12 Martie – Ziua Mondiala impotriva Cenzurii pe Internet consemneaza disparitia definitiva a ziarului ZIUA, primul ziar romanesc pe internet, eliminat cu tot cu arhiva

Patronatul fostului ziar ZIUA a hotarat suprimarea sa definitiva, inclusiv de pe internet. Ziarul ZIUA si toata arhiva sa, care – dincolo de borhotul ultimei perioade, bine regurgitat de “vechii” sclavi -, avea un important continut romanesc, a  disparut. Aceasta a fost vrerea patronului “necunoscut”, cel deranjat cel mai tare de linia nationalista a ziarului odata luptator pentru drepturile basarabenilor, si nu numai: stapanul rus, cel care a  bagat primul milion de euro in buzunarele conducerii, printr-un contract de publicitate cu LukOil. Pana la urma, nu degeaba imi spunea Mircea Popa, proaspat intors de la Moscova, candva, in vara anului trecut, ca ZIUA va disparea cu desavarsire. “Prietenii” stiu de ce.

Tot ce a mai ramas din ZIUA, primul ziar romanesc dispus pe internet, este o referinta de genul celei din baza de date a ePaper, care spune multe si despre un alt motiv al suprimarii subsemnatului:

“Ziua is a major Romanian daily newspaper published in Bucharest, Romania. Ziua was founded in 1930 by Sorin Rosca Stanescu and today is foreign owned. It is the most conservative of the major Romanian dailies, often taking a Christian nationalist point of view in its opinion pieces.”

Print Friendly, PDF & Email
You can leave a response, or trackback from your own site.

4 Responses to “12 Martie – Ziua Mondiala impotriva Cenzurii pe Internet consemneaza disparitia definitiva a ziarului ZIUA, primul ziar romanesc pe internet, eliminat cu tot cu arhiva”

  1. Riddick says:

    Înseamnă ca sunt pe drojdie… OK, continuăm … next level ! 😉

  2. Irina says:

    Am observat si eu… nici macar amintirea n-a mai ramas…

  3. WEPA says:

    CONTRA FRATILOORRR SCRIIETTIII SI VOIII CV DESPRE CONTRA P..LA

Leave a Reply

Powered by WordPress

toateBlogurile.ro

customizable counter
Blog din Moldova