“Societatea civilă” Soros şi-a fluturat chiloţii la Ministerul Educaţiei cerând sex în şcoli. 1 cetăţean zgibulit a reprezentat 3,72 organizaţii din cele “67 de ONG-uri” sau un ONG Soros e format dintr-un sfert de om (0,26)

Protestatarii Soros pentru sex in scoliCine și în numele cui cere educaţie sexuală în școli, fluturând chiloţi în public?

de Alexandra Rizea

Astăzi, 18 cetăţeni zgribuliţi au venit la Ministerul Educaţiei să susţină o petiţie prin care „67 de ONG-uri cer introducerea educației sexuale în școli”. Așa spune online-ul că sunt, 67 de ONG-uri, adică o forţă, deși orice asociaţie pot fi înfiinţată de numai trei cetăţeni. Sunt 67 de organizaţii și pentru că specialiștii în marketing știu că numărul, și nu calitatea poate da forţă în transmiterea unui mesaj. De aceea sunt aduși la mitinguri indivizi ce scandează lozinci pentru 50 de lei sau o pungă de mălai. Ca să iasă la număr.

Petiţia, intitulată imperativ „Educație sexuală în școli ACUM!” și adresată Ministerului Educaţiei Naţionale, Institutului pentru Științele Educației, Ministerului Sănătății și Ministerului Tineretului și Sportului, a fost lansată în spaţiul virtual în urmă cu patru zile. Şi, deși evenimentul s-a bucurat de o mediatizare generoasă (Mediafax, Hotnews, Adevarul, Cotidianul și alte site-uri cu secularismul în suflet au propagat informaţia în mediul virtual), petiţia online nu a adunat, până la această oră, decât 377 de susţinători. Cam puţini, pentru 67 de ONG-uri. Şi deloc relevant, raportat la populaţa ţării noastre. Ultimul semnatar al petiţiei „Educație sexuală în școli ACUM!” este „Sarah Knippel”, adică… o româncă sadea.

Pot vorbi 18 cetăţeni, care au spate susţinerea virtuală a altor 377, despre ce ar trebui să înveţe copiii noștri la școală? Au ei dreptul să decidă și să impună ce este mai bine pentru cei peste 3 milioane de copii, câţi sunt înscriși în sistemul de învăţământ din România? Categoric, nu.

Chiar dacă mesajul lor este artistic și profesionist ambalat, întru diseminarea informaţiei și abaterea atenţiei oamenilor de la fondul problemei. Astăzi, de pildă, la flashmob-ul organizat în faţa Ministerul Educaţiei, susţinătorii predării sexului în școală au întins niște frânghii, pe care erau agăţate prezervative și chiloţi cu mesajul „O FACEM, DAR CUM?”. Sau „VAGINUL MEU, ALEGEREA MEA”, „DACÃ NU LA ŞCOALÃ, ATUNCI UNDE?”.  Tot acest spectacol s-a desfășurat, repet, în spaţiu public, în faţa Ministerului Educaţiei!

Integral la ActiveNews

Nota mea, VR: Este de observat că cam aceleaşi organizaţii Soros, formate, conform calculelor, dintr-un sfert de om (18 : 67 = 0,26) de ONG, susţin şi strămutarea forţată (practică nazistă şi bolşevică) a zeci de mii de musulmani în România. Mă mir foarte tare că de la protest a lipsit (sperăm motivat) “Asociaţia pentru Protecţia Liliecilor”…

Vedeţi: MAFIA ONG. Câte sute de mii de euro au mai încasat Alina Mungiu şi alţi agenţi Soros dintr-un Fond de 25.542.635 euro cu ţintă România. DOCUMENT

Foto: Cotidianul

Print Friendly, PDF & Email
You can leave a response, or trackback from your own site.

