Urban cel rau si Vintu cel bun. Angajatii de la Vox Pu(b)lica ai fostului si viitorului puscarias il acuza pe senatorul Urban de “homofobie”. Comunistul intarziat Rogozanu se ia de manuta cu politrucul Preda, sorosista Weber si anticrestinul Cernea

O gasca de antiromani bine insurubata in media si politica, cu cornute de genul comunistoidului retard Costi Rogozanu, fostul copil de ţâţă al lui Cornel Nistorescu, sau strambul de “dreapta” Cristi Preda si politruca Renata Weber, gardati de anarhistul anticrestin Remus Cernea, face spume pe siteul si televiziunea mogulului fost si viitor puscarias, Sorin Ovidiu Vintulica. Senatorul Iulian Urban, care-si exprima parerea personala pe blogul sau fata de agresiunile stradale homosexuale, homofile si pedofile, este facut cu ou si cu otet ca la sedinta BOB (deh, Cristi Preda are experienta: intra in PCR in ’87, cand muncitorii anticomunisti de la Brasov erau inchisi si deportati!). Renate Weber, matroana Retelei Soros in Romania isi permite sa-l faca si incompetent pe senatorul PDL Iulian Urban, avocat renumit (care va sti sa-i plateasca legal insultele) pe motiv ca a indraznit sa puna pedofilia pe acelasi plan cu homosexualitatea. Sunt nevoit sa-i dau si alte exemple de “incompetenti”, daca nu din lumea noastra ortodoxa pe care madama lui Soros deformata de soarta o uraste si respinge, macar din cea catolica, de care trebuie sa tina seama, ca deh, e “europeanca”. Marele incompentent care este numarul doi de la Vatican, chiar Ministrul de Externe,  respectiv secretar de Stat si, normal, cardinalul,  Tarcisio Bertone, – un om cu un CV si o cultura cum nu va putea atinge vreodata carpulita lui Soros de la Bucuresti – a declarat taman acum cateva saptamani ca pedofilia este strans legată de homosexualitate. Si uite ca mai spune si alt incompetent, tot cardinal, Javier Lozano Barragan: “Transsexualii si homosexualii nu vor ajunge niciodata in Rai si nu o spun eu ci insusi Sfantul Apostol Pavel”. Panimais?

Angajatii lui Vintu-cel-bun de la falimentarele – si material si moral – ventilatoare media de invartit rahatul, se straduiesc sa ne arate ca Urban-cel-rau e “homofob” oferindu-ne drept suprem argument faptul ca pana si ambasadorul Frantei sustine Parada Homosexualilor. Sa nu-ti vina sa razi? Bai sclavi umili, ambasadorul Frantei ESTE HOMOSEXUAL! Asa cum nu v-ati dori sa fi fost taticii vostri pentru ca altfel nu va mai nasteati ca sa scrieti asemenea tampenii incomensurabile, scuipand pe memoria tuturor inaintasilor neamului vostru (asta in cazul in care sunteti si romani).

Republic aici intreaga voma a “deontologilor” media si de partid ai lui Vintu (Cristi Preda scrie si el la Vox Pu(b)lica – doar de asta a parasit portalul cu scarba disidentul Liviu Antonesei!) doar ca sa intelegeti nivelul urii la cei care acuza de ura un om si un senator normal. Poate singurul.

Sunt alaturi de senatorul Urban si va reamintesc si Apelul remis in urma cu doua zile Primarului General al Capitalei, Sorin Oprescu: Opriti batjocura homosexuala de pe strazile Bucurestiului. In vreme de criza, avem bani de jandarmi pentru gardat exhibitionisme sexuale sau pentru pampersii copiilor?

Amintesc aici si care este cel mai grav lucru, pentru toti, pe care nu i-l pot ierta antiromanii lui Iulian Urban – ceea ce transpare si din punerea sa la zid de mai jos: faptul ca a reusit sa blocheze introducerea “parteneriatelor civile” intre homosexuali, ceea ce le-ar fi permis si adoptia de copii, act ce a generat toata mascarada de campanie a societatii in civil a lui Soros “Opriti Codurile”. I-am oprit noi pe ei. Si o s-o mai facem pana le-or zbura fulgii, aia pe care si-i baga in cur la “parada” celor care se folosesc de bietii homosexualii ca de o avangarda neocomunista a dizolvarii popoarelor.

