Horia Bernea: “Lumea e condusă, în bună măsură, de o mafie homosexuală”. Partenerii “Lunii Homosexualilor, Lesbienelor, Transexualilor si Bisexualilor”: Muzeul Taranului Roman, Facultatea de Sociologie, Facultatea de Istorie, Militia Spirituala si… Ambasada SUA la Bucuresti. RUSINE!

Horia Bernea - Vremuri vechi si noi via Ziaristi Online

BISERICA ORTODOXA ROMANA are datoria sa intervina in stoparea propagandei anticrestine homosexuale cu pretentii institutionale

De la o zi pe an – practic cateva ore de exhibitionism homosexual desfasurat sub protectia jandarmilor la “marsul gay” – manifestarile anticrestine derulate sub mantia “drepturilor omului”, recte a drepturilor “homosexualilor, lesbienelor, bisexualilor si transexualilor”, s-au extins de anul trecut la “luna istoriei” homosexualilor si au intrat, tot de anul trecut, in sfera oficiala si educationala, in cadrul institutiilor de invatamant din Romania. Anul acesta se va dezbate despre “lupta de eliberare” si “necesitatea casatoriilor intre persoane de acelasi sex” chiar in altarul lui Dimitrie Gusti, Simion Mehedinti si Mircea Vulcanescu: Facultatea de Sociologie si Asistenta Sociala din Bucuresti. Nu lipseste din “parteneriat” nici Facultatea de Istorie! Maglavaisul de “evenimente” din cadrul lunii de celebrare a “Istoriei Homosexuale” alatura organizatii anarhiste ca Militia Spirituala de Ambasada Statelor Unite la Bucuresti, Institutul Francez si… Muzeul Taranului Roman (!). De prisos sa mentionam cum va fi reflectata in presa doar de limba romana mareata manifestare, zi de zi din luna care vine. Fara o pozitie ferma din partea tuturor vocilor care mai pot vorbi – si in special a “mamei poporului roman”, Biserica Ortodoxa Romana -, de la anul copiii Dvs vor invata inca din licee si scoala generala despre “mama si tata care au acelasi sex”. Tacerea Dvs va insemna acceptare – exact ceea ce este indus si definit prin insusi numele ales de Reteaua Soros pentru organizatia homosexualilor din Romania – ACCEPT!

Detalii: Muzeul Taranului Roman, partener in “Luna Homosexualilor, Lesbienelor, Transexualilor si Bisexualilor”. Prietenii Muzeul cer respectare lui Horia Bernea si a credintei Taranului Roman »

CITESTE SI DA MAI DEPARTE !

Print Friendly, PDF & Email
You can leave a response, or trackback from your own site.

15 Responses to “Horia Bernea: “Lumea e condusă, în bună măsură, de o mafie homosexuală”. Partenerii “Lunii Homosexualilor, Lesbienelor, Transexualilor si Bisexualilor”: Muzeul Taranului Roman, Facultatea de Sociologie, Facultatea de Istorie, Militia Spirituala si… Ambasada SUA la Bucuresti. RUSINE!”

 1. MMP says:

  Cele doua facultati au fost puse acolo fara voia lor, au denuntat orice legatura cu evenimentul. De-altfel au fost si retrase de pe siteul gay-ilor. Urmeaza sa se retrags si MTR. Felicitari pentru reactie, totusi! Nu sunteti singur:

  https://www.alexradescu.ro/2013/01/scrisoare-deschisa-adresata-directorului-mtr.html

 2. VR says:

  Si eu ii felicit pe semnatari, dar, asa cum am scris si autorului postarii situatia sta in felul urmator:

  Felicitari intocmitorilor desi lista semnatarilor este putin dezechilibrata. In mod normal semnaturile se pun in ordinea importantei organizatiilor si a semnatarilor, respectiv trebuia sa se inceapa cu Asociatia Christiana si prof. univ. dr Pavel Chirila. De asemenea afirmatia “Întrucât doua facultăți trecute inițial ca partenere în programul lunii „Istoriei LGBT”, este vorba de Facultatea de Istorie și cea de Sociologie, s-au retras din acest proiect…” este fara acoperire si induce in eroare atat organizatiile interesate sa protesteze, daca este nevoie chiar la fata locului, cat si opinia publica. Faptul ca numele facultatilor a disparut de pe site-ul Accept nu inseamna ca “s-au retras”. Nu am citit nimic din partea celor doua Facultati care sa certifice acest lucru. Dimpotriva, dupa cum puteti citi mai jos, parteneriatul, parafat de Consiliul profesoral al Facultatii de Sociologie, merge mai departe. Este necesara o actiune si in aceasta directie. In mod normal scrisoarea trebuia adresata si conducerilor celor doi Facultati, pentru o dezicere de parteneriatele intocmite si, in cazul Facultatii de Sociologie, pentru anularea “evenimentului” “gay”.

  22/2/2013
  Ora 18:00
  Academic: Aparitia Sexologiei si a Emanciparii Homosexuale

  La sfarsitul secolului al XIX-lea avocatul Karl Heinrich Ulrichs, dorind sa schimbe legea anti-sexuala din Germania, a dezvoltat o teorie conform careia homosexualitatea ar trebui privita ca o variatie naturala a vietii sexuale. Strategia sa politica a esuat – actele homosexuale au fost considerate in continuare ilegale in tara – insa teoria sa a fost un succes. Un numar mare de medici si psihiatri i-au urmat exemplul si au elaborat teorii ale sexualitatii dand nume noilor variatii sexuale: de la hetero si homosexual – la sadic, masochist, fetisist, exhibitionist, voyeur, zoofil etc. O noua stiinta, sexologia, a luat nastere si o noua profesie a fost creata de oameni ca Von Krafft-Ebing, Binet, Freud, Ellis si multi altii. O principala tema a acestei noi stiinte a fost homosexualitatea, avand printre sustinatorii sai pe Magnus Hirschfeld si Albert Moll. In 1897, Hirschfeld a pus bazele primei miscari a homosexualilor si lesbienelor in Germania. Complicatiile si consecintele acestei dezvoltari vor fi dezbatute in cadrul acestui curs in termeni de teorii, subiectivitati si politica.

  Gert Hekma este lector/conferentiar in Departamentul de Sociologie si Antropologie din cadrul Universitatii din Amsterdam pentru studii de gen si sexualitate si studii pe homosexualitate si lesbianism. A publicat numeroase articole pe problema istoriei si sociologiei homo/sexualitatii si a fost co-editor pentru publicatiile “The Pursuit of Sodomy” (1989), “Gay Men and the Sexual History of the Political Left” (1995) si pentru o sectiune in jurnalul academic “Sexualities: Queer Netherlands” (2011). In limba olandeza a scris “Homoseksualiteit in Nederland van 1730 tot de moderne tijd” (2004) – “Homosexuality in the Netherlands”, “1730 until the Modern Times”, “ABC van perversies” (2009) – “ABC of Perversions”, precum si multe alte carti si articole. In prezent editeaza impreuna cu Alain Giami o carte in franceza si engleza despre revolutia sexuala.

  Cursul/prelegerea va avea loc la Facultatea de Sociologie si Asistenta Sociala din Bucuresti.

  Adresa: Str. Schitu Magureanu, nr. 9

 3. MMP says:

  Am inteles ca initial erau pe siteul gay-ilor si apoi si-au retras numele de-acolo. Asta nu inseamna ca s-au retras? Din ce scrieti dvs nu rezulta nicaieri ca ar continua parteneriatul.

 4. VR says:

  Parteneriatul consta, cel putin in ce priveste Facultatea de Sociologie, in organizarea conferintei unui profesor homosexual pro-pedofil de la Universitatea din Amsterdam.

  Faptul ca le-a disparut numele nu a anulat si “evenimentul academic gay”. Fiti putin mai atent.

  https://roncea.ro/2013/01/30/pedofilia-ar-trebui-sa-reprezinte-doar-sexul-cu-copii-sub-12-ani-copiii-ar-trebui-fortati-sa-faca-sex-gert-hekma-profesor-homosexual-invitatul-special-al-facultatii-de-sociologie-din-bucurest/

Leave a Reply

Powered by WordPress

toateBlogurile.ro

customizable counter
Blog din Moldova