DETINUTII politic Raul Volcinschi si Octav Bjoza, presedintele AFDPR, despre Cazul Dan Puric vs Manastirea de la Aiud – VIDEO/AUDIO

You can leave a response, or trackback from your own site.

2 Responses to “DETINUTII politic Raul Volcinschi si Octav Bjoza, presedintele AFDPR, despre Cazul Dan Puric vs Manastirea de la Aiud – VIDEO/AUDIO”

 1. StireaPress says:

  Salut Victor,
  ca sa vezi la ce este capabil un ziar ca Libertatea sa faca, au publicat un articol despre sinuciderea lui Yuri un fost amant al Cristinei Ursol. Au scris ca au aflat din "presa din R.M", si au adaugat jos fara vre-o importanta site-ul meu pe care si tu il cunosti. Toata povestea cu Yuri a inceput la mine pe blog dupa ce un comentator cu numele Nistor a scris pe blogul meu apoi l-am contactat pe Nistor si mi-a povestit detaliat. Eu nu stiu cum un ziar poate sa scrie minciuni in legatura cu autorul articolului sau informatia.
  Cred ca voi face o plangere.

 2. StireaPress says:

  Victor, daca un ziar renumit ti-ar copia stirea de pe blogul tau fara ca sursa sa fie mentinuta sau autorul articolului sau blogul de unde s-a preluat stirea ce ai face ? aceasta intrebare mi-am pus-o.

  Voi ce credeti? e moral ? e legal ?

  https://stirea.wordpress.com/2009/07/24/ziarul-click-furt-intelectual/

Leave a Reply

Powered by WordPress

toateBlogurile.ro

customizable counter
Blog din Moldova