Scriitorul Petru Romosan il acuza pe suspendatul Traian Basescu ca este in tandem operativ cu Vocea Rusiei. Generalul SRI (r) Aurel Rogojan chestioneaza legatura superioara a lui Zegrean iar Razvan Belciuganu scrie despre strategii GRU

Ziaristi Online:

Petru Romoşan: Cum a compromis Băsescu Traian reţeaua externă de sprijin a României

Dorin-Dobrincu-Traian-Basescu-Liiceanu-si-Tismaneanu-la-lansarea-Ticalosului-Raport-Final

Cît despre reţeaua internă de sprijin a lui Băsescu Traian (dirijată de istericul postsovietic Tismăneanu Vladimir de la Washington, împreună cu cîţiva locotenenţi şi caporali locali şi alţi contributorsi rătăciţi), rămîne de văzut dacă nu cumva e şi aceasta o reţea externă, plătită de fraierul contribuabil mioritic.

Aurel Rogojan: Cine este legătura superioară a preşedintelui Curţii Constituţionale?

SRI SSI UM 0110 Anti KGB Ziaristi Online

Învăţămintele istoriei arată că agenţii rebutaţi, scăpaţi controlului instituţionalizat al sistemului, aşa cum zeci de cazuri se cunosc (între care Lenin, Stalin, Saddam Hussein, dictatori de prin America Latină, Africa ori Indochina), devin nişte jucării extrem de periculoase. Interzise exerciţiului funcţiei de demnitate publică şi excluse de la responsabilitatea deciziilor politice de stat.

Razvan Belciuganu: Persuasivii strategi din GRU, SVR si FSB nu cred in coincidente la granita NATO cu CSI

Dezinformare KGB CIA

Noua situatie ivita la Bucuresti, declansata, asadar, intr-o tara de granita a NATO si Uniunii Europene si in care exista baze americane si elemente ale scutului antiracheta al SUA contra prezumtivelor amenintari iraniene, a provocat, ca un facut, o problema celor doua organizatii.

Print Friendly, PDF & Email
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

Powered by WordPress

toateBlogurile.ro

customizable counter
Blog din Moldova