VIDEO. Cine sunt ucigasii baschetbalistul american. Tiganii din clanul “Butoane”. Chauncey Hardy has been killed by Gypsy mafia gang members not by Romanians. UPDATE: The nick-name of the principal suspect of the killing: “Gypsy Gypsanu”

Chauncey Hardy, baschetbalistul american care a fost batut de interlopi la Giurgiu, a murit duminica seara dupa ce a suferit doua atacuri de cord. Presa internationala deja titreaza ca baschetbalistul de culoare a fost ucis de romani, evident! In realitatea este vorba de tiganii din clanul “Butoane”! Priviti-i aici, cu Florin “Salam”.

PS: La Realitatea TV, cel de-al doilea Cartarescu al lumii, Gregoar Cartianu, ingaima: “Ghinionul batausului este ca n-a stiut pe cine omoara”. Dumnezeule mare!

Print Friendly, PDF & Email
You can leave a response, or trackback from your own site.

7 Responses to “VIDEO. Cine sunt ucigasii baschetbalistul american. Tiganii din clanul “Butoane”. Chauncey Hardy has been killed by Gypsy mafia gang members not by Romanians. UPDATE: The nick-name of the principal suspect of the killing: “Gypsy Gypsanu””

  1. Isto says:

    razboi de imagineeeeeeee.

  2. Fanu says:

    mare criză prin ţară şi ţiganii sunt numa belşug… ce să spun

    ăştia or ajuns să ne sugurme ţara la tot nivelul

    şleahta din “clasa politică” ANTINAŢIONALĂ îi păzeşte bineee!!!

    să vedem amu că or dat într un american, dacă se iau măsuri

    oricum la cazul teo peter s o făcut rapid linişte; amu să vedem dacă o murit unu de a lor cum a fi…

    şi ca de obicei în România doar românii fură, asasinează, bat, violează fiindcă ţiganii sunt oprimaţi de numa…

  3. qwerty67 says:

    oare de ce in cazul accidentelor facute de americani (vezi cazul Teo Peter )ambasada americana nu este la fel de interesata si nu monitorizeaza evolutia anchetei .Oricum nu cred ca justitia romana va lucra la fel de bine si rapid ca cea maghiara in cazul Marian Cosma ,iar pedeapsa va fi (in caz ca va fi )ridicola fata de gravitatea faptei .
    Moarte pentru moarte sau inchisoare pe viata fara posibilitatea eliberarii dupa 10-15 ani .

  4. Dreapta chiar doarme!?!

  5. alexandru says:

    D-zeu sa-l ierte pe acel baschetbalist! Legea sa-l pedepseasca crunt pe ecel etnic de etnie rroma care l-a omorit pe acest baschetbalist,asa s-o pedepseasca si pe Marcela Fagarasanu pentru uciderea acelui copil de 5 anisori de etnie rroma.

Leave a Reply

Powered by WordPress

toateBlogurile.ro

customizable counter
Blog din Moldova