Dan Andronic, lautar la case mari, despre “jurnalistul onest” Turcescu, “lacheul lui Vintu”, “diversionistul lui Berceanu”, “ziaristul-tonomat”, spalatorul de milioane al lui SOV via Cipru si Moldova, “fariseul profitor al furaciunilor FNI si Petrom”

Ziare.com, 16 aug 2010: Consultantul politic Dan Andronic a declarat luni pentru Ziare.com ca Robert Turcescu este un jurnalist onest si nici macar banii nu l-au mai convins sa ramana acum la Realitatea TV care este un fel de teatru televizat. (Care bani, ca tocmai asta a fost motivul demisiei: taierea banilor! Sau acum cei doi ziaristi cam bronzati, pe la solarul mogulului odiosa, au achiesat la aceeasi Unitate (de valori, evident!)?nota mea)

Cum memoria mea functioneaza probabil prea bine (defect profesional), mi-am adus aminte cu amuzament de alte declaratii despre Turcescu ale mega-consultantului tuturor guvernarilor (cu efectele cunoscute) Dan Andronic, care ar putea fi un baiat interesant daca ar tacea mai mult si s-ar consulta mai des cu unchiuletul lui, ceea ce ar putea determina si schimbarea sloganului de pe blogul sau intr-unul mai realist, poate ceva de genul: 100% mucles 1% DIE/CIE/SIE/MIE/TIE. Sau, de fapt, e vorba de total: 101 de… dalmatieni, indiferent de guvernare?!

Blog Dan Andronic, 27 mar 2009: Bomba lui Turcescu: o diversiune menită să ascundă mizeria devansării alegerilor prezidenţiale

Deloc inocent şi dezinteresat, Robert Turcescu a lansat o bombă fâsăită pe piaţă: alegeri prezidenţiale în iunie. Preluată cu graţie de Radu Berceanu, a devenit subiect de dezbatere. Vezi Doamne, e interesul ţării să facem cât mai repede alegerile prezidenţiale, să muncim, nu să ne certăm toată ziua la TV. Două personaje extrem de interesate de binele ţării au întreţinut această dezbatere: Turcescu şi Berceanu!

De povestea asta am auzit acum o lună de zile de la unul din apropiaţii lui Băsescu, om de afaceri, care folosea aceleaşi argumente. Am vrut să scriu pe blog, dar documentându-mă am aflat că potrivit Constituţiei mandatul Preşedintelui încetează în momentul validării rezultatelor alegerilor prezidenţiale de către Justiţie, care alegeri sunt programate la 5 ani de la validarea rezultatelor precedente. Adică în decembrie 2009. Corect!, dar dacă îşi dă demisia Traian Băsescu? Potrivit legii e nevoie de o perioadă de 90 de zile pentru organizarea unor alegeri anticipate de către Guvern. Perioada de 90 de zile corespunzătoare alegerilor parlamentare europene tocmai a trecut pe data de 7 martie. Dacă jurnalistul Robert Turcescu ar fi făcut acelaşi exerciţiu, articolul său nu ar mai existat. Dar de fapt articolul doar a fost semnat de Robert Turcescu…

Blog Dan Andronic, 11 apr 2008: Cine pune presiune pe Vântu? Băsescu sau americanii? Nu-i tot una…

Ieri, stând de vorbă cu un prieten, apropiat de SOV, am aflat că Tatăl FNI nu prea mai are bani. De-abia de aici pot începe problemele. Şi explicaţiile. Din acest motiv a pierdut meciurile din Divizia Naţională. Din acest motiv a reziliat contractele cu Robert Turcescu şi Andrei Gheorghe, care-l costau peste 1 milion de euro pe an. Din acest motiv e “hărţuit”.

Cine-i în spatele campaniei? Băsescu! E convingerea mea fermă. Rezultată din summitul NATO. De două ori, pe vremea lui Emil Constantinescu şi pe vremea lui Adrian Năstase, am asistat, din apropierea Lui sau a Puterii, la încercarea americanilor de a-l scoate pe Vântu de pe piaţa românească.

Care-i scopul? Cel de mai sus. Plus stilul absolut personal al Preşedintelui. Care-şi “omoară” oamenii care l-au ajutat la un anumit moment. După principiul: Nici usturoi n-am mâncat, nici gura nu-mi miroase. Vorba lui Cristoiu: Cu Băsescu e mai sigur să fii duşman, decât prieten!

