Soros in Romania – intalnire secreta cu Basescu si Ponta. Miza: Rosia Montana. Tigania Bancii Mondiale, stimulata de Reteaua Deschisa Soros. UPDATE: Noi poze cu Soros in Frumusani

George Soros cu tiganii din Frumusani, Romania, inainte de a se intalni cu Basescu si Ponta - 10-11.05.2013In plin scandal mondial legat de George Soros si Benny Steinmetz, unul dintre miliardarii israeliani implicati in afacerea Rosia Montana (cititi: ROSIA MONTANA AFRICANA), magnatul maghiaro-evreo-american face un desant operativ in Romania, unde tocmai a aparut si o Compania de stat pentru Rosia Montana. Sub acoperirea unei plimbari la Frumusani prin tiganie, la brat cu presedintele Bancii Mondiale, Jim Yong Kim, caruia i-a facut agenda la noi in tara pentru a prezenta Romania, din nou, drept Tigania (dupa cum se vede; felicitari, SIE!), George Soros se intalneste pe sest cu pionii lui de plumb, Traian Basescu si Victor Ponta. Sursele mele mi-au certificat ca una dintre intalniri deja a avut loc. De ce ascund Presedintele si Premierul Romaniei intrevederea cu controversatul dar altfel foarte generosul – cu unii – miliardar pretutindenar?

Voi reveni!

PS: Cica vizita de la Gradina Romologica din Frumusani a fost asigurata de organizatiile lui Soros Roma Education Fund – REF (adica e de la Roma?; cofinantata de Soros Open Society si Banca Mondiala in cadrul programului de incluziune a tiganilor initiat de Fondul specializat al lui Soros de la Budapesta) si Centrul pentru Educaţie şi Dezvoltare Socială – CEDS.

Info: Roncea.Ro

Foto: World Bank, Facebook, Google

Jim Yonk Kim - Banca Mondiala - Soros - Frumusani 10.05.2013

UPDATE 1: Noi poze cu Soros in tigania din Frumusani

Soros in tiganie la Frumusani 10 mai 2013

Soros in tiganie la Frumusani 10 mai 2013 - vizita cu Jim Yong Kim, pres Banca Mondiala

Tigani din Frumusani in timpul vizitei lui Soros 10.05.2013

Print Friendly, PDF & Email
You can leave a response, or trackback from your own site.

16 Responses to “Soros in Romania – intalnire secreta cu Basescu si Ponta. Miza: Rosia Montana. Tigania Bancii Mondiale, stimulata de Reteaua Deschisa Soros. UPDATE: Noi poze cu Soros in Frumusani”

  1. Anonim says:

    Vedeti aici ce spune ‘obiectivul’ BBC despre relatiile dintre romani si unguri in Transilvania, desi subiectul articolului este despre tiganii din Ungaria: https://www.bbc.co.uk/news/magazine-22295064.

    Frapeaza si utilizarea insistenta a termenului ‘Roma’ fara a atasa si ‘Gipsy’ asa cum procedeaza alte publicatii britanice, in conteztul in care se vorbeste in treacat si despre romani, Romanians. Pentru un neavizat, confuzia este imediata.

    Diplomatii nostri nu aud, nu vad si nu spun nimic…

  2. VR says:

    Exact!

  3. gaf says:

    sub poza cu cei trei tiganusi din saitul semnalat de “Anonim” scrie clar “romani”. Neexistand cratima de “â” orice cititor mediu european ne taxeaza de tigani… Dusmanii nostri sunt conducatorii nostri, ei nu stopeaza prin lege ac. confuzie oribila.

  4. VR says:

    Adevarat. Asta s-a si urmarit. Cautati pe net:
    “cum au devenit romanii romi”
    https://www.google.ro/#output=search&sclient=psy-ab&q=cum+au+devenit+romanii+romi&oq=cum+au+devenit+romanii+romi&gs_l=hp.3…690.690.0.1085.1.1.0.0.0.0.105.105.0j1.1.0…0.0…1c..12.psy-ab.AwKpxAzuK1o&pbx=1&bav=on.2,or.r_cp.r_qf.&bvm=bv.46340616,d.Yms&fp=feb6986214fead47&biw=1366&bih=675

  5. Anonim says:

    Extrem de revoltatoare este pasivitatea diplomatiei noastre fata de continua denigrare a romanilor.

