Banii de pampersi ajung la homosexuali? Majoritatea romanilor se opune paradei exhibitioniste a homosexualilor. Va mai aloca Primaria un dispozitiv masiv de jandarmi, in ciuda crizei nationale? Alianta Familiilor protesteaza

Ca replica la homosexualizarea Capitalei pe 22 mai, cu o zi inainte, Alianta Familiilor din Romania organizeaza un mars pentru normalitate si familie.

Marsul pentru normalitate, pentru valorile familiei, va avea ca punct de plecare biserica Kretzulescu, la ora 17:30, transmite Ziare.com. Prin acest mars AFR doreste sa reafirme valorile familiei si sa transmita un mesaj politicienilor, in contextul procesului actual de revizuire a Constitutiei.

Reprezentantii AFR mai spun ca pe 22 mai masuri similare vor fi organizate si in alte orase din tara, la care sunt invitati sa participe toti cei care cred in familia naturala, formata dintr-un barbat si o femeie.

Marsul homosexualilor, lesbienelor, pedofililor si zoofililor, cel fata de care protesteaza AFR, organizat anual de asociatia Accept, va avea loc o zi mai tarziu, pe 22 mai.

Anul trecut pe 22 mai, cu 24 de ore inaintea marsului diversitatii, a fost organizat Marsul pentru Familie, la care au participat 300 de persoane, printre care si preoti. Manifestatia a fost organizata de Asociatia Provita pentru promovarea valorilor familiale, impotriva propagandei homosexualitatii si a incurajarii avorturilor.

Potrivit unui sondaj Gallup Organization Romania, realizat in iunie-iulie 2008 la cererea Consiliului National pentru Combaterea Discriminarii, homosexualitatea este privita ca fiind un lucru rau de 68% dintre romani.

Acelasi sondaj arata ca 56 % dintre romani sunt de parere ca homosexualilor ar trebui sa li se interzica organizarea de evenimente publice, iar 36% nu doresc ca acestia sa mai apara in emisiuni de televiziune.

La Chisinau, primarul Dorin Chirtoaca si autoritatile orasului le-au interzis homosexualilor sa-si expuna fundurile prin centrul celei de-a doua capitale romanesti. Ce parerea are primarul Sorin Opresscu? Acum, ca se taie banii de pampersi, ce facem cu ei, ii dam homosexualilor si jandarmilor lor?

Print Friendly, PDF & Email
You can leave a response, or trackback from your own site.

9 Responses to “Banii de pampersi ajung la homosexuali? Majoritatea romanilor se opune paradei exhibitioniste a homosexualilor. Va mai aloca Primaria un dispozitiv masiv de jandarmi, in ciuda crizei nationale? Alianta Familiilor protesteaza”

  1. Cezar says:

    Bravo pentru atitudine Victor. Insa Chirtoiaca nu are nici un merit. El a fost presat practic. Daca nu ar fi fost presiunea Asociatiilor de crestini parada ar fi avut loc.

    Domnul sa va intareasca!

  2. binnur says:

    STİMATE DOMNULE VİCTOR RONCEA,SUNT IN ŞOK, CUM ADİCA ??? AVEM IN ROMANİA
    HOMOS…..Lİ Şİ LE….NE ?!? SAU DE STRES NU MAİ AM CAPACİTATEA SA INTZELEG/CİTESC UN ARTİCOL ??? VREU SA CRED CA AM INTZELES GREŞİT !!!

  3. Anca says:

    Stimate domnule Roncea,
    PErmiteti-mi sa incep prin a sublinia faptul ca sunt o mare, MARE admiratore a dumneavoastra, dar pentru prima data nu sunt de acord cu modul in care prezentati lucrurile. Pentru ca spatiul nu imi permite, voi fi foarte scurta:

    Parada nu ar trebui sa fie exhibitionista – asta da. Ar trebui sa serveasca drept demonstratie pentru drepturile legale ale comunitatii si sa comemoreze revolutia/demonstratia/ de la Stonewall.

