A trecut fara sa stim inca o zi tragica pentru Romania: Senatul a respins legea care viza interzicerea simbolurilor, organizatiilor si doctrinelor comuniste

Senatorul Iulian Urban: Greu este de inteles actuala clasa politica.
Comunismul alaturi de fascism este o adevarata plaga pe obrazul omenirii si cu toate acestea, in Romania de exemplu, simbolurile, organizatiile si doctrina comunista au inca mare trecere intre parlamentari. Altfel nu se poate explica de exemplu votul dat la 24 noiembrie 2010 in Plenul Senatului.
Propunerea legislativă privind interzicerea organizaţiilor, simbolurilor, precum şi a doctrinei comuniste care a avut la bază lupta de clasă al carei traseu legislativ il puteti urmari aici
https://webapp.senat.ro/sergiusenat.proiect.asp?cod=15110&pos=0&NR=L521&AN=2010 ,  a fost respinsa de senatorii Romaniei.
Iata dinamica votului
Prezenţi: 105;
Pentru respingerea legii: 98;
Împotriva respingerii legii : 5; [ intre care si votul senatorului Urban ]
Abţineri: 2
Pentru cei care vor sa vada cum au votat senatorii alesi sa le reprezinte interesele in Parlament, accesati acest link
https://www.senat.ro/VoturiPlenDetaliu.aspx?AppID=62764078-5f05-42cb-9a79-6f283f7afd94

Iulian Urban

Nota mea: Profesorul Giurescu, Alexandru Stefanescu si Ilarion Tiu trebuie sa schimbe doar poza de pe coperta de mai sus. Cu Senatul Romaniei “democrate”!

Print Friendly, PDF & Email
You can leave a response, or trackback from your own site.

6 Responses to “A trecut fara sa stim inca o zi tragica pentru Romania: Senatul a respins legea care viza interzicerea simbolurilor, organizatiilor si doctrinelor comuniste”

  1. Activitatea Senatului Romaniei in sedinta din 24 Noiembrie 2010: Un anti-romanism total!
    https://foaienationala.ro/activitatea-senatului-romaniei-in-sedinta-din-24-noiembrie-2010.html

  2. karmapolice says:

    inteleg ca degeaba am stat noi la piata univeristatii(bine, intelesesem asta de mult, dar mai speram)

  3. Madalin says:

    Bun, am citit documentele si am inteles rationamentul lor. As vrea sa stiu daca alte doctrine politice au acelasi tratament tolerant. In spiritul argumentelor aduse respingerii acestei propuneri legislative, ar trebui ca si alte doctrine, de genul nazismului sau fascismului, sa fie tratate echidistant.
    Cu alte cuvinte, daca cineva afiseaza in public simboluri naziste, nu ar trebui sa i se impute ca o ilegalitate. Dar nu cunosc exact legislatia, sunt curios daca exista vreo lege care interzice chestia cu nazismul, pt ca daca exista, atunci ceea ce au facut acum parlamentarii este penibil, ba chiar anticonstitutional.

  4. cineva says:

    Asta in timp ce orice forma de miscare nationalista care sa aminteasca de Garda de Fier precum si folosirea simbolurilor Miscarii sunt inca in ilegalitate …sa ne traiasca “romanul” Razvan Theodorresco …

  5. Iustina says:

    E clar: romanii sunt nevoiti sa se conduca singuri , fara parlamentari, politisti si alte categorii de tradatori. Suntem proprii nostri dusmani si ne slabim din interior. Deja am cazut in propria groapa si mai e un pic ca rechinii sa ne distruga de tot. E un miracol ca Romania mai exista cu asa capete demonizate.

Leave a Reply

Powered by WordPress

toateBlogurile.ro

customizable counter
Blog din Moldova