    Nu a existat nici o reactie fata de grotesca tiganiada sarkozysta din 2010, cind comentatorii articolelor din Le Figaro spuneau in mod repetat ca Romania ar fi primit 25 miliarde de euro din partea UE ca sa-i integreze pe tigani. Ei bine, nici un diplomat roman nu a protestat fata de aceste aberatii.

    Acelasi lucru se petrece acum in UK. Vadimul local, Nigel Farange, a obtinut un scor nesperat supralicitind iminenta invazie a Insulelor Britanice de romani si bulgari, uitind ca Marea Britanie acorda anual cetatenia la peste 100 mii de persoane, in absoluta majoritate neeuropeni.

    Daca la adresa musulmanilor, indienilor sau africanilor, care in treacat fie spus nu sint chiar sfinti in totalitatea lor, s-ar scrie ce se scrie despre romani, s-ar inflama toata ‘societatea civila’.

  6. Ghanima says:

    Sunteti sigur ca e in Frumusani si nu in India? 🙂 Presedintele Bancii Mondiale da mana cu unul care n-are toaleta in casa??? bleahhhhhhh, asta tradeaza cat de mare e miza! Miza este cumva deblocarea proiectului Rosia Montana avand in vedere “coabitarea” cu Basescu si faptul ca acesta din urma ar fi dat unda verde proiectului? Ziaristi Online a publicat anul trecut despre vizita lui Ponta in SUA, unde s-a intalnit in secret cu Soros si a promis ca va bloca proiectul RM daca va ajunge premier, lucru pentru care a si fost premiat ca “tanar lider al lumii”!!! De ce a trebuit Ponta sa promita blocarea proiectului, dincolo de faptul ca isi dorea sa ajunga premier?

  7. Mihai Nistor says:

    Place sau nu populatia Roma va trebui integrata in societate. Sa nu va imaginati ca atunci ind or sa inceapa sa vina bani nu va fi si cineva care se va asigura ca investitia da rezultate. Faptul ca populatia roma traiieste in ,multe locuri in saracie lucie este o pata pe fata Romaniei. Lucrul asta din exterior este perceput ca si cum ei sunt marginalizati si uitati de societate.

  8. Anonim says:

    @Mihai Nistor:

    Nimeni nu i-a oprit pe tigani sa se integreze in societate, chiar i-a si impins de la spate.

  9. Calin says:

    Soros plateste o gramada de bani peste tot in lume pentru a bloca proiectele miniere care nu sunt ale lui, asa a facut si in Africa, la fel face si in Romania printr-o puzderie de ONG-uri platite sa lupte impotriva proiectului de la Rosia Montana! in forma actuala e un proiect foarte profitabil pentru tara noastra, dar daca pune Soros mana pe el, o sa mearga tot aurul la Budapesta!

  10. Ghanima says:

    “Un popa se duce la un rrom: – Vere, noi ne cunoastem de atatia ani, da’ ficioru-tu, azi noapte, mi-a furat cel mai frumos cocos… – Dom’ Parinte, nu se poate! Io-te, acum vine al mic… Sa-l intreb: – Moo ! Ciorde cirigli? – Ciorde tata ! – Misto cirigli ? – Misto tata ! – Auzi dom’ Parinte, ca nici nu l-a vazut…”
    Salvează râsul românesc!
    https://www.funkydonkey.ro/tag/cirigli
    As vrea sa vad cum banii lui Soros ajuta la integrarea tiganilor in societate avand in vedere ca si acesta tot din ciordeala i-a obtinut, printre altele, dar de alta speta si la alt nivel.

Leave a Reply

Powered by WordPress

toateBlogurile.ro

customizable counter
Blog din Moldova