Victor Ciutacu nu demisioneaza de la Jurnalul National. In schimb posteaza o poza cu Rodica Culcer ramasa ca o “jurnalista incomoda” in ploaie, dar cu umbrela TVR si paratraznet GDS

Victor Ciutacu, redactor sef la Jurnalul National, dezminte pe blogul sau ca ar demisiona de la ziarul pe care il conduce dar face o sugestie foto despre ce pensionara de lux ar putea sa o faca, dintr-un post public (vezi mai sus – oare cate pensii incaseaza stimabila? – nota mea 🙂 ). Reporter Virtual sustine insa ca da, Ciutacu si-ar fi anuntat demisia iar stirea este preluata ca atare si de EvZ. Urmarim situatia. E de “breaking news” sau doar de “exclusiv” sau poate de “exclusiv/breaking news”?

Print Friendly, PDF & Email
You can leave a response, or trackback from your own site.

4 Responses to “Victor Ciutacu nu demisioneaza de la Jurnalul National. In schimb posteaza o poza cu Rodica Culcer ramasa ca o “jurnalista incomoda” in ploaie, dar cu umbrela TVR si paratraznet GDS”

 1. Nu-i nici de una, nici de alta, Victore!
  Pe vremea mea se faceau stiri cu demisii, nu cu dezmintiri de demisii. Ma rog, poate-s eu demodat 🙂

 2. VR says:

  Exact! 🙂 🙂 🙂

 3. Mm says:

  Demisia Culceritei de pe un post platit din bani publici ar fi o stire.
  Demisia Ciutacului de la un patron e treaba lor,poate eventual sa fie publicata in Can-Can.Pe cine intereseaza?Aaa,pe voi,cand va mancati unul pe altul.Bine atunci.

 4. taranu says:

  “mia culpa” daca postez a doua oara acest comentariu , dar amfost deconectat.

  Poate aici dl. Ciutacu isi face mila si-mi raspunde la articolul dl. Roncea despre TRADAREA Regelui Mihai, care am postat/o pe pagina dvr. de blog.
  Cum se face ca Antena 3 elogiaza un TRADATOR de neam si tara???
  De ce nici un reporter Antena 3 nu idrazneste sa-l intrebe pe Majestatea Sa Regele Mihai , sa dea o explicatie despre Scrisoarea semnata in Iunie 1989 in care explica cum ca: TRANSILVANIA NU ESTE PAPINT ROMANESC ???

  https://roncea.ro/2011/06/23/risca-traian-basescu-sa-i-se-alature-regelui-mihai-fostul-suveran-se-numara-printre-semnatarii-declaratiei-de-la-budapesta-din-iunie-1989-primul-atentat-intelectual-al-ungurilor-si-tradatorilor/

  Sau de ce nimeni nu-l intreaba pe securistul Radu Duda , care isi impingea sotia sa fie vazut el linga REGE …de ce pe pagina personala de web. a omis sa scrie ca fost AGENT SRI si a lucrat in cadrul Ambasadei din Italia, unde a devenit si “excroc sentimental” cind a seduso pe printesa.
  https://www.princeradu.ro/ro/principele-radu/biografie/ Ne spune ca a fost artist , dar ca fost securist A UITAT,
  Asta citit odata un interviu luat de dl. Roncea cind invitatul spunea ca pt. un ON ca sa lucreze intr-o ambasada inainte de “89 si gainile trebuiau sa fie securiste, astfel nu “pupa” postul.
  Cind il vad ne Alteta Sa Radu Duda scriind carti imi amintesc de dl. premier Radu Vasile, cind prima sa ocupatie dupa ce-a devenit premier a fost sa se boteze catolis si sa publice poezii:))))))))))
  Dl. Ciutacu , va rog frumos, aveti mila de un taran si raspundeti.
  De pe blogul dvr, ati reusit sa-mi stergeti mesajul de aici NU, chiar daca dl. Roncea va este frate de blog:)
  Doamne ajuta!
  Un taran.

Leave a Reply

Powered by WordPress

toateBlogurile.ro

customizable counter
Blog din Moldova