Nu in ultimul rand este de amintit ca si Vintu il uraste pe Urban pentru ca el este cel care a declansat inchiderea ZIUA si a pus la colt tupeistii de la Realitatea TV oricand a fost nevoie. Spre deosebire de clabucii de la Realitatea lui Vintu si Vox Pu(b)lica, Ziare.com a prezentat sub forma de informatie articolul postat de senator pe blogul sau personal: Iulian Urban: GayFest, un pericol pentru copiii nostri – homosexualii sa stea ascunsi. Inainte de a pata blogul cu excrementele sclavilor lui Vintu, o mica dedicatie pentru madama Weber, peceristul Preda, utecistul Rogozanu si soimul patriei Remusica Cernea (care crede ca se trage din maimute – o stii el ceva, in ce-l priveste:)):


Urban o dă în homofobie: Homosexualii, pedofilii, zoofilii şi necrofilii vor să ne corupă copiii!

Dan Duca / REALITATEA.NET

Senatorul PDL Iulian Urban critică organizarea paradei gay şi bagă în aceeaşi oală într-o postare pe blog homosexualii, pedofilii, zoofilii şi necrofilii. “Când tu faci paradă pe chestia că eşti altfel, că eşti bolnav şi aştepţi ca societatea să te accepte, e culmea neruşinării şi depravării”, scrie Iulian Urban. Cristian Preda, Renate Weber şi Remus Cernea critică tonul homofob al postării.

Iulian Urban critică dur organizarea gay parade

Senatorul PDL Iulian Urban lansează dur la adresa comunităţii gay din România. Într-o postare pe blog, Urban bagă în aceeaşi oală homosexualii, pedofilii, lesbienele, zoofilii şi necrofilii şi critică organizarea Paradei Gay la sfârşitul săptămânii. “Au început manifestările de prozelitism organizate de homosexuali, pedofili, lesbiene, zoofili şi necrofili, adică exact ce-i lipseşte României în timp de mare criză! Copiii noştri sunt în pericol!”, “ţipă”, senatorul democrat-liberal pe blog.

Acesta îşi continuă pledoaria: “Este o adevărată sfidare şi un pericol la adresa tinerilor şi copiilor noştri. Este pentru prima oară în România când aceste manifestări durează cinci zile, ele fiind un atac direct la familia românească, tot mai şubrezită şi mai afectată în soliditatea ei morală datorită lipsei de repere. Discuţii despre transsexuali, istoria persoanelor LGBT (lesbiene, gay, bisexuali, transgender) şi filme. Aşa arată o parte a „reţetei” cu ajutorul căreia re prezentanţii Fundaţiei Accept încearcă să converteasca si alti români in special tineri la fobia prozelitismului acestei comunităţi. Cum bine spunea cineva, una este să nu se interzică practicile homosexuale, şi să nu fie discriminaţi adepţii lor, şi cu totul altceva este să se permită PROZELITISMUL. Pentru că un astfel de marş este cu scop evident de popularizare a acestor practici şi de atragere de noi adepţi.”

Urban nu se opreşte aici: “Comportamentul şi apariţia lor la aceste parade este total lipsit de bun simţ şi nu face decât să-i coboare în ochii celorlalti platitori de taxe din acest stat, întrucât participanţii par desprinşi dintr-un film porno de proastă calitate, ori proaspăt iesiţi de la lucru dintr-un bordel ieftin căruia îi fac reclamă în drum spre casă, pentru a atrage clientela pe ziua următoare. Merită respect o persoană care se poartă precum participanţii la aceste marşuri? Dacă respect şi acceptare caută minorităţile sexuale, un marş al lor ar trebui să fie, după parerea mea, făcut de oameni îmbrăcaţi decent, cu mesaje clare de integrare, şi nu de sfidare – în care să ne arate că sunt oameni ca noi, cu excepţia orientării sexuale. Un marş la care să participe nu prostituate şi proxeneţi, ci oameni care muncesc, profesează, îşi plătesc taxele, aduc un aport benefic la dezvoltarea societăţii. Să defileze homosexualii şi lesbienele care sunt de valoare, dacă există, care ocupă funcţii importante, care sunt personalităţi în domeniul lor profesional, care au afaceri reuşite, care sunt sportivi de performanţă, care au crescut/cresc copii, care sunt medici sau oricare dintre ei care munceşte cinstit.”

