Atacul mafiei homosexualilor din Guvern si Parlament continua: Ponta si Gorghiu cer rediscutarea definirii casatoriei drept uniunea dintre un barbat si o femeie. CONSTITUTIA SOROS

Horia Bernea - Vremuri vechi si noi  via Ziaristi OnlineComisia de revizuire a Constituţiei va rediscuta marţi amendamentul privind familia, a declarat la RFI deputatul PNL, Alina Gorghiu. Ea consideră că amendamentul privind căsătoria între “un bărbat şi o femeie” a generat o discriminare.

Comisia de revizuire a Constituţiei a adoptat miercuri un amendament care prevede că familia se întemeiază pe căsătoria liber consimţită între “un bărbat şi o femeie”, sintagmă care înlocuieşte cuvântul “soţi”, prezent în textul actual al Constituţiei.

Liderii USL, Victor Ponta şi Crin Antonescu, nu au ajuns la un acord joi în privinţa definirii căsătoriei în Constituţie. Ponta a spus că nu vede de ce actuala prevedere din Constituţie, care defineşte căsătoria ca relaţie între “soţi”, ar trebui schimbată, în timp ce Antonescu a subliniat că îşi menţine părerea iniţială privind definirea casătoriei ca relaţie între un bărbat şi o femeie.

Alina Gorghiu crede că “săptămâna viitoare, marţi, va fi reluată discuţia pe acest articol”.

“Vă mărturisesc că am fost unul din cei trei parlamentari din Comisia de revizuire a Constituţiei care s-au abţinut de la votul acestui amendament – ceilalti “liberali” fiind Petre Roman si George Scutaru (nota mea) – , cu un motiv foarte clar: eu n-am să spun că societatea românească este pregătită să reglementeze căsătoriile între cupluri de homosexuali, dar în acelaşi timp nu văd de ce am introduce o reglementare care înseamnă un pas înapoi faţă de textul actual aflat în Constituţie şi anume faptul că această căsătorie este uniunea dintre soţi. Pe de altă parte, avem mai mult decât suficient reglementat acest lucru în Codul Civil şi atunci nu mi se pare firesc să ridicăm la grad de principiu constituţional această formulare şi să mai şi discriminăm pe deasupra, pentru că din punctul meu de vedere, s-a generat o discriminare”, a declarat deputatul liberal.

În opinia Alinei Gorghiu, formula din Constituţia actuală, adică familia bazată pe căsătoria între “doi soţi” este “o formulă uzitată la nivel european, este o formulă care n-a generat nici un fel de polemică în societatea românească.

Referitor la acest subiect, expertul Amnesty International (AI) Marco Perolini a declarat, joi, pentru Mediafax, că definirea familiei ca uniune bazată pe căsătoria dintre un bărbat şi o femeie este problematică, ea putând duce la discriminare faţă de partenerii de acelaşi sex sau cei necăsătoriţi.

Alexandru Vişan / Cotidianul

Notele mele:

Motivatia lui Ponta: Agenda secreta a lui Soros

Motivatia Gorghiei: Tampenia, infatuarea, epatarea

Cititi si: Cum vrea mafia homosexuala din Parlament dirijata de agentul Soros Cristian Parvulescu sa introduca in Constitutie casatoriile homosexualilor si adoptiile de catre homosexuali. De ce nu este suficienta reactia Patriarhiei in fata monstrilor lui Antonescu, Ponta si Basescu

UPDATE: Ieri, Alina Gorghiu a postat pe blog ei:

Adaugat de
Alina Gorghiu
la 01:06 pm
Nu sunt in curtea Parlamentului, unde inteleg ca se darama gardul… (nu acum, stiu, ci in viitor, ca sa lasam intrarea libera tuturor). Sunt in pauza lucrarilor la Comisia de revizuire a Constitutiei, unde este agitatie mare, dar mi-am permis sa scriu doua randuri, pentru ca seara, dupa ce plec de aici, nu imi fac timp sa povestesc.
 
Sa trecem in revista cateva amendamente:
Incep cu ale mele :-) A fost respins votul la 16 ani si votul prin corespondenta, lucru care demonstreaza ca nu suntem pregatiti pentru o alta abordare si nu suntem deschisi la nou. Dar nu mai deschid discutia.
– A fost respinsa propunerea UDMR de scoatere a sintagmei de stat national.
A fost admis amendamentul privind interzicerea discriminarii pe orice fel de motiv
– A fost admis amendamentul privind introducerea termenului de “regiune”
– S-a introdus folosirea stemei pe drapel
– A fost acceptat amendamentul privind secretul corespondentei
– A fost admis amendamentul privind dreptul partilor intr-un litigiu de a alege solutionarea prin arbitraj sau mediere
– A fost respins amendamentul privind ziua nationala pe data de 10 mai si 22 decembrie
– A fost admis amendamentul privind precizarea clara a casatoriei intre barbat si femeie

Acestea ar fi cele care au suscitat interes si au starnit dezbateri aprinse…

Nu uitati: Maine, 8 Iunie, Ora 11, in Piata Victoriei, Marsul pentru Normalitate:

Marsul pentru Normalitate 8 iunie 2013

 

Print Friendly, PDF & Email
You can leave a response, or trackback from your own site.

4 Responses to “Atacul mafiei homosexualilor din Guvern si Parlament continua: Ponta si Gorghiu cer rediscutarea definirii casatoriei drept uniunea dintre un barbat si o femeie. CONSTITUTIA SOROS”

  1. ramona says:

    Romania nu este Sodoma!Sa ascultam de Dumnezeu nu de oameni!Sa avem grija de noi si copii nostri,sa avem demnitate si curaj! Diavolul a inceput sa urle si in Romania!!

  2. BASARAB DACU says:

    SOSOI IN CAPU LOR DE MIZERABILI ..CONSTITUTIE DE R..NU VA TRECE DE POPOR..sintem indignati ..doamne pe cine au votat,…teza DACIA DACI VOM VOTA SI REINTREGIREA…

Leave a Reply

Powered by WordPress

toateBlogurile.ro

customizable counter
Blog din Moldova