Trilaterala la Bucuresti. Guvernul mondial din umbra se intruneste in Romania. Mugur Isarescu alaturi de Zbigniew Brzezinski, tartorul Trilateralei, Grupului Bilderberg si Clubului de la Roma


Pe 14 iulie a.c., titram, citand RealPolitic.ro: Trilaterala se intruneste in toamna la Bucuresti, sub auspiciile lui Mugur Isarescu. Guvernatorul BNR, singurul roman cunoscut din Trilaterala este si membru al Clubului de la Roma, alaturi de Mircea Malita si al IPID, alaturi de Sergiu Celac, Dan Puric si Calin Georgescu

Astazi presa online scrie:

Un eveniment cu adevărat remarcabil va avea loc, chiar sub nasul nostru, în următorul sfârşit de săptămână (15-17 octombrie). Pentru prima dată de la înfiinţare, în anul 1973, întâlnirea europeană anuală a Comisiei Trilaterale va avea loc la Bucureşti. Supranumită de mulţi analişti pe politică externă drept “guvernul mondial din umbră”, de alţi conspiraţionişti drept “sora mai mică a Clubului Bilderberg”, Comisia Trilaterală este o formaţiune cu trei poli, Europa, America de Nord şi Asia, care reuneşte cei mai influenţi politicieni, industriaşi, guvernatori de bănci centrale, profesori universitari, bancheri, reprezentaţi ai organismelor multinaţionale (ONU, Comisia Europeană etc.) şi patroni mass-media din cele trei regiuni dezvoltate ale lumii.

Comisia Trilaterală a regiunii europene are un număr de 170 de membri, toţi aleşi pe sprânceană şi cu acces numai pe bază de invitaţie personală din partea şefilor organizaţiei. 25 de ţări europene sunt reprezentate în Trilaterală, majoritarea din UE. România are şi ea doi membri, din 2004, conform site-ului oficial al Trilateralei (link: https://www.trilateral.org/). Unul este, surpriză-surpriză!, domnul Mugur Isărescu, iar cel de-al doilea, domnul Mihai Tănăsescu, reprezentantul României la FMI. Interesant că ambii au o putere aproape discreţionară asupra finanţelor ţării, fiind orchestratorii împrumutului de 20 de milarde de euro de anul trecut şi susţinătorii unuia nou, în valoare similară. Într-adevăr, se pare că susţinerea unor guverne incompetente, dependente de împrumuturi externe, este cea mai bună strategie de afaceri a Fondului.

N-am putea susţine că Trilaterala este o organizaţie secretă, de vreme ce ştim că există, iar membrii săi sunt printre cei mai proeminenţi oameni ai lumii. Însă ceea ce pun ei la cale, de câte ori se întâlnesc, nimeni nu ştie cu precizie. Cert este că această Comisie Trilaterală a fost înfiinţată cu fondurile atotputernicei familii Rockefeller, care şi-a propus să finanţeze o vastă alianţă între America de Nord, Europa de Vest şi Japonia prin care să protejeze marile afaceri multinaţionale de etern fluctuanta viaţă politică. Se spune că ei sunt cei care finanţează campaniile electorale ale politicienilor, astfel încât, atunci când ajung la putere, vor acţiona în favorea lor. Un fel de taxă de protecţie la nivel global. Pentru cei care cred că o astfel de ipoteză este de domeniul SF-ului, reamintesc că, în primele luni de la alegere, preşedintele Obama a numit nu mai puţin de 12 membri ai Comisiei Trilaterale în funcţii-cheie din administraţia americană, printre care şi ministrul de finanţe, Tim Geithner, ministrul de externe, Hillary Clinton, sau directorul Comitetului de Redresare Economică, Paul Volker.

În Europa, Trilaterala are un preşedinte de onoare, în persoana lui Peter Sutherland, un irlandez care este sau a fost membru în atâtea comitete şi comisii încât poţi edita tomuri întregi numai cu funcţiile lui.

Am să menţionez câteva dintre ele, pentru a ne face o idee asupra puterii de influenţă a acestui domn: preşedinte Goldman Sachs, preşedinte BP, procuror general al Irlandei, director Royal Bank of Scotland, director al Grupului Bilderberg, membru de onoare al Institutului de Afaceri Europene, ambasador şi reprezentant special ONU, preşedinte London School of Economics, consilier financiar la Vatican, comisar european pentru competiţie şi educaţie, director general GATT (anterior Organizaţiei Mondiale a Comerţului). Ca să enumerăm doar câteva!

Acest domn, împreună cu restul celor 170, va fi pentru trei zile în Bucureşti. Evenimentul nu trebuie legat sub nici o formă de contextul politic actual al ţării; el a fost programat cu cel puţin un an în urmă. Şi oricum, situaţia României este o miză prea mică pentru o astfel de reuniune. Nu vom şti ce anume au discutat, pentru că niciodată nu au apărut stenograme în presă şi nici nu s-au făcut declaraţii. Putem doar să urmărim atitudinea viitoare a guvernatorului, care, de altfel, de mult tot bate şaua ca să priceapă iapa că ne mai trebuie un nou împrumut, şi să încercăm să desluşim ce ordine a primit de la mai-marii lui.

Ceea ce este trist de constatat, pentru a câta oară, este faptul că astfel de organizaţii care concentrează o putere aproape infinită de a schimba destinele a miliarde de oameni se situează dincolo de mecanismele democratice de guvernare. Un om de valoarea lui Peter Sutherland, năucitor de influent, poate să fie mânat de cele mai onorabile intenţii, dar tot nu este mandatat printr-un vot popular, piatra de temelie e domocraţiei. El, la fel ca şi ceilalţi de teapa lui, este un exponent al plutocraţiei, puterea unor elite asupra maselor. Pun la bătaie ce vreţi voi că nu palpită nici o secundă pentru asistaţii social care îşi vând votul pe o găleată sau o pungă de făină, definiţia democraţiei autohtone. La urma urmei, lasă-i să-şi înveţe lecţia atitudinii lor descreierate, în cel mai crunt mod cu putinţă.

