Hackerii de la Romanian National Security, asteptati in Spania dupa ce Partidul Popular ne-a identificat cu “gitanos rumanos, una plaga”. O afirmatie cam grea venita tocmai din una dintre patriile tiganilor. “No queremos rumanos”? FOTO/VIDEO

Partidul Popular spaniol (PP) a generat polemici la Badalona, unde liderul local, Xavier Garcia Albiol (foto dreapta), alaturi de Alicia Sánchez Camacho, presedinta PP catalan, a împărţit pe stradă broşuri cu mesajul “Nu vrem români”, a relatat presa spaniolă în ediţie electronică, adăugând că, la cateva zile, liderii PP s-au delimitat de acest gest.

Broşura prezintă, de asemenea, imaginea a două femei mai inchise la culoare care au capul acoperit de baticuri, alături de mesajul “Cartierul tău este sigur?”. În interiorul broşurii, sub un titlu mare “+Securitate” şi logo-ul partidului sunt prezentate mai multe fotografii în care sunt surprinse un accident de maşină, o stradă murdară şi o fotografie a unui balcon în care se văd înghesuiţi şase imigranţi, transmite Mediafax.

Inainte de a sustine sus si tare ca Spania “nu vrea romani”, Albiol mai afirmase ca “tiganii romani sunt o plaga” sinonima cu delicventa.

Pentru ca nici acum MAE roman nu a intervenit, desi brosurile au fost distribuite de pe 24 iar declaratiile liderilor politici spanioli dateaza din 16 aprilie, hacherii de la Romanian National Security (RNS) sunt asteptati sa dea cateva lamuriri spaniolilor, in locul autoritatilor noastre care, cine stie, “no son rumanos”…

El Pais prezinta Video brosura “No queremos rumanos”:

Print Friendly, PDF & Email
You can leave a response, or trackback from your own site.

4 Responses to “Hackerii de la Romanian National Security, asteptati in Spania dupa ce Partidul Popular ne-a identificat cu “gitanos rumanos, una plaga”. O afirmatie cam grea venita tocmai din una dintre patriile tiganilor. “No queremos rumanos”? FOTO/VIDEO”

  1. Mihaela says:

    Ii rugam pe hackerii nostri patrioti sa sepele rusinea guvernului si , mai ales a MAE, care ar fi trebuit as fie MULT mai duri in aceasta probleme , atat cu italienii, cat si cu englezii si cu spaniolii.

  2. azucena says:

    Spaniolii ar cam fi cazul sa o lase mai moale. E plina tara lor de emigranti magrebieni adica marocani si algerieni, de emigranti sud americani, de multi emigranti chinezi si, mai nou, de emigranti est europeni, mai ales romani. NU SUNT ROMANII CEI MAI PROBLEMATICI EMIGRANTI DIN SPANIA SI SPANIOLII STIU FOARTE BINE ASTA! Si daca e sa vorbim de tiganii romani care au impanzit si Spania, alaturi de celelalte state europene, stim TOT DE LA OCCIDENTALI, CA TREBUIE SA FIM TOLERANTI SI POLITICALLY CORRECT(I). Asadar UNDE ESTE TOLERANTA LOR CU CARE NE-AU IMPUIAT CAPUL??? Dealtfel au si ei tiganii lor autohtoni. Si daca intr-adevar ii deranja atat de mult emigratia romaneasca, trebuiau sa ia masuri legislative din timp, ca sa previna fenomenul, nu sa se trezeasca acum, ca si italienii, dupa nu stiu cat timp, ca vai, ii deranjeaza romanii! Quejicos!

Leave a Reply

Powered by WordPress

toateBlogurile.ro

customizable counter
Blog din Moldova