Finalul e la fel de acid: “Dar declaraţiile lor sunt false şi mincinoase, şi nu doresc decât sfidarea publicului şi bunelor moravuri prin paradele de bărbaţi şi femei îmbrăcaţi ziua în amiaza mare în portjartiere de plasă, strident machiaţi, cu peruci şi fel de fel de echipamente sado-maso, pipăindu-se fără ruşine în public. De ce ar trebui să accept ca diversele excepţii de la regulă să fie publice? De ar trebui ca diverse generaţii de copii să vadă familii cu părinţi homexuali? Sau transexuali, pedofili, ori alte forme de deviaţionism sexual demonstrând ce? Că sunt liberi sau că există? Ştim că există.şi sunt şi liberi să facă ce vor în intimitate la fel ca noi toţi. Dar de ce trebuie să fim exhibiţionişti? Să arătăm cu tot dinadinsul că există? Nu vorbesc de intoleranţă ci de lipsa esenţei acestui demers şi de pericolul pe care îl reprezintă întrucât este o formă de PROZELITISM ordinar prin care se încearcă atragerea tinerilor români şi a copiilor noştri iar acest lucru este intolerabil şi de neacceptat. Asta este una din “beneficiile”capitalismului autentic, adus de aşa zisa libertate. Când nu îţi funcţionează capul cum trebuie şi faci ceea ce faci, bine, fă-o, de dragul democraţiei, dar ascunde-te să nu te vadă lumea. Dar când tu faci paradă pe chestia că eşti altfel, că eşti bolnav şi aştepţi ca societatea să te accepte, e culmea neruşinării şi depravării. Societăţile şi ţările care acceptă asemenea afişaje sunt ele însăşi bolnave”.

Cristian Preda: E regretabil acest mesaj homofob

Comentariul lui Urban este criticat de colegul său de partid, Cristian Preda. Europarlamentarul PDL crede că “este regretabil ca într-o zi în care Europa condamnă homofobia avem parte de un discurs homofob. Cred că trebuie să ţinem cont mai mult de sensibilităţile manifestate pe plan european”.

Renate Weber: Urban e incompetent şi de rea credinţă

Europarlamentara liberală Renate Weber e chiar mai dură: “Mi se pare că domnul acesta este în acelaşi timp şi profund incompetent şi de o rea credinţă patentă. A pune semnul egalităţii între pedofilie şi homosexualitate dovedeşte cum spuneam fie că eşti incompetent, fie de rea credinţă sau ambele în acelaşi timp, ceea ce nu mă miră la un reprezentant al PDL. Omul acesta pare să nu înţeleagă că într-o societate liberă oamenii se exprimă printr-o multitudine de aspecte – cele economice, sociale – dar în care este importantă şi afirmarea unei comunităţi care are un stil de viaţă diferit de cel al domnului Urban. Ieri (luni, n.red.), preşedintele Italiei, Napolitano, da, Italia, o ţară catolică, ei, preşedintele Italiei a primit un grup foarte mare de reprezentanţi ai comunităţii LGBT şi tot ieri, preşedintele Portugaliei, şi ea ţară lovită de criză şi ţară catolică, a promulgat decretul prin care se acceptă căsătoria persoanelor de acelaşi sex”. (Tovarasa Weber – presedintele Italiei este membru veteran al Partidului Comunist din Italia! – nota mea)

Remus Cernea: Urban nu este un prieten al minorităţilor (cred ca a vrut sa spuna al maimutelor – nota mea)