Pentru noi, restul, care ne încăpăţânăm să sperăm într-o societate responsabilă, nu ne rămâne decât să alegem să fim la cheremul poftelor isterice ale maselor iresponsabile sau la mâna deciziilor unei elite corporatiste. Tristă viaţă ne aşteaptă!

de Claudia Ion, Sursa: NapocaNews

Nota mea: Presedintele UE, Herman Van Rompuy, este membru al Grupului Bilderberg

Vezi si:„Preşedintele Bilderberg” va conduce UE

Bilderberg Appointee Van Rompuy Is First EU President

Print Friendly, PDF & Email
You can leave a response, or trackback from your own site.

12 Responses to “Trilaterala la Bucuresti. Guvernul mondial din umbra se intruneste in Romania. Mugur Isarescu alaturi de Zbigniew Brzezinski, tartorul Trilateralei, Grupului Bilderberg si Clubului de la Roma”

 1. cineva says:

  Aghiutza cel mic catre taica-su, Beelzebuth:

  – Tati e adevarat ca masonii conduc lumea ?
  – Fiule, eu ti-am mai spus odata: Nu cred in teorii conspirationiste…

 2. Ileana says:

  Oameni buni, nu e nimic nou sub soare.Întotdeauna ne-a condus un guvern mondial din care au făcut parte şi români, dacă vor face ce au făcut cei ce au realizat România Mare este foarte bine. Mai puţin bine ar fi dacă ne-ar lăsa de izbelişte , ca atunci când România a fost vândută ruşilor.Bărbaţii de care aţi amintit, sper să fie întradevăr bărbaţii României. Dumnezeu să-i ajute!

 3. viggo says:

  Pt. cei care inca nu au aflat,Francmasoneria este o organizatie secreta, infiintata in anul 1772 de cateva familii de bancheri evrei(Rockeffeller,Rotschild,Morgan,Harriman,Vanderbilt,Max&Paul Warburg,etc.) cu scopul declarat(a se vede cele 24 de Protocoale ale Inteleptilor sionului)de a instaura un Stat Unic Planetar si asa-numita Noua Ordine Mondiala(Novus Ordo Seclorum reprezentata si pe bancnota de 1 dolar),transormand in sclavi intreaga populatie a planetei(care in viziunea lor,trebuie redusa le 1 miliard de oameni.Cum?Cu ajutorul nou-implementatului CODEX ALIMENTARIUS,al bolilor virale incurabile cum ar fi S.I.D.A.,Ebola,Gripa porcina,aviara sau epidemia S.A.R.S.)Faptul ca acest for de trepadusi-de-frunte ai masoneriei(ce au posturi de executie,nu de conducere,dar totusi niste pozitii relativ importante)se reuneste la Bucuresti are probabil legatura cu planificata intrare a Romaniei in razboiul pe care americanii intentioneaza sa-l declansaza impotriva Iranului( https://bataiosu.wordpress.com/2010/07/29/este-tarata-romania-in-razboiul-altora-fara-stirea-poporului-brasovul-tipareste-cartele-de-rationalizare-a-hranei/ ).Mai multe detalii pe http://www.yogaesoretic.net .

 4. cristi says:

  cand ai atat influenta esti invatat sa o utilizezi
  esti invatat sa devi modest prin exxercitiu, deoarece altfel modestia greu te mai atinge
  esti invatat sa practici binele ca exercitiu
  deoarece aroganta paote deveni a doau fire
  si in general ca poti gresi pentru ca nu ai cum sa nu gresesti
  dar toate acestea intr-o gandire egocentrica despre lumea de la picioarele tale
  exercitiul votului calificat ii genereaza pe aceste pozitii
  iar democratia turmei este un instrument
  deciiile se iau in functie de evaluarile de previziune si de influeta tehnologiilor asupra viitorului

  sa zicem catev supozitii despre orientarile unora

 5. alex popescu says:

  Noutatea este ca se intrunesc la Bucuresti, restul este ft bine stiut 😉 Cine a vazut Matrix isi poate da seama ca se urmareste ca populatia Terrei sa devina niste robotei 🙁 Totusi, nu vor reusi 😉

 6. AvG says:

  Alex deja au reusit sa faca din noi niste robotei. Nu vezi ca fiecare dintre noi muncim pentru a ne achita ratele la banci si … cam atat. Ce mai ne mai lipseste cipul si vom fi rabotei 100%.

 7. liliana says:

  Acesti masoni se cred eminentele cenusii ale planetei dar sunt mintile intunecate ale ei si nu vor aduce nimic bun in Romania! Dumnezeu si Maica Domnului sa apere Romania! Nu mai spun nimic caci nu trebuie spus…

 8. Toţi se trag spre axis mundi. Motivele adevarate niciodata nu se intersectează cu cele materiale. Banii şi guvernele sunt mijloace ale viitoarelor proiecte abominabile. Păziţi Roşia Montana!

 9. Andrei says:

  Părintele Arsenie Boca,un om dăruit de Dumnezeu, a prezis sfîrșitul comunismului(steaua cu cinci brațe) dar a prevenit pe toți că va veni apoi regimul impus de steaua cu șase brațe care va aduce un dezastru mult mai cumplit decît cel comunist.

 10. Riazor says:

  Urmeaza moneda unuca , ceea ce trebuie sa se intample se intampla in zilele noastre , D-zeu sa ne ajute .

Leave a Reply

Powered by WordPress

toateBlogurile.ro

customizable counter
Blog din Moldova