Europolitrucul Cristian Preda incalca decizia PDL de boicotare a trusturilor lui Vintu si Voiculescu. In curand va calca si pe cadavre in PDL. Normal, GDS-istul e colaboratorul lui SOV

Vroiam de ieri sa-i laud pe Boc si pe Flutur si tot PDL-ul pentru decizia lor curajoasa din BPN de a boicota total trusturile minciunii Realitatea TV si Antenele. Acelasi lucru il ceruse printr-un manifest bine motivat comunitatea jurnalistilor online inca de la sfarsitul anului trecut. E si o chestiune de onoare si igiena: cum pot sa stea oameni integri la aceeasi masa cu santajisti de presa notorii, ca Bogdan Chirieac, deghizati in “analisti politici”? Ieri, BPN al PDL hotarase: “Din respect pentru o informare corecta a cetatenilor, de maine, conducerea PD-L a decis ca reprezentantii sai sa nu mai participe la emisiunile de dezbatere ale posturilor Antena 3 si Realitatea TV pana cand aceste posturi nu vor reveni la o informare critica, dar corecta a opiniei publice. In continuare, toti jurnalistii acestor posturi vor fi bine primiti, vor putea avea aceleasi relatii deschise cu membrii PD-L”, se arata in comunicat. Foarte bine! Bravo! De cand au ajuns politicieni si oameni respectibili niste marionete si fuguranti pentru o televiziune cu audienta de-o scara de bloc? Lasati-i sa se joace in nisip cu putulika lui Vintu!

Si azi, ce tradator tinut la san li se strecoara printre picioare avid (a se citi bolnav) de publicitate: pai, cine altul decat acelasi politruc care “acceptase invitatia amabila” a puscariabilului Vintu de a presta la Vox Pu(b)lica, determinandu-l pe disidentul Liviu Antonesei sa-si lichideze blogul si sa se mute pe net-ul iesean. De altfel, si colegii GDS-istului Cristian Preda, Vladimir Tismaneanu si Horia Roman Patapievici, care pozeaza in “fideli” ai presedintelui Traian Basescu (de fapt ai scaunelor de sub fundul lor), sunt, si acum, pe langa sinecuristi ai statului si angajatii lui Sorin Ovidiu Vintu la “Idei in Dialog”, ca tortionari intr-un adevarat Experiment Pitesti al presei romane. Mai mult, Patapievici se deplaseaza pe drumurile patriei cu bolidul inregistrat pe firma stapanului Vintu, dupa cum a dezvalui ANI pentru Civic Media. Nu degeaba reteaua GDS este asemuita de bataioasa scriitoare Aura Christi, in Contemporanul, cu o caracatita sinistra.

Ce sa mai zici? Doar o recomandare, pentru oamenii onesti din PDL: deschideti bine ochii; astia o sa calce pe cadavrele voastre!

Priviti ce face europolitrucul PD-L Cristian Preda: el participa vineri seara la emisiunea Gabrielei Firea de la Antena 3, afirmand ca a primit invitatia inainte de sedinta BPN in care s-a decis ca membrii partidului sa nu mai mearga la Realitatea si Antena 3. Extraordinar!
Cristian Preda a declarat pentru Ziare.com ca boicotul decis joi seara la BPN e “un gest pripit” si ca “daca in fotbal jucatorii isi permit sa intre in silenzio stampa fiindca jocul se vede pe teren, in guvernare nu poti face asa ceva, fiindca trebuie sa explici si sa fii convingator in fata adversarilor”. Preda a precizat ca a acceptat invitatia in urma cu o saptamana, inainte ca BPN al PD-L sa decida ca membrii partidului sa nu mai mearga la dezbaterile de la Antena 3 sau de la Realitatea TV.
Intrebat de Ziare.com daca nu se teme ca va fi sanctionat fiindca nu respecta deciziile partidului, Cristian Preda a raspuns ca nu exista nicaieri in statutul PD-L un articol in care sa fie acceptata boicotarea presei. “Nu exista un articol in statut in care scrie ca trebuie boicotata presa. Dimpotriva, scrie clar ca trebuie respectata libertatea presei. Daca ar scrie ca trebuie boicotata presa ar fi anormal”, a mai spus eurodeputatul.