    In rest, ar trebui sa ne reamintim (sau sa invatam) ca s-a demonstrat stiintific faptul ca homosexualitatea nu este o boala mentala (precum pedofilia sau zoofilia!!). Orientarea sexuala de orice fel depinde de factori genetici si de mediu, de obicei o combinatie a acestora, expunerea la hormoni prenatali si stresul prenatal al mamei. Acestea fiind spuse, devine clar ca orientarea sexuala nu este o alegere, nu poate fi impusa de societate, ci este programata/determinata chiar inainte de nastere si nu poate fi schimbata!

    Faptul ca 68% din romani considera homosexualitatea un lucru rau nu arata decat cat de ignoranti si nestiutori sunt. Este trist!

    Si ca sa mai clarific un lucru: sunt 100% hetero. Am prieteni homosexuali care au o viata activa, normala, au familie, au copiii (biologici sau infiati) si din toate punctele de vedere nu sunt cu nimic mai prejos decat cei asa zis “normali”.

    Eu zic sa incercam sa nu aruncam cu piatra.

  4. uniristu' says:

    sa zicem ca depinde de factori genetici, si chiar de socuri in familii, in copilarie. TOcmai de asta trebuie sustinuta familia normala. E altceva aici. EU cred ca promovarea asta care si-o fac are rolul de reclama si de a atrage simpatizanti. Pentru ca dupa cum putem observa acesti homosexuali si alte ramuri ale lor sunt sustinuti de o multime de oameni hetero si chiar de oameni foarte influenti si cu bani.
    Cred ca erau si inainte asemenea oameni, dar de ce nu protestau? nimeni nu-i discrimina, pt ca nu strigau in gura mare ca ei sunt gay, iar marea lor majoritate isi pastrau placerea in intimitatea casei sa zic asa.
    In zilele noastre au intervenit alte forte cu scopuri anti normalitate, care chiar ii imping de la spate in aceste proteste.
    Si cum e sa creasca copiii in ingrijirea a doua iubite sau doi barbati iubiti? Incep sa vada o normalitate in asta nu? La fel cum majoritatea heterosexualilor care-i sustin pe homosexuali fac asta din cauza educatiei defectuase promovate in lumea moderna si prin promovarea anormalitatii ca normalitate. Si uite asa capata tot mai multi sustinatori.
    “e la moda sa fim toleranti, dar nu reinviem sodoma” – Parazitii – Mesaj pt Europa

  5. gremlinNORMAL says:

    Stimata dna/dra, viziunea dvs. este incorecta si suficienta…

    Va voi demonstra unde va inselati, rapid, punctat:

    – O parada este prin definitie exhibitionista!
    – Factorii enumerati care pot genera tendintele homosexuale sunt reali, dar asta nu implica automat normalitatea acestor tendinte! Alti factori pot genera zoofilie sau pedofilie- de ce le definiti ca boli, in contextul in care homosexualitatea ar fi altceva?
    – Totul e OARECUM alegere, de la a invata lectiile din scoala pana la vicii- sex, alcool, droguri- furt, crima, homosexualitate, amor cu gainile etc., si implicit OARECUM programat/determinat. Pe fondul normalitatii apar “impulsurile” diverse generate de diversi factori, dar acestor impulsuri li se poate opune “alegerea”.

    Unii homosexuali sunt intr-adevar victime, dar asta nu inseamna ca trebuie lasati sa se degradeze pana la a copula cu persoane de acelasi sex- si dezaprobarea isi are locul ei in a mentine normalitatea. Acolo unde nu e, ba chiar exista sustinere, totul e pierdut.

    Alti homosexuali sunt adevarate javre, drojdia- la propriu- societatii omenesti, ultima expresie a degradarii perverse, avand nerusinata pornire de a murdari si ce e in jur- astia sunt cei ce manifesta, cer, pretind etc., afiseaza lubricitati patologice, scabroase. Astia sunt cei ce s-au “convertit”, pe fondul unei bestialitati mizerabile, asa cum le dicteaza fondul lor infect- faceti o ANALogie cu iubitorii de manele si alte vulgaritati… e acelasi lucru, tendinta catre starea fecala… deseuri omenesti.