Liderul Partidului Verde, Remus Cernea, critică şi el postarea lui Urban: “Am citit mesajul homofob postat pe site-ul domnului senator Urban Iulian. El reflectă neînţelegeri profunde privitoare la drepturile fundamentale, discriminare şi democraţie. Dar nu mă surprinde întrucât domnia sa a fost, din cate ştiu, şi sancţionat de Consiliul Naţional pentru Combaterea Discriminării. Aşadar nu este un prieten al minorităţilor.  Între recunoaşterea drepturilor persoanelor LGBT şi gradul de democraţie si prosperitate într-o ţară există corelaţii evidente dacă vom observa lista ţărilor în care le sunt acceptate acestora parteneriatele civile, căsătoriile sau alte drepturi.  Eu voi participa în calitate de preşedinte executiv al Partidului Verde la Marşul Diversităţii de sâmbătă, iar partidul nostru apără drepturile minorităţilor din România, inclusiv a celor sexuale. Probabil că Partidul Verde e singurul partid din România care o face. Democraţia nu se poate construi decât având o atitudinerelaţie. Sau o societate în care riscă oprobriul public sau diverse forme de discriminare dacă îşi afimă preferinţele heterosexuale. Tirania îmbracă diverse forme, iar o societate care reprimă persoanele LGBT este la fel de monstruoasă precum o societate care ar reprima heterosexualitatea. Homofobii ar trebui aşadar să facă acest efort de imaginaţie… Dacă l-ar putea face atunci ar înţelege empatic că ostilitatea lor actuală este un tip de reacţie specific celor care îşi oprimă semenii. Istoria a clasat şi sancţionat diverse forme de opresiune de care astăzi ne ruşinăm şi le considerăm absurde şi barbare. Homofobia contemporană este până la urmă o astfel de atitudine care face parte din galeria opresiunilor de care democraţile şi civilizaţiile mature se dezic. Forţa şi farmecul democraţiei ţin tocmai de acceptarea diversităţii şi a drepturilro egale pentru toţi.” relaxată şi deschisă faţă de diferenţă şi de drepturile tuturor oamenilor, indiferent de particularităţile lor care ţin de viaţa privată, de opinii, de etnie şamd.  Cei care sunt ostili persoanelor LGBT ar trebui să facă efortul de a-şi imagina o societate în care, spre exemplu, nu ar avea voie să îşi ţină de mână persoana pe care o iubesc şi c care au o

Traian Igaş: E părerea domnului Urban

Liderul grupului senatorilor PDL, Traian Igaş, pare destul de înţelegător cu colegul său de partid: „Este părerea domnului senator Urban, domnia sa şi-a asumat-o public, nu e o poziţie comună a grupului parlamentar al PDL. După 1989 trăim într-o ţară liberă în care fiecare cetăţean are dreptul să-şi exprime opinia şi tot astfel ar trebui privit şi comentariul domnului Urban”.

Ambasada Franţei susţine Gay Parade

Ambasadorul Franţei la Bucureşti, Henri Paul, a adresat luni un mesaj cu prilejul Zilei internaţionale de luptă împotriva homofobiei: “Luni, 17 mai, sărbătorim cea de-a cincea zi internaţională de luptă împotriva homofobiei. La scară internaţională, această zi este un apel pentru depenalizarea homosexualităţii, un apel care denunţă persecuţiile, violenţa şi încălcările grave ale drepturilor persoanelor LGBT. Este, de asemenea, ocazia de a determina mentalităţile să evolueze, luptând pentru vizibilitatea homosexualităţii, astfel încât fiecare persoană să fie protejată de intimidări şi de hărţuire, să-şi poată trăi deschis identitatea de gen şi orientarea sexuală, dispunând de aceleaşi drepturi şi de aceeaşi protecţie. În acest sens, evenimente precum GayFest (organizat de Asociaţia ACCEPT) trebuie susţinute şi sunt, în acelaşi timp, oportunități de a mobiliza mass-media, care deţine un rol crucial în ameliorarea percepţiei şi a reprezentării persoanelor LGBT”, se arată în mesajul amintit.

În acelaşi timp, Ambasada Marii Britanii în România, Institutul Goethe, Centrul Cultural Ceh sau British Council se numără printre partenerii principali ai Gay Fest 2010.

Print Friendly, PDF & Email
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

Powered by WordPress

toateBlogurile.ro

customizable counter
Blog din Moldova