De asemenea, Cristian Preda a spus, “ca vrea sa apere” candidatura lui Teo Trandafir la Colegiul 19, si nu o poate face altfel decat cu ajutorul presei. Extraordinar!!!

El mentioneaza si pe blogul sau ca intamplarea face ca, acum doua zile, sa fi criticat in Parlamentul European decizia premierului Republicii Srpska de a impune un boicot oarecum asemanator (cu o miza politica totusi diferita). “Nu pot sa spun una la Bruxelles, si alta la Bucuresti. Convingerile sunt convingeri”, adauga Preda. Mai ales cand sunt convingeri anti-romanesti.

Print Friendly, PDF & Email
You can leave a response, or trackback from your own site.

2 Responses to “Europolitrucul Cristian Preda incalca decizia PDL de boicotare a trusturilor lui Vintu si Voiculescu. In curand va calca si pe cadavre in PDL. Normal, GDS-istul e colaboratorul lui SOV”

 1. Alex says:

  VOX POPULI (nu Vox Pu(b)lika) de pe forumul lui Iulian Urban:

  despre Boicotul cocinilor Antena 3 si Realitate Tv

  raspunde
  Daca Cristian Preda este dispus sa linga unde scuipa televiziunile lui Voiculescu si Vantu, privind guvernul si paridul din care face parte, atunci nu are ce cauta in acel partid. Antena 3 si Realitatea Tv, au emisiuni care pot fi socotite extremiste pentru ca manipuleaza opinia * si incita segmente sociale la revolte impotriva puterii actuale, interpretand pe dos programul si activitatile de guvernare.

  andr33a la 9.04.2010 12:50 despre o eroare …

  raspunde
  in cazul in care ar putea fi numita presa ceea ce avem noi in Romania! din pacate jurnalismul practicat in tara noastra nu are nicio valoare deontologica in acest sens, singura lege dupa care se guverneaza fiind atacul actualei puteri si manipularea cetatenilor prin dezinformare!

  **** la 9.04.2010 13:04 despre decizie normala

  raspunde
  E normal sa nu te bagi in troaca cu laturi a Antenelor, sau in mormanul de gunoi de la Realitatea; nu poti decat sa te spurci. Iar celor care se bucura ca nu-i vor mai vedea pe pedelisti le ramane placerea sa se delecteze cu ascultarea si admirarea sinistrilor lachei ai mogulilor Gadea, Badea, Stan-laptop, etc., respectiv Razvan Dumitrescu si gasca lui. Lichelele nu pot admira decat lichele.

  ALEXANDRU la 9.04.2010 13:21

  raspunde
  PDL a luat o hotarare buna. Pentru ce sa mearga in emisiuni la Antena 3 sau Realitatea? Ori sunt intrerupti tot timpul de moderatori ca sa nu poata sa-si expuna punctul de vedere ori stau mobila de decor toata emisiunea. Lasa sa-si facamogulii emisiunile cu lingaii lor de la alianta PSD-PNL.

  Dincolo de reactia lui Cristian Preda care a refuzat sa dea curs cererii conducerii PDL, si de faptul ca s-a spus ca acest lucru ar urma sa-i atraga oarece sanctiuni in partid [ lucru de care ma indoiesc ] , iata ce cerea pe 14 martie 2010 ziaristul Victor Roncea propunea boicotarea Realitatea Tv – https://www.urbaniulian.ro/2010/03/14/cum-si-a-propus-realitatea-tv-sa-jigneasca-crestinii-in-postul-pastelui-iata-de-ce-trebuie-aruncati-la-cos-vintu-si-sclavii-sai-boicotati-total-trustul-realitatea-catavencu/;

Leave a Reply

Powered by WordPress

toateBlogurile.ro

customizable counter
Blog din Moldova