Soros cere anularea alegerilor din Bulgaria. Profesorul Florin Constantiniu prezinta secretele unui general SVR (KGB). Profesorul Dinu Giurescu: “Dacă nu fac ceva într-o zi am un sentiment de nebunie”

Un general SVR publica crampeie despre Basarabia si 22 iunie 1941. Strict Secret cu profesorul Florin Constantiniu

Lev F. Sotskov KGB SVR General
“Mişcarea trupelor germane în Moldova nu slăbeşte. La 11 iunie a.c., am mers cu «­­­___» la Buzău. Pe drumul de întoarcere, s-au numărat, venind în sens invers, 856 de maşini, dintre care 96 cu tunuri antitanc în remorci, 28 cu pontoane şi accesoriile lor, 72 sanitare. Celelalte maşini cu materiale de război şi trupe. În afară de aceasta, s-au numărat 200 de motociclete cu ataş, dintre care 20 de motociclete sanitare. Trupele se deplasau într-un şuvoi neîntrerupt…”
Prof Dinu C Giurescu -  Vlad Stanescu
„Eu am orizontul de aşteptare al unui român. Nu trăiesc vegetativ, de pe o zi pe alta. Nu mă gândesc la moment, îl iau aşa cum e şi încerc să‑l depăşesc. Nu am fost niciodată adeptul teoriei, «Vai, cum mă visam eu acum nu ştiu câţi ani şi uite cum sunt acum». Îmi fac proiecte pe un an-doi şi încerc să muncesc constant, în fiecare zi. Dacă nu fac ceva într-o zi am un sentiment de nebunie. Să-ţi plângi soarta e o pierdere de vreme”

Arpad Marton Legea Arhivelor Nationale

Prof Dinu C. Giurescu: „Eu cred ca nu isi dau seama oamenii de catastrofa pe care o pregatesc Romaniei. Daca legea este adoptata si de Camera Deputatilor inseamna stergerea memoriei, odata ce arhivele dispar din centru, din Arhivele Nationale (…) Daca le-as propune in SUA sa intoarca arhivele de la Arhivele Nationale Centrale din Washington DC la diferitii emitenti din SUA, eu cred ca ar spune ca este un act de tradare nationala, de destramare a unitatii Statelor Unite”

Soros cere anularea alegerilor prezidentiale si locale din Bulgaria. Open Society Institute Sofia Urges Cancellation of Elections over “Massive Irregularities”

March Ataka Sofia Bulgaria

Open Society Institute Sofia Urges Cancellation of Elections over “Massive Irregularities”. Irregularities were registered in 44% of the voting stations at the October 23 presidential and local elections, said Alexey Pamporov, head of a research unit at the Open Society Institute in Sofia.

Print Friendly, PDF & Email
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

Powered by WordPress

toateBlogurile.ro

customizable counter
Blog din Moldova