Manifestari de Sfintii Romani in memoria Parintelui Justin Parvu si a martirilor anticomunisti ai neamului romanesc. Conferinta la Bucuresti si praznuire la Manastirea de la Poarta Alba – Canal ctitorita de Sfantul de la Petru Voda

Profesorul Radu Ciuceanu si Parintele Justin Parvu in apararea Sfintilor InchisorilorManastirea PetruVoda informeaza: În Duminica Sfinţilor Români, toţi iubitorii de Mucenici cei de un cuget şi o simţire sînt aşteptaţi să se alăture preoţilor, monahilor şi monahiilor ce vor veni să prăznuiască pomenirea jertfei mărturisitoare a celor fără de mormînt care s-au săvîrşit pentru mîntuirea noastră în lagărele de exterminare de la Poarta Albă – Canal.

Sîmbătă, 6 iulie se va face priveghere, începând cu orele 20.00, iar Sfînta Liturghie de Duminică va începe la orele 8.00. Se va sluji afară, în altarul de vară al viitoarei mănăstiri construită pe locul fostei colonii Galeşu.

Veniţi, iubitorilor de Mucenici, luminat să săvârşim pomenirea purtătorilor de lupte, zicând: Bucuraţi-vă, luminătorilor a toată lumea, care în temniţă pentru neam v-aţi jertfit; bucuraţi-vă, cei ce cu moartea voastră credinţa aţi pecetluit; bucuraţi-vă, cei ce din cursele înşelătorului ne izbăviţi! (…)

Detalii, fotografii si filmari cu Parintele de la momentul sfintirii la PetruVoda.Ro: Iubitorii de Sfinţi Mucenici sînt aşteptaţi la Mănăstirea de la Poarta Albă în Duminica Sfinţilor Români

Conferinta Sfinti Romani din Inchisori dedicata Parintelui Justin Parvu si lui Virgil MaximIn Capitala, Asociatia “Sfantul Imparat Constantin cel Mare” din Bucuresti, organizeaza Duminica 07 iulie 2013, data la care in calendarul Bisericii Ortodoxe Romane sunt pomeniti Sfintii Romani – la Muzeul de Istorie al Municipiului Bucuresti in sala de conferinte de la parter, de la orele 14:00 (pana la ora 16.00) – conferinta despre Sfintii Romani din Inchisori.

Se va proiecta filmul despre Parintele Iustin Parvu “Fericiti cei prigoniti”.

Se va lansa cartea “Imn pentru Crucea purtata” de Virgil Maxim, marturisitor al temnitelor comuniste.

Detalii despre filmarea de mai sus la Atitudini: DVD-VIDEO: Părintele Justin – Cuvânt cu putere multă

Print Friendly, PDF & Email
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

Powered by WordPress

toateBlogurile.ro

customizable counter
Blog din Moldova