Militienii lui Mircea Toma sar la beregata CNSAS. Sa aiba grija ce-si doresc! Ziaristi Online: Corneliu Turianu raspunde. Talpes, Cristoiu, Basescu si Maresalul Antonescu. Corneliu Vlad despre onestitatea jurnalistului de cursa lunga

O organizatie fantomatica care face parte din bandele de scandalagii ale “societatii in civil” antrenate de brigadierul-sef Mircea Toma face, din nou, tam-tam, privind cu jind la poarta noua a CNSAS-ului.

Vezi Doamne, dupa 12 ani de la infiintarea CNSAS, timp in care grangurii “societatii civile” Andrei Plesu si Mircea Dinescu – ambii fosti membri ai PCR de la 19 ani, secretari UTC si agitatori de Partid la Institutul de Istoria Artei, respectiv Academia Stefan Gheorghiu – au trecut peste orice Lege burdusindu-si buzunarele cu salarii de ministri si absentand in masa de la sedintele Colegiului, “Militia spirituala” a descoperit, acum ca Dinescu nu mai e membru CNSAS, ca si Corneliu Turianu a fost membru PCR. Insa spre deosebire de cei doi oportunisti notorii, nu de la 19 anisori ci de la 32, ca o obligativitate pentru a putea avea o cariera in magistratura, ca si, de exemplu, colega lui Monica Macovei (Vedeti Ce nu veti gasi niciodata pe blogul “anticomunistei” Monica Macovei, procurorul GDS cu “FB” pe linie de la PCR: “Tatal meu, colonel Vasile Gherghescu, a fost instructor la Sectia Militara si Probleme de Justitie – Sector MAI – a CC al PCR”).

Ceea ce se fac ca nu stiu noii agitatori ai steagului rosu este ca Legea CNSAS a fost schimbata inca de la infiintare, in complicitate cu Horia Roman Patapievici si Constantin ‘Ticu” Dumitrescu, pentru a li se permite celor doi corifei care si-au schimbat cravatele rosii direct cu carnetul PCR sa-si ocupe fotoliile de ministri secretari de stat. Daca ar fi fost animati de pretinsele lor acte de curatire “spirituala” primul pe care ar fi trebuit sa-l aiba in vizor militienii lui Soros (organizatia este sponsorizata din Fondului privat sorosist care imita prin titulatura o organizatie “oficiala”, recte CEE Trust) ar fi trebuit sa fie insusi raposatul “Ticu” Dumitrescu, distrugatorul AFDPR si agentul lui Virgil Magureanu si al “societatii in civil” in CNSAS, nu in ultimul rand singurul fost detinut politic voiajor decorat de Nicolae Ceausescu ca “fruntas in intrecerea socialista” (Vezi Civic Media – Fata ascunsa a lui Constantin Ticu Dumitrescu). In schimb, aceeiasi militieni, cu Mircea Toma in capul la toata tarasenia, s-au dat de ceasul mortii cand a fost numit acelasi Corneliu Turianu la CNSAS, dand ton la vremea respectiva primului atac “civil” public la adresa lui Traian Basescu, huiduit pe treptele CNSAS in 2006 de cei cativa agitatori de profesie.

“Avem o forta de munca stabila; avem, mai cu seama un nucleu de comunisti care se bucura de stima, de ascultare, sint urmati in toate actiunile si sint oameni de actiune.” – afirma “cu tarie” Ticu Dumitrescu, “in exclusivitate”, pentru organul PCR Scanteia. Militienii de azi, saracii, aveau bulanele infipte in ochi, urechi si, mai ales, in gura, de nu au putut comenta nimic pe marginea acestui “eveniment epocal” de pe “santierele patriei”. Si asa au ramas pana astazi. Basescu, pus in fata mizeriilor lui Toma si ai lui, a replicat la momentul potemkiadei anti-Turianu destul de scurt: “Ticu Dumitrescu pozeaza in “sfant al luptei anticomuniste”, dupa ce a primit in timpul regimului comunist Ordinul Muncii Clasa a Treia din mana lui Nicolae Ceausescu”. “Militienii” nostri au inghitit-o doct, ca si in cazurile deja clasice ale lui Plesu si Dinescu. Pana acum. Cand fac, din nou, “revolutie”. Pretextul: schimbarea CNSAS in baza unui asa-zis “Raport” la fundul caruia s-a intins o dara lunga de semnaturi ale unor “lideri de opinie”, “adevarati oameni de bine”, ai “societatii civile”.

