EXCLUSIV. Basescu l-a decorat in secret pe Horia Roman Patapievici: ORDINUL CURULUI CLASA I. FOTO/INFO

Decoratia acordata de Traian Basescu lui Horia Roman Patapievici - Ordinul Curului Clasa I

“Nenorociţilor, se rupe şnurul: La muncă, la bătut ţăruşi cu curul!” – Fanus Neagu

patapievici_pen_holder zvastica icrPotrivit surselor secrete ale organului central al GDS, revista 22, conjugate cu cele subterane ale Hotznews, aseara, tarziu, in miez de noapte, Presedintele Romaniei, Traian Basescu, l-a decorat pe luptatorul cu curul pentru democratie, Horia Roman Patapievici. Ceremonia a avut loc intre intimi si tinuta a fost obligatorie, potrivita cu decoratia, Ordinul Curului Clasa I. Astfel, la poarta Cotrocenilor, s-au prezentat bolsevici de toate neamurile, uniti in ura impotriva romanilor si a Romaniei: Plesu, Liiceanu, Tismaneanu, Cartarescu, Baconschi, Ungureanu, Neamtu, Rusu, Preda, Berindei, ejudem (sic) farinae (foto mai jos surprinsa si plasata pe Facebook de singurul barbat acceptat la petrecerea nocturna exclusivista: Elena Udrea). Petrecerea s-a incheiat cu o bataie cu rahat intelectual in fundul curtii Palatului Cotroceni, pe acordurile unei cunoscute melodii a lui Mihai Margineanu. Vom reveni cu detalii extraordinar de picante despre Reteaua gaozarilor lui Basescu.

Intelectuanalii lui Basescu - Cristian Preda, Andi Lazescu, Traian Ungureanu, Mihnea Berindei Patapievici si LiiceanuCititi si: Reteta de a primi o decoratie de la Basescu: Injura-ti tara cat mai mult. Bingo de la Patapievici: “Radiografia plaiului mioritic este ca a fecalei: o umbră fără schelet, o inimă ca un cur”

Decoratia primita de Horia Roman Patapievici de la Traian Basescu Ordinul Curului Clasa I

Decoratia primita de Patapievici de la Basescu – Verso

NOTA: Postarea a fost scrisa inainte de a se cunoaste faptul ca, pana la urma,… chiar asa a fost. Basescu chiar i-a decorat azi pe mancurtii lui de mai sus, LIVE at Cotroceni Circus. Scenele descrise mai sus s-au petrecut, insa, aseara 🙂

Vedeti si: Sa tot condamnam comunismul! Cand Basescu semneaza ca primarul: Mihaies si satrapul culturii romane Ion Ianosi, decorati cu “meritul cultural”.

Print Friendly, PDF & Email
You can leave a response, or trackback from your own site.

7 Responses to “EXCLUSIV. Basescu l-a decorat in secret pe Horia Roman Patapievici: ORDINUL CURULUI CLASA I. FOTO/INFO”

  1. Iustina Bacosca says:

    Cea mai potrivita decoratie pentru Patapievici. Sa-si bagae degetele-n priza daca are nevoie de senzatii tari si sa-i tina de mana si pe prietenii lui cei mai buni.

  2. VR says:

    Da, multumesc! Era previzibil! 🙂

  3. ALEC says:

    Pai de ce nu l-a decorat atunci cind i s-a cerut sa il inlature de la ICR? Ar fi fost intr’adevar un act de curaj!

Leave a Reply

Powered by WordPress

toateBlogurile.ro

customizable counter
Blog din Moldova