Ziaristi Online: Turnatorii lui Patapievici merg mai departe. Bartha Csaba, deconspirat de doi ani de CNSAS, mentinut in functie la ICR Budapesta, la fel ca Catrinel Plesu la Bucuresti. Larry Watts si Rapoartele. Wass comemorat cu Nyiro

Ziaristi Online:

Turnatorii lui Patapievici merg mai departe. Bartha Csaba, deconspirat de doi ani de CNSAS, mentinut in functie la ICR Budapesta, la fel ca Catrinel Plesu la Bucuresti

În urmă cu aproape doi ani de zile presa din România relata despre colaborarea cu fost Securitate a directorului adjunct al filialei de la Budapesta a Institutului Cultural Român, Bartha Csaba (foto sus alaturi de familie si fosta ambasadoare a Romaniei in Ungaria, Ireny Comaroschi). (ICR Budapesta este condus de “anticomunista” GDS-ista Brandusa Armanca, fosta adjuncta a lui Sorin Rosca Stanescu la ziarul ZIUA. Dupa cum se vede, compania turnatorilor o incanta, la fel ca si pe seful ei, Patapievici – vedeti detalii mai jos – Nota Red )

Cu toate acestea, la aproape doi ani de zile de la data la care a fost dovedit ca fiind turnător la Securitate și data la care a declarat că și-a dat demisia, Bartha Csaba este în continuare director adjunct al ICR Budapesta conform paginii oficiale de internet a ICR. Detalii despre aceasta situatie si Notele lui informative, aici.

In atentia MAE: Argumente pentru expulzarea filo-nazistului Oskar Fuzes, proslavitor al antisemitului Nyiro Jozsef si sustinator al extremistului Laszlo Tokes

Laszlo-Tokes-si-Ambasadorul-Ungariei-Oskar-Fuzes-la-Congresul-pentru-Autonomia-Ardealului

Între timp, cred cu tărie că autoritățile de la București sunt obligate să se replieze și să acționeze în spiritul acelorași principii care au făcut posibilă blocarea reînhumării de duminică. În acest context se impune cu tărie expulzarea din România a Excelenței Sale domnul Oszkar Fuzes, ambasadorul Republicii Ungare, pentru afirmațiile mincinoase făcute privire la trecutul scriitorului Nyiro Jozsef.

Istoria recenta a Romaniei, intre marile carti, ca cea a lui Larry Watts, si Rapoarte pline de interpretarii si confuzii sau SUA vs Rusia

Larry Watts -Tismaneanu

Cum altfel aş putea încheia – mă întreb – decât integrând Fereşte-mă, Doamne, de prieteni … a lui Larry L. Watts în rândul MARILOR CĂRŢI consacrate MARILOR PROBLEME ALE ISTORIEI NOASTRE RECENTE.

Dan Tanasa:

FOTO. Catarg cu drapelul Ungariei care marchează granița Ungariei Mari ridicat ieri în Covasna de vicepreședintele Parlamentului Ungariei. La manifestări a fost comemorat și criminalul de război Wass Albert!

Ieri, în timp ce la Odorheiul Secuiesc Partidul Civic Maghiar și-ar fi dorit să-l reînhumeze pe antisemitul Nyiro Jozsef cu sprijinul Parlamentului Ungariei, UDMR a organizat în comuna Comandău din județul Covasna o manifestare electorală dedicată unui alt mare antiromân, criminalul de război Wass Albert. În timpul manifestării au fost recitate poezii ale criminalului Wass Albert și au fost plantați 13 meri (inspirați de o scriere) în memoria scriitorului Wass Albert, condamnat în România pentru crime de război împotriva românilor.

VIDEO. Szasz Jeno îi contrazice pe evrei: ”Nyiro Jozsef nu a fost antisemit”! Jurnalistul maghiar care a încercat să-și bată joc de autoritățile române e născut la Odorheiul Secuiesc!

Demență maximă aseară în studiourile România TV la emisiunea ”Ultima oră” a lui Cătălin Striblea. Rând pe rând, am asistat la momente de delir antisemit și antiromânesc în direct la o televiziune.

Print Friendly, PDF & Email
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

Powered by WordPress

toateBlogurile.ro

customizable counter
Blog din Moldova