Motivul real e cat se poate de trivial: fratele geaman al “liderului”  “Militiei spirituale” vrea si el un loc caldut la CNSAS. Si cum Crin Antonescu, putin obosit, a refuzat sa-l sustina pe lidericiul nostru de serviciu, acum baietii cu “no-ni” – “no-ni” la cap vor sa-l dea jos pe profesorul univ dr Corneliu Turianu ca sa-i ia ei locul. O ordinarie, dupa cum le e si originea. Sa mai amintesc ca baietasii de la periferia societatii civile se pot lauda in cariera lor de “komisari” “civici” cu “deconspirarea” fotbalistului… Gica Popescu?!

Ca unul care am avut destule meciuri cu CNSAS, pe motive de principii nu de pielea scaunului din Colegiu, mi se pare de-a dreptul jenant si – as folosi cuvantul care-i caracterizeaza – jegos demersul brigazilor rosii ale “societatii civile” Soros. Asa ca public cu placere raspunsul profesorului Turianu la imprecatiile micutilor profitori si sefi de detasamente pentru “salvarea” Rosiei Montana si a rezervatiei de kaghebisti din Romania. Si pentru ca unul dintre ei sugereaza pe deasupra ca nici numirea lui Dragoş Petrescu (propus de Administraţia Prezidenţială) nu intruneste conditiile legii pentru ca domnia sa nu ar proveni din sanul societatii civile, le dau un sfat: sa aiba grija ce-si doresc! Sa nu le vina pe cap unul care face parte din vreo 10 organizatii ale societatii civile si ii stie ca la raze X, RMN si PET pe toti cei ce constituie cancerul societatii romanesti de azi (si nu numai).

Ziaristi Online:

Secretarul CNSAS Corneliu Turianu da de pamant cu “Militia spirituala”

CNSAS

Sub lozinca Ne pregatim de ocuparea CNSAS-ului folosita de „presedintele” Militiei Spirituale, Mihail Bumbes, pentru instigarea la desfiintarea Colegiului CNSAS, se ascunde de fapt interesul infiltrarii in Colegiul CNSAS a candidatului PNL pentru acest Colegiu, Alexandru Muraru[1], care este de fapt fratele geaman al lui Andrei Muraru, membru activ al Militiei. Altminteri, mi-e foarte greu sa inteleg propunerea de desfiintare a Colegiului CNSAS cand unul dintre initiatori urmareste sa obtina un loc acolo.

Talpes, Cristoiu, Basescu si Antonescu. Cum s-a spus în comunism adevărul despre Mareşalul Antonescu

Basescu-cu-Antonescu-si Ion Cristoiu

A existat însă în hotarele acestui dialog de două ore cu Traian Băsescu şi un moment care ar fi meritat din partea presei o minimă atenţie: Cel în care preşedintele mi-a făcut cadou cartea găsită de mine, înainte de intrarea în direct, pe unul dintre rafturile dulapurilor din încăpere. Excepţie făcând Victor Roncea, nici un alt membru al breslei n-a avut curiozitatea să afle despre ce carte era vorba.

Corneliu Vlad despre onestitatea jurnalistului de cursa lunga

ion cristoiu si corneliu vlad in iran Foto victor roncea ziaristi online

Credibilitatea presei tine de credibilitatea ziaristului si a mesajului sau. O profesie care in Romania de dupa 1989 este mult licitata si solicitata. Imediat dupa Revolutie, la chioscurile de ziare erau cozi, in 2007 romanii erau europenii care se incredeau cel mai mult in presa scrisa si tv, in 2008 mass-media era la noi institutia cea mai credibila. Dar in iunie 2011, profesiile cele mai onorabile erau, pentru publicul romanesc, pompierii, armata, profesorii, postasii si doctorii. Ziaristii veneau pe locul 6.

Print Friendly, PDF & Email
You can leave a response, or trackback from your own site.

4 Responses to “Militienii lui Mircea Toma sar la beregata CNSAS. Sa aiba grija ce-si doresc! Ziaristi Online: Corneliu Turianu raspunde. Talpes, Cristoiu, Basescu si Maresalul Antonescu. Corneliu Vlad despre onestitatea jurnalistului de cursa lunga”

  1. Fanu says:

    Va rog foarte mult sa ajutati pe acesti oameni care lupta impotriva unui tiran. Nu cred ca in acest caz conteaza apartenenta politica a primarului ci inumanul de care da dovada. Daca nu puteti sprijini distribuiti mesajul mai departe. Poate cineva totusi face ceva.