12 Responses to ““Societatea civilă” Soros şi-a fluturat chiloţii la Ministerul Educaţiei cerând sex în şcoli. 1 cetăţean zgibulit a reprezentat 3,72 organizaţii din cele “67 de ONG-uri” sau un ONG Soros e format dintr-un sfert de om (0,26)”

 1. Donkeypapuas says:

  Şi sta
  i să vedeţi cum vor sări în sus aceste găselniţe inventate de PD-L (sponsorizate de PSD şi practicând ideologii apropiate de PCbolşevic) denumite pompos “Consilii Naţionale ale Elevilor” vor sări în sus iar presa gen “Latrina1” şi “PROstăriaTV” va titra “elevii cer educaţie sexuală…” Chiar nu se găseşte nimeni să ceară interzicerea prozelitismului ideologico-politic în rândul elevilor minori? Nu vede nimeni cum se încalcă drepturile tutorilor – părinţilor – de către stat? Eu nu-s căsătorit, nu am copii, dar ceilalţ, care au, aceia ce fac? Mai deunăzi se titra (în aceeaşi “presă” amintită mai sus): “elevii cer interzicerea Fondului clasei. Ca să traducem, INTERDICŢIA ACTIVITĂŢII COMITETELOR DE PĂRINŢI! În beneficiul cui? Păi al Partidului-STAT şi al organiozaţiilor cu agende POLITICE foarte clare menite să spele creierele minorilor şi să creeze pepiniere pentru viitoarele celule, poate chiar teroriste (dacă vor cere interesele partidului).

 2. Iustina Bacosca says:

  Pana aici!In scoala nu va fi asa ceva! Cadrele didactice nu au voie sa spurce inocenta copilului!

  Dragosteala este una, iubirea este cu totul si cu totul altceva. In scoala sa se faca educatie morala si cultivarea virtutilor. Asta sa vrem. FIRESCUL!

 3. George says:

  Sunt patetici de-a dreptul oamenii aia! 🙂 Si cica acum “guvernul” le va cadea la picioare si le va pupa talpile… ca cica asa vrea occidentul.

 4. Donkeypapuas says:

  Deci pe “neve” am dibuit că treb’e să fie şi şcoala de agitatori agitaţi denumită pompos “Consiliul Național al Elevilor (CNE)”! Lista pe care o publicai pe ZiariştiOnline mi-a confirmat. Turbaţii ăia ţipau şi contra predătii Religiei în şcoală mai amu juma de an. Direct proporţional cu fondurile venite atât de la Guvern, cât şi de la celulele combatante revoluţionare extrem-stângiste din vest, Est şi din toată lumea proletară, după cum se poate observa săpând puţin mai în adâncuzl internetului pe urmele finanţatorilor şi asociaţiilor tovărăşeşti ce sunt prezentate pe site-ul propriu.

 5. VR says:

  Da! De groaza! Vedeti si Asociatiile si Fundatiile “Comunitare” care au impanzit toata tara, plus pompoasele “Institute Europene” si “Centre de Resurse” pentru te miri ce…

 6. anonim says:

  de-a rasu’ (pentru noi) – plansu’ (pentru ei). Dar ma intreb: veweritza unde e?

 7. arabella says:

  Pana la urma, astia nici nu meritau sa curga cerneala pentru ei, de-asta s-a inventat cmp;)

 8. Shoe shine says:

  Ar trebui să faceți o paralelă cu, sau măcar să informați despre, o campanie de introducere a educației sexuale în școlile din Croația, încă de la clasele primare. Fiindcă adunătura asta de semnături pe o petiție inițiată de niște ONG-uri erijate în reprezentante ale părinților pare să fie doar primul pas, cel mai “cuminte.” Urmează concepția materialului educativ și a autorilor noilor manuale, care vor fi recomandate și susținute de aceleași grupuri dar mult mai discret, de îndată ce primul pas de convingere a populației va fi fost făcut, cu gir ministerial. Cu greu au reușit părinții să curețe școlile croate de infecția “educativă” implementată și acolo în același fel.

Leave a Reply

Powered by WordPress

toateBlogurile.ro

customizable counter
Blog din Moldova