Un “pictorial” interzis femeilor gravide: Portretul rinocerului CVT la batranete de Eugen Mihaescu. Profesorul Turianu despre Scandalul CSM. Florian Bichir despre putreziciunea “dreptei”. Grid Modorcea despre Oscar. Cand presa moare

Ziaristi Online:

Portretul rinocerului la batranete. Eugen Mihaescu il distruge pe vecie pe Corneliu Vadim Tudor. Un “pictorial” interzis femeilor gravide

Horror Corneliu Vadim Tudor vazut de Eugen Mihaescu 2013

Numele Vadim Tudor nu mai trebuie rostit. Ca al demonului care sperie vitele, acrește laptele și face gravidele să lepede.

Profesorul Corneliu Turianu explica de ce CSM trebuie sa fie condus de un judecator

Consiliul Superior al Magistraturii ii spune out lui Danilet

Din păcate, cei care nu cunosc principiile organizării judecătoreşti sunt tentaţi să mute disputa privind Consiliul Superior al Magistraturii pe tărâm politic, în ciuda faptului, de exemplu, că 46 de instanţe (care sunt apolitice!) cer revocarea judecătorului care pledează pentru numirea unui procuror în fruntea Consiliului Superior al Magistraturii.

Florian Bichir despre putreziciunea “dreptei” fara fundament crestin. “In 1989, dreapta supravieţuia doar prin foştii deţinuţi politici, legionari si misticii lui Ioan Alexandru”

EvZ despre MRU Ungureanu si Neamtu in Top cea mai proasta campanie electorala in 2012

O dreaptă autentică are la bază, are drept fundament doctrina creştină, filonul religios. Nu poţi vorbi de dreapta, de tradiţie, dacă nu te raportezi la Creator, la divinitate, la rânduiala lumii. Altfel rişti să creezi o „dreaptă” sterilă, o „dreaptă franceză” castrată de ideologie şi care are, ca singur argument, în absenţa lui Dumnezeu, emigraţia masivă!

Corespondenta de la New York de Grid Modorcea: Cel mai competitiv Oscar din ultimii zece ani

Oscar 2013

Cu obraznicia nu poti sa ajungi in elita filmului mondial, dar numai si prostia de a incerca marea cu degetul se sanctioneaza, arata cat de mediocru si disperat poate fi reprezentantul Noului Val al filmului romanesc, devenit erou fiindca a fost aruncat de americani “dupa dealuri”, asa cum e Nastase mare scriitor in puscarie

EDITORIAL: Cand presa moare. Drumul  resemnării

Libertatea-Presei-Civic-Media

Ziaristul de opinie devine din ce în ce mai șters, obosit să se revolte,  condamnat la tăcere, suspectat pe nedrept de ,,plafonare” ori teamă sau abandon. ,,Profesioniștii” au făcut o meserie din arta cuvântului, practicată pentru bani sau pentru interesul acelora care vor puterea politică.

Print Friendly, PDF & Email
You can leave a response, or trackback from your own site.

3 Responses to “Un “pictorial” interzis femeilor gravide: Portretul rinocerului CVT la batranete de Eugen Mihaescu. Profesorul Turianu despre Scandalul CSM. Florian Bichir despre putreziciunea “dreptei”. Grid Modorcea despre Oscar. Cand presa moare”

  1. VR says:

    O mare porcarie! Trebuie scris si reactionat, fara indoiala.

  2. Stefan -Mihai Martinescu says:

    Uneori ma intreb daca nu cumva este prea tarziu…

Leave a Reply

Powered by WordPress

toateBlogurile.ro

customizable counter
Blog din Moldova