Lech Walesa catre Ambasada SUA de la Bucuresti: Tineti-va homosexualii si trisexualii in lesa, in buncarul din Baneasa (*)

Victor Roncea cu Lech WalesaFostul preşedinte polonez, laureat al premiului Nobel pentru Pace, Lech Walesa, a declarat vineri seara că deputaţii homosexuali ar trebui să stea în ultimul rând de bănci în Parlament, şi chiar în afara Parlamentului, deoarece reprezintă doar o minoritate, relatează AFP.

Răspunzând întrebării unei jurnaliste a postului privat de televiziune TVN, dacă deputaţii homosexuali ar trebui aşezaţi aproape de perete, în ultimul rând de bănci, având în vedere că reprezintă doar o minoritate, Lech Walesa, cunoscut ca un catolic fervent, a răspuns: “Da, aproape de perete şi chiar în spatele peretelui”.

“În toate domeniile le ofer proporţional cu ce reprezintă ei”  în societate, a declarat liderul istoric al primului sindicat liber din lumea comunistă, Solidaritatea.

“Respectăm majoritatea, respectăm democraţia. Majoritatea este cea care a construit democraţia şi ea aparţine majorităţii. Şi tot ce avem este ca o minoritate să meargă în faţa majorităţii”, a declarat el, citat de Gandul.info.

“Nu vreau ca această minoritate, cu care nu sunt de acord – dar pe care o tolerez şi o înţeleg – să manifesteze pe stradă şi să îi facă pe copiii şi nepoţii mei să îşi întoarcă privirile”, a adăugat Lech Walesa.

“Eu fac parte din vechea şcoală şi nu mă gândesc să mă schimb. Înţeleg că oamenii sunt diferiţi, că sunt orientări diferite şi că au dreptul la identitatea lor. Dar să nu schimbe ordinea stabilită de secole. Nici nu vreau să aud vorbindu-se despre aceasta. Să o facă între ei şi să ne lase pe noi în pace, pe mine şi pe nepoţii mei”.

Semnalat de PoliticaTa.worpress.com

Foto: Roncea.wordpress.com

Vedeti si: Protest reusit impotriva mafiei si propagandei homosexuale de la Muzeul Taranului Roman. FOTO / VIDEO UPDATE. Contine si filmarea homosexualilor, lesbienelor, transexualilor si trisexualilor (*)

(*) Titlu adaptat situatiei din Romania 🙂

Print Friendly, PDF & Email
You can leave a response, or trackback from your own site.

7 Responses to “Lech Walesa catre Ambasada SUA de la Bucuresti: Tineti-va homosexualii si trisexualii in lesa, in buncarul din Baneasa (*)”

 1. Dialog neconventional. says:

  Victore degeaba spune Lech ceea ce spune dacă fondatoarea Acceptului este susţiunută de marinar şi în bună înţelegere cu Elena Udrea!

  Ţie nu ţi-e clar că dacă Monica Macovei-Gherghescu şi mafia ei nu vor fi spulberate, poponarismul va deveni politică de stat?

  În plus, văd că toţi o înjură pe Macovei!
  Dar niciunul nu are curaj să spună:
  TRAIAN BĂSESCU ESTE VINOVAT PENTRU ASCENSIUNEA MONICĂI MACOVEI – GHERGHESCU!
  Chiar şi George se mişcă în aceast cerc vicios.
  El, care ştie ce lepră este această individă, îl exclude din ecuaţie pe marinar!

  CHIAR NU-L ÎNŢELEG PE GEORGE!

  Aşa cum nu înţeleg cum Elena Udrea a ajuns ca să bată palma pe sub masă cu această mafioata!

 2. Dialog neconventional. says:

  Tu observi ce situaţie hilară?

  În timp ce noi, cei care l-am susţinut atâta timp pe marinar, zbierăm “Hai România!”, el marinarul stă la aceeaşi masă cu Tokes!

  În timp ce noi, cei care am susţinut-o atâta timp pe Udrea, zbierăm “Jos Macovei”, ea Udrea bate palma pe sub masă cu această trădătoare de ţară!

 3. VR says:

  Nici eu!

 4. Andrei says:

  Nici nu ma asteptam din partea Batranului sa spuna altceva, Istorie vie.

Leave a Reply

Powered by WordPress

toateBlogurile.ro

customizable counter
Blog din Moldova