Blog Dan Andronic, 19 mar 2008: PSD l-a angajat pe consultantul israelian Motti Morrel? De ce mint politicienii?

(…)Revin şi precizez că expresia de ziarist-tonomat se referă nu numai la Victor Ciutacu, Ion Cristoiu, Mircea Badea sau Florin Călinescu, ci şi la Traian Ungureanu, Robert Turcescu, Cătălin Avramescu. Plus restul lumii. Care primeşte un salariu în euro ca să scrie.

Blog Dan Andronic, 31 ian, 2008: S-a vândut şi “România Liberă”?

Mi-a şoptit o păsărică una chestiune interesantă! “România liberă” ar fi fost cumpărată de Sorin Ovidiu Vântu. Potrivit sursei, noul director va fi Cornel Nistorescu. Emil Hurezeanu va intra în board-ul editorial al Grupului, cum l-a denumit în mod ocult SRS, în fapt un ”coş” format din toate publicaţiile şi televiziunile deţinute de SOV. Se pare că există intenţia asumării tuturor acţiunilor (părţi sociale) deţinute de cuplul Luca-Vântu în mass-media. Până acum, Turcescu, Roşca, Şuţu şi ai lui erau plătiţi de un off-shore din Cipru. Cu un administrator din Republica Moldova. Persoane recunoscute pentru abilităţile lor în gestionarea banilor albi.

Blog Dan Andronic, 1 nov 2007: Contraeditorial : “Cotidianul” plătit din banii furaţi de la FNI prin firmele lui Sorin Ovidiu Vântu

Uneori mă satur să văd şi să tac. Asta nu-mi aduce admiratori, nu mă face să dorm mai liniştit noaptea, nici nu-mi asigură un trai de pensionar. Dar asta mi-e firea, ce să fac… Văzând articolul de azi din Cotidianul, care parţial e corect, dar în esenţă e tendenţios, m-am decis să scriu despre fariseismul ziariştilor care cheltuie liniştiţi din banii de la FNI sau din furăciunea de la Petromservice, dar preferă să bage capul în nisip, să ia salarii uriaşe şi să facă pe imparţialii. (corect! – aici il sustin 101 la suta – nota mea) Nu mă refer numai la semnatarii articolului, ci şi la Sever Voinescu, Traian Ungureanu, Robert Turcescu, Doru Buşcu, şi cei peste 1000 de angajaţi din firmele de media ale lui Vântu care se consideră îndreptăţiţi să emită judecăţi tranşante. (…)

La următorul atac din partea lui Vântu îi voi răspunde cu o notă informativă interesantă. De fapt, o să-i aduc aminte de ea…Pe care nimeni n-a luat-o în calcul pentru că SRI era condus de Prietenul Timofte.

Mai îţi aminteşti, Sorine, întâlnirea din Deltă? Când treceai în apele teritoriale ruseşti, deşi aveai interdicţie de a părăsi ţara? Hai să ne amintim împreună…

Blog Dan Andronic, 4 iul 2007: Băsescu e din ce în ce mai urât…

Traian Băsescu s-a urâţit. Mă uitam aseară la TV, fără sonor, şi vedeam un om încreţit de ură atunci când vorbea de cei care nu-i plac. Vedeam un Băsescu urât, cu grimase, care zâmbea doar când cei doi lachei ai lui Vântu îi ridicau mingi la fileu. Dacă vă uitaţi ca mine, fără sonor, o să-l vedeţi pe Turcescu cum mimează încruntarea, cum zâmbeşte galeş la complicităţile lui Hurezeanu cu Preşedintele, cum marele apărător al democraţiei de la R. Liberă se umflă de plăcere când Traian se ştergea la f… cu Constituţia. Deşi nu-i treaba mea mă întrebam unde-i Traian cel simpatic… Un Băsescu altfel decât îl cunoaşteţi, aşa cum l-am cunoscut eu în urmă cu 15 ani. Poate că hăituiala continuă din ultimii 7 ani l-a schimbat. Poate că perspectivele sumbre pe care le-a avut în ultimii ani l-au schimbat sufleteşte. Ştiam că-i laş, ştiam că nu-şi respectă cuvântul, că nu-i pasă de oamenii din jurul lui decât dacă are nevoie de ei. Dar măcar era simpatic… Avea o carismă cu care te putea face să uiţi micile mizerii pe care le făcea în jurul său. Am postat o poză cu pălăria tip Anghelescu (soţul cons. prezidenţiale care s-a spânzurat) pentru a ilustra tot ce am afirmat. Chiar şi aici era simpatic… Niciodată nu l-am văzut atât de urât ca aseară… Nu-i urât Băsescu?