    E trist sa vad atata suficienta fitoasa, sfertodocta si pretioasa.
    Clarific si eu: sunt un hetero care considera ca prietenii dvs., aia normali si cu nimic mai prejos decat alde noi, sunt niste mega-scursuri daca au tupeul de a-si intinde balele viciilor personale peste niste fiinte care chiar nu au avut de ales- bietii lor copii, biologici sau infiati!! Copii facuti/adoptati ca sa le umple vietile si sa aduca justificari si dovezi ca EI sunt ca si NOI!!!

    Daca m-as “apleca” vreodata peste vreun semen de acelasi sex LOL, mi-as inscena moarte si as disparea din viata sotiei si copiilor mei- m-as duce la dracu cu tot cu “partenerul” si nu as mai avea tupeul sa spurc o mama si pe copiii ei cu mangaierile scarboase de sot/tatic de familie iubitor… “cu nimic mai prejos decat cei normali”…

    Eu zic la fel, sa incercam sa nu aruncam cu piatra… ci cu lancea.

  6. Anca says:

    Stimate Domn gremlinNORMAL,

    Iata ca va inselati.
    – La inceputurile ei, aceasta gay parade nu a fost exhibitionista. Ca s-a degradat in asa hal e partea a doua si ce sa spun, e de-a dreptul trist, deplorabil si dezgustator. Aici sunt de acord cu dumneavoastra.
    – Zoofilia si pedofilia sunt definite ca boli mentale de catre specialisti, nu ce catre mine! Homosexualitatea a fost introdusa mai demult in categoria bolilor mentale, intr-adevar, dar a fost scoasa la sfarsitul anilor 90, inceputul 2000. Totul e sa mai si cititi din cand in cand inainte sa va bateti cu pumnul in piept de cat de crestin si superior sunteti/va credeti. Acesti oameni nu au incotro: asa s-au nascut, asa traiesc. E ca si cum am considera toti suferinzii de boli genetice ca fiind … cum ati spus?… deseuri omenesti.
    Orice ati spune, acestor impulsuri nu li se opune alegerea. Asa cum dumneavoastra nu suportati idea unei relatii cu un partener de acelasi sex (pentru ca asa ati fost nascut!!!), asa si ei nu gasesc nimic atractiv la sexul opus. Chestiunea este/ a fost dezbatuta in toate cercurile medicale si concluzia, deocamdata, este ca alegerea nu este o posibilitate. Poate intr-o buna zi se va inventa un medicament care sa ii aduca la normal, da?

    Deci, stimatul meu domn homofob, inainte sa aruncati cu lancea si sa ma categorisiti pe mine cu “suficienta fitoasa, sfertodocta si pretioasa”, puneti mana si mai cititi o carte, un tratat medical, un articol stiintific sau dati un simplu google pe net. O sa fiti uimit cate s-au mai descoperit intre timp.

    Diversitatea, stimate Domn, e mare lucru. Chiar si faptul ca avem pareri diferite asupra unui oarecare subiect, face viata mai interesanta, implica evolutie… Si apropo de evolutie, poate si Darwin a fost un idiot in conceptia Dumneavoastra?

    BTW, ce perere aveti de extraterestri?

    Va salut frumos!

  7. Iza says:

    Anca, ai citit Biblia?
    Stii ce s-a intamplat cu Sodoma si Gomora? Daca nu stii, PUNE MANA SI CITESTE-O!

  8. ivri says:

    @Anca: o singura corectura, homosexualitatea a fost scoasa de pe lista bolilor mintale de catre toate asociatiile medicale din SUA la inceputul anilor ’70.
    si in locul tau nu as pomeni de Darwin pe aici, fascistii religiosi vor spune intotdeauna ca esti clar platita de evrei+masoni ca sa propovaduiesti anti-crestinismul si homosexualitatea :))
    ce popor trist suntem, oare o sa iasa romanul din evul mediu in secolul asta?

  9. gremlinNORMAL says:

    Ivri, catre tine numai atat: lasa vrajeala si canta din placile vechi pe la alte mese, ca nu avem maruntis. Lasa tu romanul, si vezi-ti de ale tale…

    Iza, poate dna. Anca nu are treaba cu cartea numita Biblie- de ce ar lua-o ca reper?? Poate nici eu nu o am, dar acolo cel numit “Tatal” spune ca “se va mantui si cel ce nu va cunoaste cuvantul Meu, dar implineste legea Mea”- sau cam asa ceva. Ma vad “pus bine” in cazul asta si cu “Tatal”, fiindca un ateu cu oarecare cod moral pare a fi ce descrie el acolo. Asa ca ma pot relaxa- daca exista vreun Rai, poate voi avea si eu o celula acolo, daca nu o mansarda mica. Daca nu exista, atunci chiar ca nu-i bai.

