“Tiganca imputita” a lui Basescu a dus la o amenda contestata in instanta. “Nationalistii autonomi” de la Timisoara sunt arestati si perchezitionati, incalcandu-se Constitutia, pentru a fi protejata mafia tiganeasca si coruptia “organelor Legii”


O situatie de dementa cronica a organismelor statului se deruleaza la Timisoara, cu repercusiuni nationale care privesc incalcarea crasa a libertatii de exprimare, drept consfintit de Constitutia Romaniei si toate prevederile internationale in domeniu la care Romania este parte. Aflam de la Mediafax ca “la Timişoara, au loc perchezitii la membrii unei grupări naţionaliste care au anunţat pe un blog că oferă o recompensă de 300 de lei fiecărei femei rome care se supune unei operaţii de sterilizare în 2013”.

Blogul a disparut deja – ras de cine, nu stim – iar tinerii de la Timisoara sunt calcati de “mascati” ca niste infractori de drept comun. Pentru o gluma. In acelasi timp si acelasi oras, sub privirile acelorasi “organe”, mafia imobiliara tiganeasca a pus mana si distruge din temelii si casa monument istoric a primului florar al Timisoarei, Wilhelm Muhle, dupa cum informeaza Cotidianul.

Adevaratul motiv al operatiunii agresive de intimidare a tinerilor nationalisti de la Timisoara nu pare insa sa fie glumita cu tigancile – pentru care se puteau alege cel mult cu o amenda de la CNCD pe care sa o conteste in Instanta si sa mai si castige procesul, la fel ca in cazul celebru cu Basescu si “tiganca imputita” – ci mai curand intentia acestora, anuntata public in urma cu cateva zile (vezi foto), de trecere la actiuni de nesupunere civica in cazul in care “organele” legii nu intreprind nimic impotriva mafiei imobiliare tiganesti din oras. Cu alte cuvinte, operatiunea “mascatilor” Politiei este de fapt o operatiune de protectie a mafiei tiganesti si a propriei coruptii din sistem.

Un alt glumet, pe Facebook, afirma ca presedintele Romaniei atunci cand a anuntat taierile de alocatii pentru copii a vrut sa sterilizeze toata natiunea romana. Si nu l-a perchezitionat nimeni. Dimpotriva, l-a reinstalat in functie desi a fost demis de drept de poporul roman. Ce-o sa faca “organele” acum? O sa-l caute si pe glumetul de pe Facebook sa-l aresteze si perchezitioneze de sa-i mearga fulgii?

Mai mult ca sigur ca tampenia “organelor” o sa ne aduca un nou proces la CEDO, cu despagubiri pe care o sa le plateasca tot romanii, pentru ca tiganii, in general, nu sunt prea iubitori de platit taxe si nici n-au buletin decat pe perioada alegerilor.

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene, Mădălina Mezdrea, nu a oferit presei nici o lamurire privind motivele invocate pentru a desfasura perchezitii. Se cautau banii oferiti drept recompensa sau postarea de pe blog? Dincolo de gluma, precedentul Timisoara ne face sa ne intrebam al cui mai este “statul roman”, al mafiei tiganesti care devalizeaza tot Banatul sau al extremistilor maghiari care sunt recompensati pentru contestarea Constitutiei Romaniei cu posturi “onorifice” in Guvern?

Aflam de la Dan Tanasa (aviz amatorilor: daca vreti sa-l perchezitionati cereti mandat international, ca e in Spania 🙂 ) ca onor consilierul “onorific” al premierului Romaniei (?), Gyury Frunda, ca si fostul consilier neonorific al presedintelui Romaniei (?), Peter Eckstein Kovacs, contesta Constitutia Romaniei si din noua sa calitate. Astfel, intr-un interviu acordat zilele trecute publicatiei ungare Népszabadság, acesta a sustinut, negru (normal) pe alb:

”- În primul rând, nu mi-am vândut sufletul. Am aceeași convingere și aceleași principii ca atunci când am fost secretarul adunării constituante și spun în mod necontenit că România nu este un stat național. Și de fapt acum cu atât mai puțin ca atunci când s-a schimbat regimul deoarece a intrat în Uniunea Europeană, NATO, Consiliul Europei, și a renunțat la o parte a suveranității sale pe care o împarte cu instituțiile europene de care aparține. Cred că primul ministru de aceea mi-a cerut să-i fiu consilier pentru că de a lungul carierei mele am rămas fidel credinței și principiilor mele și nu pentru a renunța la ceva.”

