Cum l-a umilit Herta Muller pe Liiceanu la scena deschisa in conferinta de la Ateneu ridiculizand si criticand falsa disidenta a intelectualilor tip Patapievici, Plesu sau Brucan. VIDEO. Blog de Veghe: Paul Goma, la 75 de ani de viaţă, 32 de exil!

You can leave a response, or trackback from your own site.

6 Responses to “Cum l-a umilit Herta Muller pe Liiceanu la scena deschisa in conferinta de la Ateneu ridiculizand si criticand falsa disidenta a intelectualilor tip Patapievici, Plesu sau Brucan. VIDEO. Blog de Veghe: Paul Goma, la 75 de ani de viaţă, 32 de exil!”

  1. 0rt0d0x says:

    Mme Herta ia loc pe scenă, cu o poză de divă expirată şi o privire triumfătoare spre publicul de aplaudaci : de 30 de ani aştepta clipa asta, când o să le-arate ia ţăranilor ăştia de români, care n-au ştiut s-o aprecieze !

    Musiu Liiceanu vine ca pe eşafod : bănuieşte ce-l aşteaptă, dar n-are de-ales : dacă vrea să câştige suficient cât să-şi întreţină dragul de Siegfried, trebuie să se supună şi la umilinţe din astea… Ia şi el o poză hilară, de copil pedepsit şi îmbufnat, cu buza de jos scoasă în afară.

    Aşa începe conferinţa ! să vedeţi de-acu’ încolo…

  2. anamaria says:

    Domnule OrtOdOx…”superb”!
    In scuipatul cu bolta nu ne intrece nimeni(pe cei mai multi dintre noi,noi cei de azi),nu-i asa?

    In rest…doar un zambet si acela trist.

    Herta Muller “nu-i buna de nimic”.
    Liiceanu chiar nu-i bun de nimic-corect!.

    Numai “noi adevaratii” criticam,criticam si iar criticam paiul din ochiul altora.
    Minunat,melancolic si trist.

  3. 0rt0d0x says:

    D-na AnaMaria,

    Eu sper că, deşi suntem în plină criză, cultura română nu se reduce numai la Muller şi Liiceanu…

    Şi chiar dac-ar fi aşa, nu cred că glumiţele mele i-ar distruge.

  4. anamaria says:

    @ortodox:
    Herta Muller nu a declarat niciodata ca este romanca.

    Apoi nu pot sa nu observ ce a facut comunismul din Limba Romana:glumele,povestile,iubitele,mamele,biserica…AU DEVENIT:glumite,povestiute,iubitele,mamicute,bisericute….”ite” toate si alea incurcate!

  5. Dariana Blatador says:

    NU SUNT DE ACORD CU TITLULl! Herta Mueller nu l-a umilit pe Liiceanu, ci a facut o demonstratie despre ce inseamna sa fii autentic intr-o lume romanesca obisnuita prea mult sa “puna batista pe tzambal” cum zice A.Plesu. Herta Mueller a pus degetul pe rana, fara menajamente. De ce au fost lezati unii,…?!Sa fii autentic ar trebui sa fie pentru noi toti o pilda a libertatii de gandire si de expresie!

Leave a Reply

Powered by WordPress

toateBlogurile.ro

customizable counter
Blog din Moldova