Ziaristi Online: Da. Mă dau de gol, sunt un “băsist”. Avocatul Mihai Rapcea a fost executat in piata publica de liderii Noii Drepte. 28 iunie 1940, fapte și eroi necunoscuți. INFO/DOC

Ziaristi Online:

Noul Conservatorism: Da. Mă dau de gol, sunt un “băsist”

Traian Basescu Drapelul Tricolor al Romaniei Cotroceni

Tocmai aflu cu tristeţe de pe Facebook, că mulţi colegi de-ai mei cred că aş fi “victimă tipică a propagandei PDL”, cu probleme de logică, taliban, idealist şi evident plătit de către băsişti. Într-un cuvânt, un “băsist sub acoperire”.

Avocatul Mihai Rapcea a fost executat in piata publica de liderii Noii Drepte

Avocatul Mihai Rapcea

De-a lungul anilor, din 1990 pana astazi, s-a pus adeseori problema de ce nu reuseste nici o miscare nationalista in Romania, in contextul in care clone pitifelnice ale Miscarii Legionare au existat cu zecile.

28 iunie 1940, fapte și eroi necunoscuți. INFO/DOC

Dezarmarea armatei romane

În seara zilei de 26 iunie 1940, la trei zile după capitularea Franței în fața Germaniei, este primit la București ultimatumul URSS care ne cerea Basarabia și nordul Bucovinei (vezi Documentul aici). Inițial, Stalin dorise întreaga Bucovină.

Print Friendly, PDF & Email
You can leave a response, or trackback from your own site.

2 Responses to “Ziaristi Online: Da. Mă dau de gol, sunt un “băsist”. Avocatul Mihai Rapcea a fost executat in piata publica de liderii Noii Drepte. 28 iunie 1940, fapte și eroi necunoscuți. INFO/DOC”

  1. Iustina Bacosca says:

    Stati linistit, domnule Roncea. Si eu sunt acuzata de idealism. Si generalul Mircea Ghelaru este acuzat de idealism. Si victimele inchisorilor comuniste sunt acuzate de idealism. Si lista poate continua. “Unitate, Demnitate si Credinta in Dumnezeu”…era candva un slogan al unui partid nationalist, cu doctrina centrista care a fost ciuruit de securisti pana la disparitie. Lupta este apriga!

Leave a Reply

Powered by WordPress

toateBlogurile.ro

customizable counter
Blog din Moldova