Domnilor de la SRI, domnilor de la SIE, domnilor de la DNA, domnilor de la ANI, DGIPI, IGPR, DIICOT si Barba Cot, domnilor de la informatii si din contra, domnilor si doamnelor de la “organe”, va rog eu sa nu-l deranjati cu ceva pe extremistul maghiar aparator al criminalilor unguri care au ucis si mutilat romani in 1940, 1989 si 1990, ca sa nu-l “discriminati”. Ca de discriminat in Romania trebuie discriminati doar “patibularii” de romani, iar agentii antiromani si tradatorii de tara trebuie pusi colo sus, in cele mai inalte functii ale fostului “stat roman”!

Ca sa aiba de unde sa cada mai bine…

 

Print Friendly, PDF & Email
You can leave a response, or trackback from your own site.

8 Responses to ““Tiganca imputita” a lui Basescu a dus la o amenda contestata in instanta. “Nationalistii autonomi” de la Timisoara sunt arestati si perchezitionati, incalcandu-se Constitutia, pentru a fi protejata mafia tiganeasca si coruptia “organelor Legii””

 1. Stefan -Mihai Martinescu says:

  care sri&COM? ca daca am fi avut sri, misei ca csibi barna&com nu faceau comert si promovare cu materiale separatiste
  care sri&COM? ca daca am fi avut sri nu am fi ajuns ca un marinar ajuns presedinte sa declare ca cel mai cinstit cetatean din Romania este arpad de pe un deal de undeva din Cluj
  care sri&COM? ca usl si pdl isi impart tara cum vor ei iar slugarnicia la fmi si ue este o conditie a ticalosiei?
  care sri&COM? ca se taie paduri din rezervatiile naturale si nime nu ia masuri?
  care sri&COM? cand la Cluj arpad are relatii de afaceri cu ioan rus si dancu si de preietenie cu boc?
  mergeti in orice oras din tara sa vedeti ce bine functioneaza retelele de cersetorie, mai bine decat statul roman care este dus de rapa din 89
  incep sa cred ca la conducerea tarii avem cetateni romani doar si nu romani din tata in fiu
  lista poate continua

 2. Stefan -Mihai Martinescu says:

  Se cam arata vremurile

  “Din cauza avorturilor românilor ne vor stãpâni tiganii”

  Pr. Arsenie Boca (sa il aresteze si pe Parintele Arsenie pentru declaratia asta)

 3. VR says:

  Dumnezeu cu mila!

 4. Ana says:

  Un abuz incalificabil. Daca si pentru asemenea afirmatii ajungi cu casa calcata in picioare si cotrobaita, daca nici mediul internetului nu mai este o agora unde sa iti exprimi liber ideile… Unde naiba ne aflam, incotro ne indreptam?

  Sunt din Timisoara si am vazut ce se intampla aici si am simtit pe propria mea piele. Stau pe o strada centrala cu vecini tigani in imobil. Dezastru total, o viata cum nu le-o doresc nici macar dusmanilor mei. Nationalistii autonomi au fost singurii care ne-au protejat de bataile ce le incasam zilnic de la clanul Stanca. Imi pare rau de ceea ce li se intampla. Sincer imi pare rau. Il stiu pe baiatul retinut. Sunt in varsta si adeseori imi aducea mancare si imi facea si cumparaturile. Imi vine sa plang……

 5. Alin says:

  In orice caz tara asta nu mai este a romanilor. Iar Timisoara cu siguranta este a clanurilor mafiote tiganesti protejate de politie si procuratura, dar si de unii judecatori.

  Ceea ce s-a intamplat la Timisoara este un abuz incalificabil. Da, nimeni din institutiile statului nu misca un deget contra clanurilor mafiote tiganesti, dar daca un roman spune ceva despre ele, e luat pe sus cu mascatii. F**** M**** M*** de democratie!!!

 6. Sergiu says:

  O ticalosie fara margini din partea unui sistem anti-romanesc. Nu doar ca aceasta oferta este una legala, dar este si umanitara.

  Institutiile statului apara, in Timisoara si nu numai, clanurile mafiote tiganesti si iredentistii unguri.

  Respect nationalistilor timisoreni si am convingerea ca vor trece cu bine si peste acest act abuziv.

  Traiasca Romania romanilor!

Leave a Reply

Powered by WordPress

toateBlogurile.ro

customizable counter
Blog din Moldova