Fanus Neagu inainte de moarte: “Au pus mana pe tara niste oameni care urasc Romania! Patapievici si Tismaneanu au beneficiat de spaimele a trei presedinti: Iliescu le-a dat ce au vrut, Constantinescu si i-a facut copii de suflet si Basescu i-a infiat. Tot ei conduc presa si televiziunile!” VIDEO INEDIT

Interviu realizat de Fabian Anton acasa la Fanus Neagu, la un sfarsit de saptamana, cand maestrul a fost lasat sa paraseasca rezerva de spital pentru 2-3 zile.

Fanus Neagu: “N-am avut niciodata incredere in echipa asta de la ICR-ul lui Patapievici… Au pus mana pe ea niste oameni care urasc Romania!… Ei au beneficiat de spaimele a trei presedinti: Iliescu le-a dat numai lor bani, burse si putere, ca sa si faca aliati, Constantinesu si i-a facut copii de suflet iar Basescu i-a infiat. Asa ca… Ei ne dau lectii pentru ca invatamantul nostru este cam pe butuci. Cei care au un grad peste vulgul mediu, un grad peste intelectualitatea unui profesor de liceu, au devenit un fel de “guru”. In marea lor mizerie intelectuala si iau pe-astia drept zei. Pentru ca toata presa incaputa pe mana a doi-trei moguli injura restul literaturii. Nu vezi ca pentru Patapievici (fost angajat al lui Vintu – nota mea) si astia Eminescu este “cadavrul din debara”! Deliberat, acest grup, cred ca platit din afara, este pus sa darame tot ce s-a creat in Romania. Sa darame tot ce este aici. Pentru ca Romania intotdeauna a fost impartita cuiva… celui care plateste mai mult.

Daca ridicati glasul? Unde ridicati glasul? In presa? Care presa? Ei au banii, ei au invitatile, ei au dreptul de a patrunde oriunde! Ei conduc televiziunile, care sunt niste mari  marsavii… televiziunile au ajuns niste mari marsavii! Ei distrug totul! …Venind cu coada magarului ridicat. Niste bajbujuci! Rasplatirea cu ministere, cu baietii lor, ca i-au pompat pe toate institutiile banesti… Toti au fost pusi pe bani. Pupa in cur Presedintia si baietii nu se duc decat dupa bani!… Nu au nici un Dumnezeu baietii astia, decat banul!

Ei aveau ceva pete pe umar… Ei se dau curati. In presa se da curat! Dar cand el (Plesu) isi facea Raportul catre Ceausescu, ca sa nu-l dea afara din Partidul Comunist, ca el iubeste Partidul Comunist si turna la Partidul Comunist… Ei au pus mana pe GDS-CNSAS… Au luat tot, au stiut cum, cu hotia… Cine facea astea? E o oculta! Dinescu e si el pe-acolo dar e “o mana mi-i ridica”. Oculta! Este anticomunist Dinescu? Stiu eu cat de “anticomunist” e!… Ce va mira in Romania?

Luati istoria si invatati!

E stricata istoria? E vina lui Basescu, el i-a bagat in manualul de istorie pe Tismaneanu si ai lui, pe comunistii care au adus comunismul! N-are nici o vina copilul? Ba are, are! A crescut cu ta’-su in vila! Eu am crescut la coada vacii! Aceleasi conditii de invatamant le-am avut si eu si el?! Eu am mers cu aceeasi pereche de pantofi opt ani, el mergea opt zile cu una! Are o vina, ca avea de toate!

Tatal meu a luptat pana la Stalingrad si pana la Praga. Tatal lui Patapievici – si al lui Tismaneanu – era general de Securitate (KGB). E, (si-acum) cine conduce? Eu ce vina am? Ca tata a fost pe front cu cinci copii acasa si s-a intors cu prada de razboi o duzina de chibrite si doua sticle de benzina. Macar de mi le-ar fi lasat mostenire sa dau peste ei, sa le pun la sediul lor!”

Dumnezeu sa-l odihneasca in pace!

Print Friendly, PDF & Email
You can leave a response, or trackback from your own site.

8 Responses to “Fanus Neagu inainte de moarte: “Au pus mana pe tara niste oameni care urasc Romania! Patapievici si Tismaneanu au beneficiat de spaimele a trei presedinti: Iliescu le-a dat ce au vrut, Constantinescu si i-a facut copii de suflet si Basescu i-a infiat. Tot ei conduc presa si televiziunile!” VIDEO INEDIT”

 1. Fabian says:

  O singura precizare am de facut: interviul l-am realizat nu “pe patul de spital” ci acasa, in Kiseleff, intr-un weekend, cind Maestrul avea voie sa paraseasca rezerva de spital pentru 2-3 zile.

 2. VR says:

  Multumiri!!! Am rectificat!

 3. jan dinu says:

  CIti de multi sunt… infiatii shi de cine ??!!

  Poporul fara cruce
  Raul in spate iL duce
  Animal de nesimtit
  Traind vitza chinuit !
  JD-USA

 4. Fanu says:

  https://www.antena3.ro/romania/escadrila-thunderbirds-a-fortelor-aeriene-americane-vine-in-romania-la-constanta-126120.html

  Domnule Roncea se pare că am ajunz gazda poliţaiului global; o avut dreptate marinelu când o spus că nu are reţineri să se alieze cu americanu şi evreul în caz de război contra iranului şi uite, poliţaiu global ne bagă în casă escadrile şi cu asta poate vine şi sânguirea…

  se coace spanacul încet dar sigur

 5. d says:

  a fost scoasa de pe youtube inregistrarea. chiar apartinea Prima TV si cine e Nicolae/Elena aia?

 6. VR says:

  E un var de-al lui Tismaneanu, facut cu magarul lui Horthy…

Leave a Reply

Powered by WordPress

toateBlogurile.ro

customizable counter
Blog din Moldova