Basescu si-a schimbat Loganul cu o Dacia Duster “rosie ca focul” inainte de a se intalni cu Obama la Praga. FOTO

Preşedintele Traian Băsescu s-a aflat, joi, la Uzinele Dacia din Mioveni, pentru a-şi ridica personal maşina Dacia Duster pe care a achiziţionat-o soţia sa, el plecând spre Bucureşti la volanul noii sale maşini. Noul SUV Duster intrat în proprietatea familiei preşedintelui Traian Băsescu a costat, conform declaraţiei acestuia, 71.242,24 de lei, fiind un Diesel 4×4 vârf de gamă, culoarea “rosie ca focul”, dupa cum a spus Basescu. Întrebat de jurnalişti dacă îi va transmite preşedintelui Statelor Unite, Barack Obama, la întâlnirea de la Praga, că şi-a achiziţionat o Dacia Duster, Băsescu a spus râzând că Obama ar trebuie să afle de pe AFP acest lucru şi că ar trebui să fie informat asupra acestui aspect când va ajunge la Praga, transmite Mediafax.

Foto: Octav Ganea

Print Friendly, PDF & Email
You can leave a response, or trackback from your own site.

One Response to “Basescu si-a schimbat Loganul cu o Dacia Duster “rosie ca focul” inainte de a se intalni cu Obama la Praga. FOTO”

  1. Andrei says:

    Bravo lui ca sustine marca autohtona! Sunt un mare fan al mult blamatei Dacii, asa ca presedintele Romaniei intr-un Duster de toata splendoarea mi se pare “tare de tot”. 🙂 Tot sper intr-un viitor in care Dacia sa fie din nou a statului roman, si mi-ar placea sa mai aud si de ARO…

Leave a Reply

Powered by WordPress

Stiri

customizable counter
toateBlogurile.ro Blog din Moldova