Gata! Vacanta in Romania: Bucovino, plai cu dor. Schitul 12 Apostoli: o gura de Rai din Muntii Calimani. FOTO/VIDEO Frumusetile Romaniei, Gradina Maicii Domnului

You can leave a response, or trackback from your own site.

2 Responses to “Gata! Vacanta in Romania: Bucovino, plai cu dor. Schitul 12 Apostoli: o gura de Rai din Muntii Calimani. FOTO/VIDEO Frumusetile Romaniei, Gradina Maicii Domnului”

  1. Iustina Bacosca says:

    Cu adevarat romanesc.
    Ce putem face pentru o Romanie normala? Daca ne-am face concediile prin Carpatii Romaniei si nu am mai fi atat de snobi, sa alergam in vacante prin strainataturi, poate am fi si noi mai prezenti in propria noastra tara, in propriul nostru destin.
    Ne-am dorit un ciobanesc mioritic. In sfarsit il avem. Are 3 luni si il chiama Voinicel. El ne va pazi plaiul nostru cu dor, locul pe care il gospodarim cu dragoste si bucurie. Multumim Lui Dumnezeu ca ne-a dat aceste daruri si cred sincer ca tinerii ar trebui sa se orienteze spre adevaratele valori stramosesti, sa redescopere Romania prin ochii taranului copt, intelept si bland, precum un ciobanesc romanesc mioritc…Cum se leaga toate pe acest picor de plai….Numai cine nu vrea nu vede!

Leave a Reply

Powered by WordPress

toateBlogurile.ro

customizable counter
Blog din Moldova