Parintele Justin Parvu sau starea de trezvie permanenta. Pomenirea de 40 de zile la Petru Voda, cu IPS Teofan si peste 5000 de dreptcredinciosi si Parastas la sase ani pentru Prea Fericitul Parinte Teoctist la Patriarhie. FOTO/VIDEO

IPS Teofan la Mormantul Parintelui Justin la Pomenirea de 40 de zile de la Petru Voda 27 iulie 2013


IPS Teofan la Pomenirea de 40 de zile a Parintelui nostru Justin Parvu de ZiaristiOnlineTV

Sâmbătă, 27 Iulie 2013, la pomenirea Sfântului Mare Mucenic Pantelimon, doctorul cel fără de arginţi, într-o atmosferă foarte emoţionantă, s-a săvârşit, în mijlocul a mai mult de 5000 de închinători, pomenirea a 40 de zile de la trecerea din viaţa aceasta a Părintelui Justin Pârvu, informeaza portalul Manastirii Petru Voda.

“La vale”, maicile au reusit sa amenajeze un Muzeu in chilia Parintelui Justin, dupa cum publica site-ul Manastirea Paltin.

Inregistrarea Audio a Predicilor IPS Teofan, Mitropolitul Moldovei si Bucovinei: PetruVoda.Ro

Foto sus: Tudorel Rusu/ Doxologia

Sursa Video: Doxologia via ZiaristiOnlineTV

Tot astazi a avut loc, la Catedrala Patriarhala, o slujba de pomenire pentru Prea Fericitul Parinte Teoctist, regretatul Patriarh al Bisericii Ortodoxe Romane, la sase ani de la trecerea sa la cele vesnice, oficiata de PS Varsanufie Prahoveanul, Episcop-vicar al Arhiepiscopiei Bucureștilor, transmite Basilica.

Dumnezeu sa-i pomeneasca in Imparatia Cerurilor! Vesnica lor pomenire!

Vedeti si: 40 de zile de la plecarea Parintelui Justin. Dumnezeu sa-l aiba la dreapta Sa! Ultima slujba si ultima binecuvantare de la Petru Voda a ultimului arhanghel al românismului autentic. Micul nostru omagiu: VIDEO/FOTO

Parastasul PF Parinte Teoctist 27 iulie 2013 Catedrala Patriarhala Foto  Ziaristi Online

Print Friendly, PDF & Email
You can leave a response, or trackback from your own site.

9 Responses to “Parintele Justin Parvu sau starea de trezvie permanenta. Pomenirea de 40 de zile la Petru Voda, cu IPS Teofan si peste 5000 de dreptcredinciosi si Parastas la sase ani pentru Prea Fericitul Parinte Teoctist la Patriarhie. FOTO/VIDEO”

  1. Mihaela A. says:

    Veșnică pomenire acestui mare sfânt al neamului românesc!

  2. VR says:

    Amin!

  3. Iustina Bacosca says:

    Vesnica pomenire! L-am visat pe parinte. Imi sfintea casa de parca stia ca am nevoie, fara sa spuna un cuvant. Fiecare scandura era insemnata de sfintia sa cu semnul crucii….Busuiocul ofilit a inverzit si a prins si radacini de cand icoana cu parintele Iustin, pictata de maicile de la manastorea Diaconesti, a fost agatata pe perete. Parintele Iustin este alaturi de poporul sau, ca un adevarat voievod al neamului. Sa ne smerim si sa iubim. Doamne, ajuta!

  4. VR says:

    Amin!

Leave a Reply

Powered by WordPress

toateBlogurile.ro

customizable counter
Blog din Moldova