Alaturi de presedintele Traian Basescu. O fotografie cu dedicatie pentru oameni buni si rai, mari si mici

You can leave a response, or trackback from your own site.

23 Responses to “Alaturi de presedintele Traian Basescu. O fotografie cu dedicatie pentru oameni buni si rai, mari si mici”

  1. aress war says:

    Dupa zilele de proteste ale romanilor nemultumiti, s-au trezit si pacalicii din USL, (mai exact Crin Antonescu si Victor Ponta), sa cheme romanii la un miting organizat de ei, un MITING POLITIC. Romanii au iesit in strada pentru ca nu mai pot indura hotia si coruptia, nu pentru ca i-ar vrea pe ei in locul PDL-ului. E drept ca altii nu avem, dar HAI SA NU LE FACEM JOCUL MURDAR, iesiti la protest, daca asa simtiti, dar nu va alaturati USL-istilor pentru ca nu merita sustinere nici ei. Hai sa facem sa tremure intreaga clasa politica. Sa stie ca ei au puterea doar pentru ca noi le-o dam. Lasati-i sa cada in penibil, nu va alturati lor la miting, protestati pentru voi, nu pentru ei. RUSINE INTREGII CALSE POLITICE !!!

  2. m.g. says:

    Intr-o situatie tensionata, sunt si eu alaturi de Presedintele Traian Basescu, asa cum am fost de la incept.Nu intru in jocul manipulator al altora, ce vor destabilizare si haos.

  3. Mark says:

    In ce mă priveste ,eu stau,neclintit alături de Presedinte ,din anul de gratie 2004!Am avut incredere si nimic nu m-a determinat să mi-o pierd!Am fost JANDARMUL lui Traian Băsescu!L-am urmărit,l-am insotit,l-am analizat,l-am introspectat,astfel incit,Azi,nu mai primesc lectii despre ce sau cine este Traian Basescu!Categoric,sunt dependent de Traian Băsescu,cel care nu mi-a inselat asteptările,cel care nu a deviat,niciodată de la programul său,cel care nu a cedat nicodată ca impotriva legii să favorizeze pe cineva!Sun pro american din tată in fiu,cu rădăcini plecate ca vlăstari din Mica Americă din Romania(cine stie,stie) si stabilizate cu ramuri extinse la Cleveland.Cum asi putea să ii fiu dusman,vreodată acestui presedinte proamerican,PRIMUL care deviază de la EST spre VEst?Traian Băsescu nu mi-a inselat increderea!A făcut tot ce ii sta in putintă pentru binele ării!Putini sunt romanii care i-au pipăit afectul patriotic ,iubirea dementială pe care o are pentru Romania si pentru romani!S-ar părea că sunt un fanatic,un dus cu pluta,un dus cu vorba….
    Nicidecum!Sunt un roman cu dragoste de tară,dragoste UNICAT ,care m-a unit ,in ginduri,fapte si simtiri cu acest presedinte greu incercat in vicisitudini,ingratitudini si colportări!

  4. MERLIN says:

    SI EU SANT ALATURI DE TRAIAN BESESCU SI DE EMIL BOC
    ….
    AZI LA STIRI AM VAZUT ON OM MODEST
    CARE AVEA O PANCARDA
    ”BOC NU CEDA”
    SI NOI SPUNEM ” BOC SI BASESCU NU CEDATI”….
    ATI FACUT CE TREBUIA FACUT V-ATI ASUMAT (S-AU ATI FOST OBLIGATI) O RASPUNDERE IMENSA SA LUATI MASURILE CARE LE-ATI LUAT….VIITORUL COPIILOR NOSTRI NU INSEAMNA SA CURGA LAPTE SI MIERE ACUM…DIN CONTRA DACA NU NE TREZIM ACUM, SI NU SE FACE TREBUIE VOR AVEA DE SUFERIT COPII NOSTRI.
    DE CE SE VEDE TOTUL ANAPODA?
    SA FIE OARE MASS MEDIDA DE VINA?
    HM? CE ZICETI?

  5. MERLIN says:

    DA, TRAIAN BASESCU NU ESTE SINGUR, DAR CE PACAT CA NU AVEM TARIA DE NE FACE AUZITE SI NOI VOCILE, CE PACAT CA NU AVEM CURAJ….CE PACAT CA NICI NUMELE NU INDRAZNIM SA IL DAM PE CEL REAL AICI
    CE PACAT CA EU NU AM CURAJUL ACELUI OM DIN SIBIU ….
    CE PACAT CA CEI CARE INCA MAI GANDESC, CARE NU AU INCA CREIERELE SPALATE DE TELEVIZIUNE NU AU CURAJUL DE A-SI FACE AUZITE VOCILE…DAR OARE DE CE NE TEMEM?

