel imi cer scuze dar as vrea macar un contraexemplu teoriei mele: unii vorbesc si altii fac.

 6. VR says:

  Stimate Ioan Plaiesu, obositi-va putin si vedeti ce am scris pana acum despre ceilalti doi mucosi. E foarte simplu: scrieti numele lor in nisa din dreapta si apasati pe lupulita adiacenta. Daca Dvs ati cazut in aporia lui Basescu furata de la Iliescu (ori sunteti cu mine, ori sunteti cu ailalti) nu sunt obligat sa va urmez. Eu sper, totusi, sa va treziti, inainte ca berbecul sa ia calea prapastiei cu tot cu Dvs.
  Numai bine!
  “Suspectul” de serviciu

 7. VR says:

  @ Dl Gabriel Trache:
  La Judecata Neamurilor!

Leave a Reply

Powered by WordPress

toateBlogurile.ro

customizable counter
Blog din Moldova