Mircea Badea despre Ponta: “Unitate, Unitate! Tu, de la ce Unitate esti?” Sau poate vorbim de o Retea… “Deschisa”? IPS Pimen catre Ponta: “Numai Dumnezeu poate să-i înțelepțească pe politicienii care s-au instalat la putere prin minciună și jefuirea averii naționale și care corup oameni din Justiție”


Mircea Badea despre Ponta si Unitatea Militara a Serviciului de Informatii care il controleaza de ZiaristiOnlineTV

Ziaristi Online:

IPS Pimen catre Ponta: “Numai Dumnezeu poate să-i înțelepțească pe politicienii care s-au instalat la putere prin minciună și jefuirea averii naționale și care corup oameni din Justiție”

IPS Pimen Ponta Sova

Pentru a împiedica retrocedarea Fondului Bisericesc, această regie a angajat Casa de Avocatură Nestor Diculescu Kingston Petersen. Doamna Șova, avocat la această Casă, se silește să ne demonstreze că nu am fost proprietarii Fondului Bisericesc, ci doar administratorii lui, în timp ce documentele care atestă că noi am fost proprietari se găsesc și în arhiva Direcției Silvice Suceava.

Editura Militara despre Serviciul de Informaţii al României în Războiul de Întregire Naţională si Statul Major General Român la Fundatia Europeana Titulescu

Alin Spanu - Serviciul de Informatii al Romaniei in Razboiul de Intregire Nationala 1916-1920 via Ziaristi Online

Noi cercetări privind locul şi rolul structurilor militare în acţiunea externă a României. Evenimentul va avea loc joi, 4 aprilie 2013, orele 11,00 la Casa Titulescu, Şoseaua Kiseleff 47, Bucureşti.

„Istoria românilor din Valea Timocului” – O noua dezbatere la Craiova despre romanii de la sud de Dunare

Romanii-de-pe-Valea-Timocului de Pasti via Ziaristi Online

Sunt antrenaţi oficialităţi din România şi Serbia, reprezentanţi ai ministerelor de resort, profesori universitari, studenţi, istorici şi, nu în ultimul rând, jurnalişti, organizatorii fiind Asociaţia Studenţilor Timoceni în parteneriat cu Biblioteca Judeţeană “Alexandru şi Aristia Aman”, Consiliul Judeţean Dolj şi cotidianul regional “Cuvântul Libertăţii”.

Print Friendly, PDF & Email
You can leave a response, or trackback from your own site.

3 Responses to “Mircea Badea despre Ponta: “Unitate, Unitate! Tu, de la ce Unitate esti?” Sau poate vorbim de o Retea… “Deschisa”? IPS Pimen catre Ponta: “Numai Dumnezeu poate să-i înțelepțească pe politicienii care s-au instalat la putere prin minciună și jefuirea averii naționale și care corup oameni din Justiție””

  1. anonim says:

    Dar Mazare de la ce unitate e ? Cu firmele israeliene sau cu firmele rusesti?

  2. anonim says:

    Banuesc ca stii fazele cu granicerii omoriti de Securitatea lui Tito. De ce sint cenzurati?

  3. VR says:

    Cine sunt cenzurati?
    Scrieti aici mai clar si mai pe larg!

Leave a Reply

Powered by WordPress

toateBlogurile.ro

customizable counter
Blog din Moldova