    Sa redevenim pretins politicosi.

    Stimata doamna,

    Daca definiti exhibitionismul exclusiv ca etalare de costume, machiaje (eventual organe, reale sau de plastic, cu sau fara baterii alcaline) si circ poponaristic (in cazul de fata), voi fi nevoit sa va accept replica fara… replica. Din intamplare, si etimologic si la propriu, a exhiba inseamna a arata deschis ceva. Nu se suprapune suficient termenul “parada” cu “exhibitie”?
    Obisnuiesc sa nu ma ascund dupa ceea ce s-a statuat de nus’ce for stiintific sau de alta natura pentru a-mi sustine parerile- dvs. de ce o faceti? Asa nici incalzirea globala nu exista, fiindca TOTI oamenii de stiinta (platiti de gigantii industriali, ca o MICA paranteza, nesemnificativa) au spus ca e “hoax”…
    Diversitatea, stimata doamna, e un lucru mare… Corect. Pe ce criterii decideti dvs.- si, desigur, cercurile medicale, lumea stiintei, elitele cercetarii- ca dragostea lui Costica handicapatu’ din satul … Fundatura, nutrita plenar fata de oaia sa neagra, nu este o alegere, ci un impuls irezistibil? Nici cu bataia, nici cu “bobo”, nici dus la curva schioapa de 50 de ani din satul vecin Strambeni (polul endogamiei din Romania) nu a putut fi convins sa renunte la fiorii dati de blanita mioarei preferate! Daca nu-mi acordati dreptul de a critica homosexualii, nici dvs.- cu tot cu “lumea medicala”, aia a dvs., ca eu cunosc si alta- nu aveti vreun drept sa clasificati zoofilia lui Costica drept boala! Daca subiectivizam si relativizam totul, atunci TOTUL este permis!! Si tocmai asta faceti!

    Se intampla sa cred ca stiu despre Darwin mai mult decat dvs.- poate ma insel, desigur. Va atrag insa atentia asupra unei confuzii pe care vad ca sunteti pe cale sa o faceti: nu se poate contesta evolutia, ci doar INTERPRETA! Darwin nu a “creat” evolutia, ci a fost doar cel care a studiat-o ordonat si a prezentat-o la nivel academic. Ce interpretare i-a dat- si aici e mult de discutat- ar fi, indiferent de concluzie, numai interpretarea LUI! Imi permit- si nu doar eu- sa am alta parere- diversitate, nu?
    Inchei paranteza despre Darwin fiindca nu a fost mai mult decat un a propos pe care l-am intuit si nu subiectul central al discutiei.

    Inainte de a fi atat de categorica lasati repetitia psittaciforma a opiniilor “stiintifice” si incercati sa disecati personal unele aspecte, ignorand macar temporar “lumile” si “cercurile”- veti fi uimita de ce ati putut ignora luand ca litera de lege diverse enormitati emise la comanda, cu staif de la universitatea “X”… Fara ironie acum, va pot spune ca universul interior sincer al omului e de preferat ca sursa, cu toate alunecarile lui, manipularilor grosolane si etichetarilor partizane emise de diverse cercuri tipator de interesate in a promova soparle cu utilitate nu prea evidenta la prima vedere.

    Nu sunt crestin!! Aveti cumva stereotipii anticrestine, si precedente dureroase si aprinse, de introduceti factorul “religie” in discutie, asa, din cauza “la nervi” ?? Nu stiu ce premisa ati utilizat pentru a aduce asta in discutie!
    Nu ma simt superior, fiindca “nimic din ce e omenesc nu mi-e strain”- si mai cred si ca “naturalia non sunt turpia”- cu conditia sa distingem foarte clar ce e natural de ce e aberant.

Leave a Reply

Powered by WordPress

toateBlogurile.ro

customizable counter
Blog din Moldova