Rusificarea Bisericii Ortodoxe Romane. Cazul cetatii Neamt, invadata de pseudo-icoane kitch-oase de tip chinezo-ucrainene. In atentia IPS Teofan, Mitropolitul Moldovei






Daca mai adaug si ca nu demult l-am auzit pomenit la o slujba de la o manastire din zona si pe Alexei al II-lea, defunctul general KGB al BORuse, cel mai mare prigonitor al romanilor ortodocsi din Basarabia si Bucovina, nu-mi ramane decat sa-mi fac cruce si sa astept ca in loc de IPS Teofan sa apara intr-o zi la Catedrala din Iasi colonelul Vladimir Cantarean, Mitropolitul “intregii Moldove”…

Print Friendly, PDF & Email
You can leave a response, or trackback from your own site.

4 Responses to “Rusificarea Bisericii Ortodoxe Romane. Cazul cetatii Neamt, invadata de pseudo-icoane kitch-oase de tip chinezo-ucrainene. In atentia IPS Teofan, Mitropolitul Moldovei”

  1. Eugen says:

    Domnule Roncea eu nu-nteleg care-i baiul. N-aveati alta modalitate prin care sa intrati in dialog cu IPS Teofan? Poate-ar fi mai bine sa va-ntrebati daca-s canonice icoanele acelea, nu daca-s kitch-oase sau nu stiu cum. Ortodoxia nu poate fi confiscata de-un popor, de-o natie. E un bun universal.

    P.S. – Unde-s facute pozele?

  2. VR says:

    Pai scrie in titlu unde sunt facute. Sunt canonice de pus pe foc. Dar sunt de metal vocsit 🙂
    PS: Desigur ca nu poate fi confiscata… Sa vedeti cand o sa vina icoanele chinezesti cu Iisus cu ochiii sui sau cele din Africa, cu Iisus negru. Aveti o mare problema daca faceti afirmatia asta cu atat lejeritate. Mai bine mutati-va in Rusia. E mai simplu si pentru noi si pentru dvs!

  3. Cosmin says:

    E graitoare poza cu ,,Accesul interzis!” in fata iconostasului.

  4. Stefania says:

    Cosmine, lasa, ca daca nu ai vazut nu ai stiut… M-am pomenit sa asist la vizita unui grup de turisti straini intr-o biserica ortodoxa. Daca nu vedeam, nu credeam cum unul a apucat cu amandoua mainile de usile imparatesti si le-a deschis intr-o clipeala sa vada ce se afla si dincolo de urmatoarele doua. A zis ca o fi inca vreo incapere de-a bisericii pe care nu le-au aratat-o inca.

Leave a Reply

Powered by WordPress

toateBlogurile.ro

customizable counter
Blog din Moldova