Cancan, 2 iul 2008 – Cine a participat la nunta lui Andronic de la Monte Carlo:

Dan Andronic, sfetnic, de-a lungul timpului, al lui Basescu, Nastase, Tariceanu si al altora, si-a pus din nou pirostriile, duminica, la hotelul Vista Palace din Monte Carlo, aleasa inimii sale fiind Monica Comsea, o tanara avocata, apropiata a sotiei premierului. La nunta au participat, pe langa parintii celor doi, premierul Calin Popescu Tariceanu cu sotia, Adrian Nastase cu sotia, Serban Mihailescu (Miki Spaga – nota mea) cu sotia, Miron Mitrea, Cristian Burci, Catalin Harnagea (fost sef SIE, angajat Patriciu – nm), Dorin Marian (fost consilier securitate Constantinescu, reciclat de Tariceanu, angajat Patriciu – nm), Razvan Petrovici, Cosmin Gusa, Radu Timofte (fostul sef SRI altfel injurat de forma de Andronic in relatia cu Vintu – nm), Monica Maurer, Alexandra Sebesanu, Laura Rotileanu, Erno Rudas, fostul ambasador al Ungariei la Bucuresti (spion maghiar infiltrat pana la varful Guvernului Tariceanu consiliat de dl Andronic – nota mea), Dan Fischer (Francu), Remus Truica (fost sef de cabinet al lui Adrian Nastase, generatia si tiparul lui Andronic, ajuns multi-milionar dupa mandat, imparte o insula cu Rosca Stanescu pe Snagov, se considera ca e unul dintre depozitarii hotilor lui Nastase – nota mea), consilierul politic israelian Tal Silberstein (care a plecat foarte devreme, avand cursa de avion spre Tel Aviv), Shimon Sheves (fostul sef de cabinet al lui Itzak Rabin) si multi altii (a se citi: si multi alti fosti si actuali securisti – nota mea). Nasi de cununie au fost ex-ministrul Economiei, Dan Ioan Popescu, si sotia, plus afaceristul Nicolae Dumitru si Adina Pricina.

Sursa 🙂 Dan Andronic Blog

You can leave a response, or trackback from your own site.

6 Responses to “Dan Andronic, lautar la case mari, despre “jurnalistul onest” Turcescu, “lacheul lui Vintu”, “diversionistul lui Berceanu”, “ziaristul-tonomat”, spalatorul de milioane al lui SOV via Cipru si Moldova, “fariseul profitor al furaciunilor FNI si Petrom””

  1. fanel says:

    Offf…. Francmasonii de Dambovita nici macar un mismas cum trebuie nu stiu sa faca.

    Si de ce sa se teama Vantu ca nu mai are bani?? Mai gaseste o Maria Vlas care sa fure banii si mai face un FNI, ca de creduli Romania nu duce lipsa:)))….numai sa mai vrea nea Virgil sa-i gandeasca mutarile pe tabla de sah :)) =)))

    Dle Roncea ati vazut ca BNR-ul nu mai este asa vocal in ultima vreme. Cica umbla vorba prin targ ca au niste bani din aia de la FMI pe care nu-i pot declara cum i-au cheltuit…cred ca nu l-au ascultat pe Boc sa ceara Bon Fiscal :)) =)).

    PS: 😉 Asta e manevra sa ne atrageti atentia de la articolul cu agentul Mossad si CIA din Catavencu :)) =)) :)) =)).

  2. VR says:

    Nu, e completarea 🙂

  3. weir says:

    Nu stiu cum de nu vi se face scarba de presa romaneasca cand auziti astfel de povesti. Manipulare. Santaj. Constrangere. Cei de la Realitatea impreuna cu fratii lor de joaca – cei de la Antene – isi bat joc de poporul acesta.

Leave a Reply

Powered by WordPress

toateBlogurile.ro

customizable counter
Blog din Moldova