HOTNEWS, reclama mascata la programele Mihaelei Geoana – "Perla Intelepciunii". Philip Davies, director al Asociatiei de Prevenire a Cancerului de Col Uterin, din bratele Mihaelei Geoana in studioul HotNews

Teoretic: Romaniaa fost premiata la Bruxelles pe 26 ianuarie pentru doua programe deprevenire a cancerului de col uterin: un program pilot de screeningcervical si un program de diagnostic mobil pentru cancerul de san sicel de col uterin. Dr.Philip Davies, directorul general al Asociatiei Europene de Prevenire a Cancerului de Col Uterin,se va afla vineri in Romania pentru a vorbi despre importanta accesuluipopulatiei la programe de sanatate publica de preventie si a informariicorecte in legatura cu cancerul de col uterin. Dr Davies a discutatonline cu cititorii HOTNEWS, transmite portalul in-dependent de Sorin Ovidiu Vintu. 

Practic: Este vorba de o reclama mascata la controversatele programe ale Fundatiei Renasterea a Mihaelei Geoana, cea care tocmai a fost premiata chiar de catre interlocutorul HOTNEWS, Philip Davies. De altfel, toata discutia HOTNEWS se invarte in jurul vaccinarii anti-HPV, program dezvoltat de Mihaela Geoana atat cu Eugen Nicolaescu cat si cu Ion Bazac. Smecheria HOTNEWS si a celor care au aranjat interviul: sa nu se pomeneasca numele Gardasil, ceea ce este conform noii strategii de vaccinare a fetitelor cu SILGARD/GARDASIL elaborata de Minister si Organizatia Mondiala a Sanatatii impreuna cu concernele farmaceutice interesate. De altfel, tot HOTNEWS a facut propaganda publicitara (fara P) vaccinarii prezentand pe larg minciunile nefastului secretar de stat Streinu Cercel.
Dovada: 26 ianuarie 2010, Bruxelles. Preşedintelui FundaţieiRenaşterea, doamna Mihaela Geoană, i s-a decernat, marti seara, incadrul Summitului European dedicat Saptamanii Europene de Preventie aCancerului de Col Uterin, premiul „Pearl of Wisdom” – “Perla Intelepciunii”. Programul „Unitatea Mobilă de Diagnostic – Renasterea” a primit cuaceasta ocazie una dintre cele 12 distinctii care au fost oferite, insemn de recunoastere a eforturilor exceptionale ale unorpersoane/organizatii nonguvernamentale pentru prevenirea cancerului intara lor. Membrii juriului sunt reprezentati ai ECCA (AsociatiaEuropeana a Cancerului de Col Uterin) si ai PCCP (politicieni dingrupul de Prevenire a Cancerului de Col din cadrul ParlamentuluiEuropean).
Premiul a fost oferit Presedintelui Fundatiei Renasterea, Mihaela Geoana, de catre Directorul General al ECCA – Philip Daviessi Dna Marian Harkin, Parlamentar European din partea Irlandei, in cadrulunei ceremonii gazduite de Parlamentul European, la care au participatinalti oficiali ai statelor membre UE, medici si reprezentanti aisocietatii civile.
„Acest premiu este deosebit de onorant pentru noi, fiind oferit deun for european de asemenea anvergura. Faptul ca un ONG din Romania,Fundatia Renasterea, a primit acest premiu, confirma faptul ca cei 9ani de activitate sustinuta a Programului nostru de Preventie siDepistare Precoce a Cancerului au atins obiectivele stabilite lainceput. Investigatiile medicale efectuate cu regularitate suntdeosebit de importante, pentru a ne pastra sanatatea. Prin acestproiect am dorit să eliminam barierele de ordin financiar saugeografic, care impiedica femeile din Romania sa beneficieze serviciimedicale precum mamografia si Testul Babes Papanicolau.”, a declaratMihaela Geoană, Preşedintele Fundaţiei Renaşterea. (Info PE)
Print Friendly, PDF & Email
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

Powered by WordPress

toateBlogurile.ro

customizable counter
Blog din Moldova