Manualul UDMR de “Istoria Secuilor” este un manual despre “Cum sa urasti romanii”. Greva Foamei pentru Patria. Obama mimeaza nationalismul. Ce au in comun Piedone, Gorghiu, Trandafir, Corlatean si Ungurean? Agentia de PR a ARD

“Din punct de vedere lingvistic, românii ajunşi în Ţinutul Secuiesc s-au amestecat repede şi spontan în majoritatea secuiască de limbă maghiară” – Din “manualul” de “Istoria Secuimii”

In imagine, o lucrare de Eugene Al PannMaghiari Conspirand

Ziaristi Online va recomanda:

Manualul UDMR de “Istoria Secuilor” este un manual despre “Cum sa urasti romanii”

Coperta Manual secuiesc UDMR

Sunt doar câteva exemple despre gravele omisiuni ale unei lucrări destinate elevilor de etnie maghiară din judeţele Covasna şi Harghita, din ciclul gimnazial, carte editată din fonduri publice, şi care, prin conţinutul şi mesajul său antiromânesc aduce grave prejudicii, pe termen mediu şi lung, unei convieţuiri interetnice normale.

Greva Foamei pentru Patria. Grid Modorcea: În locul cinematografului „Patria”, gogoşeria „Haşotti”. Cinematografistii, intre Argo si Spargo

Cinema Patria - Dragostea in vremea holerei

Cinematografiştii au devenit argonauţi. Ar trebui să plăsmuiască şi ei un scenariu precum Argo şi să-l ia ostatic pe Haşotti, poate aşa vor bloca mafia imobiliară. Dar oare pentru cât timp?! Oricum, să le urăm un senzaţional „spargo”! Realitatea bate adeseori ficţiunea, dar o şi hrăneşte.

Corneliu Vlad: Parabolă americană. Obama mimeaza nationalismul

obama-d-day-monument

Ne-am putea imagina ca un om politic de la Bucureşti să se adreseze astăzi românilor cu sintagma “noi, familia română”? Şi că ar putea continua cu “vom triumfa sau ne vom prăbuşi împreună, ca o singură Naţiune, ca un singur popor”?

Vreti sa cititi “manualul” “Istoria Secuilor” platit de “statul roman”? Ziaristi Online si Dan Tanasa vi-l ofera pe tava. ”În cele două războaie mondiale România a INVADAT ținutul secoiesc”. DOCUMENT

Maghiari conspirand de Eugene Al Pann

DOCUMENT. “Manualul” “Istoria Secuilor”, finanţat de instituţii ale administraţiei publice locale din judeţele Covasna şi Harghita, cultivă lipsa de responsabilitate faţă de trecut, cu grave consecinţe pentru formarea viitoare a tinerilor maghiari. O provocare jignitoare antiromânescă pe bani publici.

Jurnalul National prezinta un document despre Cum vrea să cucerească ARD puterea emanat de agentia de PR a ARD, aceeasi care i-a avut clienti si pe Piedone, Gorghiu, Trandafir, Corlatean si, de acum, si pe Ungurean. Ridicol!

Print Friendly, PDF & Email
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

Powered by WordPress

toateBlogurile.ro

customizable counter
Blog din Moldova