10 TV ramane fara NASUL? Sa speram ca nu. Radu Moraru afirma: “Postul 10 TV este în moarte clinică”

Radu Moraru: “Postul 10 TV este în moarte clinică”

de Bogdan Biszok

Postul 10 TV al operatorului de cablu RCS&RDS şi al cărui director general este Radu Moraru, se va închide, a declarat pentru Capital omul de televizune.

“Nu am apucat să vorbesc cu cei de la RCS&RDS, însă pot să spun că 10TV este în moarte clinică”, a declarat Radu Moraru. Întrebat care sunt motivele care au stat la baza acestei decizii, Radu Moraru a declarat că sunt foarte multe şi va fi nevoit să îşi facă un blog în care să prezinte toate aceste motive.

“Nu ştiu ce o să fac pe viitor. Eu să am o discuţie cu cei de la RCS&RDS pentru că şi pe mine m-a luat prin suprindere această veste. Ei au un stil mai aparte de a comunica”, a adăugat Moraru.

În ceea ce priveşte numărul de oameni care vor fi disponibilizaţi, Moraru a spus că îi este greu să estimeze numarul acestora, însă acesta va fi de ordinul zecilor.

“Nu ştiu ce zic, este o situaţie ciudată pentru ca pe deoparte se fac angajări, iar pe de alta se dau oameni afară”, a mai spus Moraru.

Contactaţi de Capital, oficialii RCS&RDS nu au dorit să comenteze.

Postul 10TV emite din 10 decembrie 2010. Postul a fost creat în jurul emisiunii Naşul, realizată de Radu Moraru.

“După zece ani de direct, cel mai longeviv talk-show din România continuă povestea pe 10 TV. Etalând aceeaşi publicistică de înaltă ţinută, Naşul nu va înceta lupta sa pentru drepturile şi demnităţile romaânilor. Într-un decor mai frumos, cu public, Naşul va invită să vizionaţi în fiecare seară spectacolul vieţii, un show real al României profunde”, aşa este descrisă emisiunea pe site-ul postului de televiziune.

EXCLUSIV Capital.ro

Foto: Cristina Nichitus Roncea

 

Print Friendly, PDF & Email
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

Powered by WordPress

Stiri

customizable counter
toateBlogurile.ro Blog din Moldova