Agentul sovietic Ion Mihai Pacepa l-a ajutat pe suspendatul Basescu prin neprezentare la Referendum. Decizia CNSAS de agent al politiei politice comuniste pentru deconspiratul KGB/GRU. DOC

Fostul şef adjunct al Departamentului de Informaţii Externe din perioada 1968-1978, Ion Mihai Pacepa, agent KGB/GRU  si al politiei politice comuniste, unul din idolii suspendacilor si liichelelor V.I. Tismaneanu si G. Liiceanu, figurează pe listele electorale permanente la sectorul 1 al Capitalei pentru că “are tot dreptul”, având în vedere că nu este deţinător al unui paşaport de reşedinţă în străinătate şi are cetăţenie română, au declarat pentru Gândul reprezentanţi ai Primăriei Sectorului 1, citati si de RTV.

La cererea Asociatiei Civic Media, Consiliul National pentru Studierea Arhivelor Securitatii a dat publicitatii Decizia CNSAS in ce priveste “meritele” fostului general DIE Mihai Pacepa, un intim al agenturii KGB din Romania si al Elenei Ceausescu, si anume ca acesta a fost un “agent al politiei politice comuniste” de “prim rang”. Prezentam mai jos Documentele:

Asociatia Civic Media

4.04.2011

Print Friendly, PDF & Email
You can leave a response, or trackback from your own site.

2 Responses to “Agentul sovietic Ion Mihai Pacepa l-a ajutat pe suspendatul Basescu prin neprezentare la Referendum. Decizia CNSAS de agent al politiei politice comuniste pentru deconspiratul KGB/GRU. DOC”

 1. Vasile Zărnescu says:

  Stimate domnule Victor Roncea,

  Căutaţi la arhiva Î.C.C.J. dosarul prin care Pacepa a fost reabilitat şi publicaţi, la fel, decizia respectivă. Eventual, întregul dosar.
  Pe baza acestei decizii a fost reabilitat şi i s-au înapoiat averea, casa, gradul, cetăţenia etc.; implicit, dreptul de vot!
  Succes!

 2. VR says:

  Multumesc. Asemenea!

Leave a Reply

Powered by WordPress

toateBlogurile.ro

customizable counter
Blog din Moldova