Daca UDMR intra la Guvernare Ponta va merge pe urmele lui Basescu spre sinucidere politica. Sau il va sili pe academicianul Dinu Giurescu sa il scoata din istoria recenta si sa il bage intr-un insectar pentru pigmei. Adio, MR Unguent!? Traiasca SRI?!


Cea mai buna veste a acestor alegeri: Profesorul Dinu Giurescu va deveni decanul de varsta al Parlamentului Romaniei.

Bucuria romanilor ar putea fi dublata daca am afla ca candidatul preferat al presedintelui tuturor ungurenilor, recte osul de aradean Mihai Razvan Ungureanu, va avea nevoie de o doza dubla de ungurent rectal dupa aflarea rezultatului, ca singura satisfactie ramasa disponibila in buda ARD. UPDATE: Bingo! Tragem apa si mergem mai departe. UPDATE 2: Desi initial contracandidatul USL, liberalul Ovidiu Marian, era creditat cu 53%, acum, numaratorii – vezi vorba lui Stalin – par sa-i scape procentele printre picioare iar Ungueanu creste din mormoloc in broscoi. Chiar asa? S-a dat ordin, dar tot pe invers, tot pe invers? UPDATE 3: Se pare ca Traian Igas, colegul de ARD, il surclaseaza pe Ungureanu, asa ca. in mod normal – dar este, oare, cazul? – fostul membru supleant al CC al UTC, fostul bursier al lui Patriciu si Marc Rich, fostul membru al “board”-ului Fundatiei Soros, fostul secretar de stat al lui Plesu, fostu asistent al lui Bodo Hombach, fostul ministru de externe, fostul sef al SIE, fostul prim-ministru, etc, etc, etc, a devenit, automat, si fost senatoriabil si fost prezidentiabil. No (more) comments.

Cea mai proasta stire: ca Ponta, de frica masinatiilor diabolice ale lui Basescu (care-i chema pe unguri la vot, in ultimul ceas, ca sa aiba si ei, saracii, “drepturile aparate”, de fapt cersindu-le voturile pentru un posibil Guvern de curlangii, combinagii si pomangii, realizat in extremis cu ARD-PPDD-UDMR-minoritati plus UNPR (!) si alte loaze santajabile dispuse sa paraseasca USL) a anuntat ca a intrat in negocieri cu UDMR. Dar daca nu fac ungurenii – Doamne, ajuta! Traiasca SRI!?- 5%? In tot cazul, daca va ajunge sa puna in practica manevra, Ponta va avea de furca chiar cu academicianul Dinu Giurescu, care mi-a spus, cand l-am felicitat pentru rezultate, ca n-ar vrea sa fie silit sa iasa la Antena 3 impotriva Guvernului. Parerea mea despre noua alianta tradatoare UDMR-USL e aceeasi cu cea a lui Mircea Badea (sper ca Antena 3 sa o posteze pe undeva!).

PS: Si ziceti, stimati pupincurtelectuali ai marelui rasfoitor de Cartarescu, v-ati luat deja bilete de avion sau sunteti gata sa dati cu subsemnatul (nu, nu e vorba de autografe 🙂 )?

UPDATE: Ion Stan, 66%.

Din declaratiile politice trecute ale deputatului care a vrut sa-l “corupa” pe Mos Nicolae:

Deputatul Ion Stan: UDMR, o conspiratie impotriva Romaniei

Ca urmare a declaraţiilor anticonstituţionale ale liderului UDMR Marko Bela, favorabile înfiinţării „Ţinutului Secuiesc“, deputatul PSD Ion Stan, secretar al Comisiei SRI, a citit în Parlamentul României declaraţia politică intitulată „Un viceprim-ministru al Guvernului României recunoaşte public că UDMR este o conspiraţie împotriva Constituţiei României“.

Deputatul Stan a cerut, printre altele, implicarea urgentă a instituţiilor statului pentru a împiedica actul secesionist pus la cale de maghiari. El i-a cerut, evident fără scucces, prim-ministrului Tăriceanu să-i demită pe vicepremierul Marko Bela, dar şi pe ceilalţi demnitari implicaţi. În plus, a cerut serviciilor de informaţii „să investigheze posibilele legături de afaceri stabilite între actuali şi foşti membri ai Guvernului, începând din 1990 până în prezent, cu persoane din Ungaria a căror apartenenţă la securitatea maghiară – inclusiv sub acoperirea serviciului diplomatic îndeplinit în România – este fapt de notorietate, pentru a fi înlăturate sau, dimpotrivă, confirmate suspiciunile conform că- rora în numele unui astfel de interes comun, importante centre de decizie politicostatală au devenit vectori de influenţă şi acţiune împotriva Constituţiei României“.

Surse:  Toti spionii unguri ai premierilor romani. Azi, Rudas Erno, asociatul “si” in afaceri al premierului Tariceanu. SCHEMA Retelei Erno – Verestoy – Patriciu – Tariceanu

Trecutul spionului Rudas Ernö, partenerul “si” de afaceri al premierului Tăriceanu. Toti spionii unguri ai premierilor romani (II)

Radu Golban dezgroapa un alt scandal national: Calin Popescu Tariceanu, pionul spionului ungur Rudas Erno, preda averi romanesti succesorilor hitleristilor si autonomistilor maghiari

Va urma 🙂

Foto de campanie cu electoratul Ungureanului: Dicstractiv 🙂

Print Friendly, PDF & Email
You can leave a response, or trackback from your own site.

11 Responses to “Daca UDMR intra la Guvernare Ponta va merge pe urmele lui Basescu spre sinucidere politica. Sau il va sili pe academicianul Dinu Giurescu sa il scoata din istoria recenta si sa il bage intr-un insectar pentru pigmei. Adio, MR Unguent!? Traiasca SRI?!”

  1. gaf says:

    Nu ca o sa ia Ponta UDMR la guvernare. O sa le ofere tot ce cer: legea minoritatilor, regionalizare, federalizare, schimbarea Constitutiei in sensul dorit de unguri, autonomie. Intrebati-l pe Hrebenciuc si o sa va confirme. De fapt, chestia, dle Roncea, se stia si se prevedea. Dl academician Giurescu o sa fie blocat pe toata linia si oricum de cuvantul lui nu se vor impiedeca…

  2. andrei says:

    cand “un golan” ajunge sa vada PSD-ul “raul cel mai mic”,chiar nu mai e nimic de facut…

  3. VR says:

    Singura diferenta intre FSN (ARD) si FDSN (USL) nu e litera D ci sangele dintre coltii acum macar putin retezati. 🙂

  4. LRU says:

    O solutie de moment ar fi o alianta PNL+PC+PP-DD ca sa mai taie elanul PSD-ului de sustinere a udmr-ului…

  5. VR says:

    PPDD e tot creatia lui Basescu. O sa se gaseasca, sper, o solutie.

  6. LRU says:

    Sper sa se gaseasca…

Leave a Reply

Powered by WordPress

toateBlogurile.ro

customizable counter
Blog din Moldova