    Va multumesc pentru sprijin!

    —– Forwarded Message —–
    From: Alin Andrioni
    Sent: Thursday, March 15, 2012 4:31 PM
    Subject: Demontarea minciunilor PRIMARULUI NICOLAE TIMIS

    Buna ziua,

    Avand in vedere articolele de presa aparute in legatura cu scandalul provocat la Hateg de catre primarul Nicolae Timis, precum si explicatiile mincinoase date de acesta, va prezentam mai jos punctul nostru de vedere, avizat si argumentat(drept la replica):
    contractul de comodat pe 5 ani –in atasament. Faptul ca Primaria din Hateg nu are cunostinta sau nu vrea sa stie de acest contract, este un caz grav de incompetenta sau lucru pe langa lege.
    vizavi de “ distrugerile” pe care le-am facut de cand am preluat baza sportiva, va atasam poze cu starea acestei baze la momentul preluarii, iar cum arata ea in momentul de fata se poate vedea la fata locului. Bineinteles ca toate aceste lucruri au fost realizate din fonduri private(aproximativ 50000 ron), singura investitie a primariei Hateg in 6 luni de zile fiind o factura de 1200 lei, factura pe care au achitat-o din contul echipei de fotbal a orasului CSO Retezatul Hateg, lucruri care se pot verifica la AJF Hunedoara.
    despre bugetul pe care il aloca Primaria HATEG pentru returul de campionat: daca ar fi asigurat acest buget, adica aproximativ 150000 ron pentru intreg campionatul , noi puteam oferi toate garantiile ca echipa va promova intr-o liga superioara. Nicio echipa din liga a 4-a nu beneficiaza de un astfel de buget, mai ales in conditiile in care nu are stabilita promovarea ca obiectiv, insa e foarte bine ca se intampla asa, dar pana acum de ce nu a aparut un astfel de buget, in conditiile in care existau chiar niste bani in contul clubului dintr-o sponsorizare de la Heineken, bani de care nu stie nimeni ce s-a intamplat cu ei, decat primarul? Sustinem in continuare ca acesti bani, fara o supervizare, vor ajunge in bugetul pomenilor electorale, asa cum oamenii din Hateg vorbesc ca s-a intamplat si altadata, nu in cel al sportului. Mai mult decat atat, cum este posibil ca in aceste vremuri economice, sa refuzi sa colaborezi cu oameni care doresc sa investeasca in fotbal, sa realizeze un cadru performant de pregatire, in conditiile in care exista atatea exemple de falimente in acest domeniu, lucru care nu putea decat sa ajute Primaria sa foloseasca surplusul de fonduri pentru a majora obiectivele din sport sau sa le foloseasca in alte investitii necesare cetatenilor.
    4. Singura explicatie pe care o putem avea la aceasta reactie, este faptul ca noi am solicitat in cateva randuri primariei sa puna in funtiune acea cladire “ monument”, care a costat “ 5 miliarde”, dupa spusele edilului, lucru care nu s-a intamplat, insa care a deranjat deoarece ar fi trebuit sa oblige constructorul sa realizeze lucrarile de reparatii din fonduri proprii, lucrarea fiind in garantie(sigur ca la momentul la care noi am facut adresa era in garantie, in acest moment nu mai e pt ca au tergiversate acest lucru spunem noi intentionat) sportivii fiind nevoiti sa plece de la antrenamentele efectuate in iarna, transpirati prin zapada si frig, direct acasa. Realitatea este ca acea cladire este total nefunctionala, nereceptionata dar platita integral, asa cum sunt si alte “ investitii” in acest oras.
    In atare conditii, ne intrebam ca niste cetateni simplii: cine ar mai dori sa vina in aceasta regiune sa investeasca, sa creeze locuri de munca, atat timp cat autoritatile locale se comporta astfel???

    Mai jos aveti link-ul cu articolul aparut in presa in care Nicolae Timis “explica” ilegalitatea facuta:
    Edilul Nicolae Timiş a pus gând rău echipei de fotbal
    https://www.facebook.com/#%21/photo.php?v=331942713509101 – linkul cu explicatiile d-lui viceprimar Dabelea

Leave a Reply

Powered by WordPress

toateBlogurile.ro

customizable counter
Blog din Moldova