VIDEO EXCLUSIV. Operatiunea Aparati Copiii de propaganda homosexuala. Panoul pedofililor din Piata Unirii a fost corectat. Bucurestiul spune “Orientarea homosexuala este boala grea”

You can leave a response, or trackback from your own site.

59 Responses to “VIDEO EXCLUSIV. Operatiunea Aparati Copiii de propaganda homosexuala. Panoul pedofililor din Piata Unirii a fost corectat. Bucurestiul spune “Orientarea homosexuala este boala grea””

 1. anca says:

  @ Pidosnic Mandru!!!

  Suflete, esti bolnav, grav bolnav, bietul de tine…
  Nici un crestin ortodox nu venereaza hoituri…ci Sfinte Moaste!!!
  Iti doresc sa nu te ajunga mania lui Dumnezeu pentru ce-ai putut scrie…ce te-au facut dracii sa scrii…
  Biet suflet, vai de tine…
  Sa te lumineze Dumnezeu , ca mare nevoie ai!

 2. Liviu says:

  Felicitari si multe multumiri celor care au corectat situatia.
  Gestul lor este de mare valoare mai ales ca ofera un exemplu pentru situatia in care demnitatea noastra este calcata in picioare si autoritatile abilitate nu iau nici o masura ba chiar sprijina asemenea agresiuni in spatiul public.
  Nu pot sa nu remarc tonul comentariilor venite din partea homosexualilor si a sustinatorilor acestora. Pe linga limbajul mitocanesc si agresiv acestia isi declara fatis ura fata de crestinism. Bine ca stim cu cine stam de vorba! Unde va e toleranta tovarasi homox? Unora le place mai mult dosul, altora le place sa vopseasca cu spray-ul. Vorba voastra: Care e problema?

 3. Mihaela says:

  :-)) O actiune corecta! Felicitari!

 4. Maria says:

  Felicitari, oameni buni! Dumezeu sa va apere si sa va ajute in acest curajos si onorabil demers! MULTUMIM pentru ce faceti!
  Dragi romani, nu e vorba despre ura pentru homosexuali ci despre APARARE de propaganda lor hidoasa. Alegerile lor private ne-ar privi daca ne-ar cere parerea/ajutorul, in rest noi nu ne bagam in viata lor. DAR DACA EI INVADEAZA SPATIUL PUBLIC CU ASTFEL DE RECLAME SI INCEARCA SA FACA EDUCATIE PRO-PERVERSIUNE COPIILOR NOSTRI, atunci este de DATORIA NOASTRA SA NE APARAM CREDINTELE. O astfel de reclama ar trebui sa fie ilegala, LEGEA APARA VALORILE nu protejeaza perversiunile! Daca doi oameni decid sa-si puna noroi in cap e treaba lor, dar daca ei incep sa se victimeze de discriminare si sa ceara dreptul de a turna noroi si in capul nostru… atunci NU MAI ESTE VORBA DE VIATA LOR PRIVATA CI DE INTENTIA DE A NE INVADA NOUA SPATIUL PUBLIC si de a ne SCHIMBA NOUA VIZIUNEA, de a ne convinge ca de fapt noroiul lor e un fel de untdelemn neinteles. Initiativa acestor domni este onorabila, ei si-au asumat niste riscuri pentru a ne apara pe noi de acest noroi. Iar daca homosexualii ar cauta DRAGOSTE si ACCEPTARE ca OAMENI cu siguranta ar gasi-o in sanul bisericii, dar ei cauta sa-si impuna si legalizeze perversiunile asupra societatii, asupra copiilor. Toleranta nu inseamna sa mangai pe ORICINE FACE ORICE ACCEPTAND ORICE MIZERIE in numele unui umanism prost inteles. IUBIREA nu inseamna sa-i lasi pe cei pierduti sa se duca orbeste in groapa, tragandu-i si pe altii dupa ei. Iar daca mai aveti dubii in privinta normalitatii homosexualilor va recomand sa le cititi agenda publica privind scopurile miscarii lor; unul dintre ele este legalizarea pedofiliei!!! in modul cel mai explicit. Sa ne mai explicati acum cat de “private” sunt treburile lor.
  Suntem oameni, nu homosexuali si heterosexuali ci oameni si ALEGEM ce facem in viata! Avem de asemenea dreptul sa aparam sistemul de valori fara cusur, cel crestin ortodox, care ne invata sa iubim pacatosul dar sa uram pacatul, vindecand astfel omenirea. Acest sistem mentine echilibrul societatii atata vreme cat e sustinut si de lege. Sa ne fereasca Dumnezeu de o lume in care fiecare face ce-l taie capul, fara nici un sistem de referinta superior gandirii proprii (cum e acela divin).

 5. omnormal says:

  Campania aceasta murdara a fost un afront la adresa bunului simt si a incalcat orice regula de convietuire: nu a avut nici o autorizatie, nu s-a platit nici o taxa, afisele au fost instalate noaptea, nimeni nu isi asuma campania…. cei din Bucuresti au corectat afisul….si nimeni nu a reclamat….unde sunt homosexualii aceia “tari in coarne” care au curajul sa isi asume identitatea (sau lipsa de identitate – dupa cum o sustin…?)
  Felicitari celor care a avut curajul sa verifice o campanie ilegala si sa o opreasca!

  Unul (folosesc masculinul, dar s-ar putea ca persoana sa nu stie azi ce este cu exactitate….)… deci, unul dintre infractorii care au participat la aceasta campanie murdara de afisare de mizerii in spatiul public, scrie pe blogul sau (la care au acces sa comenteze doar membrii echipei), ca nu va mai vota pe deputatul Dugulescu care a indraznit sa respecte legea….

  Cat despre votul tau, George…. o sa votezi ca OM sau ca….nedefinit?

 6. filo says:

  Felicitări!!!

  Multumiri celor care optează pentru o viață sănătoasă!

  JOS homosexualii și femeile cu inimă de prostituate!!!

 7. Andreea says:

  BRAVO BRAVO BRAVO! Stiam actiunea asta, insa acum am dat iar peste ea> Uite ca mai sunt romani care reactioneaza la mizeriile astea de campanii! Ii felicit si le multumesc!!!!

Leave a Reply

Powered by WordPress

Stiri

customizable counter
toateBlogurile.ro Blog din Moldova