  6. paula pruncu says:

    Cum de nu se poate proba manipularea? Eu tot mai sper ca serviciile speciale vor face dezvaluiri cat de curand.
    Cat despre Ponta, trebuie arestat drept tradatori si conspiratori impreuna cu toti cei care au reclamat conducerea Romaniei la Bruxelles.
    Televiziunile sunt iarasi partinitoare, e vizibila tendinta de a coti spre USL-isti. Ce se intampla oare?
    De ce sa ne temem sa luam atitudine? Cum se face ca libertatea de exprimare o au numai cei din opozitie?

  7. kanibalu says:

    daca tot sustineti nevinovatia lui traian basescu si credeti ca oameni care au iesit in strada in toata tara sun t manipulati ,dece nuiesiti in strsada voi sustinatorii ,cu demonstratii pro basescu ,opzitia ,da face o miscare gresita in acest moment ,petruca nici ei nu ” merita “respectul .

  8. VR says:

    De kiki! Ca sa nu se nasca violente, tu de ce crezi, mai kanibalule!? 🙂

  9. Chit says:

    Sunt alaturi de presedintele Basescu

  10. Cred ca a innebunit lumea si opozitia asta jalnica a luat-o razna,,,,, eu sunt alatri de Presedinte!!

  11. dana maria says:

    Si eu sunt alaturi de Presedintele Traian Basescu !

    Intradevar Crin Antonescu si Victor Orban se afla nelegitim in Parlament, pentru ca nu au fost votati , au iesit pe ULTIMUL LOC la alegeri si totusi ma reprezinta pe mine !? Sa-si dea demisia linistiti !

  12. ZOE says:

    si eu sunt aici… uimita de dimensiunea valului de noroi care daca nu inghite pe Traian si incercarile lui disperate de a da dimensiune reformei (si aflat sub asediu continuu pe cel putin 2 fronturi continuu )ii duc in derizoriu.

  13. Luci says:

    Sunt alaturi de presedinte,sa-i dea Dumnezeu,sanatate si putere.
    Mai sunt alaturi de premierul Emil Boc,cel mai cinstit si corect
    si care a indurat jigniri si insulte de neimaginat.

  14. Carina Dima says:

    Si eu sunt alaturi de Presedintele Traian Basescu !

    De acord 100% cu Luci cand spune ” Mai sunt alaturi de premierul Emil Boc, cel mai cinstit si corect si care a indurat jigniri si insulte de neimaginat.”

    D-zeu sa le dea sanatate si putere de munca !!
    NU cedati presiunilor fiindca nici noi nu cedam !!

  15. Rica says:

    Suntem mai multi alaturi de dumneavoastra domnule Basescu.
    Atat ca, muncim de dimineata si pana noaptea tarziu, iar timp iesit in strada nu ne mai ramane.
    Va rog sa le transmiteti romanilor ca doar munca facuta responsabil este singura in care mai putem crede.

  16. Ly_mddr says:

    Cine spune: jos Basescu, jos Boc, jos guvernul, jos…toti, sa nu vorbeasca si in numele meu. Ei sunt “poporul”? Dar eu cine sunt? Nu tot poporul? Eu ii sustin pe cei de la putere, pentru ca mi se par cei mai onesti si mai curajosi decat toti cei perindati la putere de la revolutie si pana in prezent.

  17. Ion says:

    Buna ziua,
    Sunt fericit ca mai exista oameni cu cap in tara asta Sun probasescu si pro PDL.
    Sunt trist ,insa ca de la anul voi avea nefericita ocazie sa fiu conus de un Catavencu si deun Farfuridi, alaia Ponta si Nastase. Vin vremuri grele peste Romania

  18. Ion says:

    Buna ziua,
    Sunt fericit ca mai exista oameni cu cap in tara asta Sun probasescu si pro PDL.
    Sunt trist ,insa ca de la anul voi avea nefericita ocazie sa fiu condus de un Catavencu si de un Farfuridi,alias Ponta si Nastase. Vin vremuri grele peste Romania

  19. VR says:

    Chiar ca vin vremuri si mai grele… Caci cand au fost usoare? 🙂

  20. clara gh. says:

    mi-a placut basescu decand era primar al capitalei, desi eu nu sunt din capitala.Clar sunt de partea lui si-l voi vota pana iese din politica

  21. al sav says:

    Parlamentul nu da lovituri de stat.Cine zice invers e imbecil.Parlamentul conduce tara.Mai trebuiau 3% votanti si se faceau 50% dintr-o cifra umflata.Poporul il invita pe basescu sa plece.
    Daca ar iubi poporul basescu si-ar da demisia.
    Dar nu-l iubeste.Il uraste, il injura, il jigneste.Asta e el.Injura pe toata lumea.

  22. Sfarma -Piatra says:

    Basescu e un BOU ! Un BOU cu ifose si obsesii !!!

Leave a Reply

Powered by WordPress

toateBlogurile.ro

customizable counter
Blog din Moldova