Afacerea Rosia Montana – cine plateste si cine danseaza, cine e “contra” si cine e “pro”. Azi: Soros si Gusenbauer

Homosexualii Accept Monica Macovei si Active Watch Mircea Toma si Renate Weber adapandu-se de la furtunul lui Soros cu Liviu Mihaiu si Teo Zabava prin tufisuriIn continuarea dezbaterii asupra culiselor Afacerii Rosia Montana, portalul Guvernului Federatiei Ruse, Vocea Rusiei, vine – urmandu-si, desigur, propriile interese nationale si de stat – cu noi dezvaluiri interesante despre personajele din umbra scandalului care a inflamat Romania. Este de observat ca presa scrisa si televiziunile de stiri din Romania (de la EvZ si Adevarul la Antena 3 si RTV) au inceput la randul lor sa publice date despre armatele de oengisti ai “societatii deschise” si secretele corporatistilor multinationali numai dupa ce portalul Ziaristi Online si  Vocea Rusiei au  declansat aceasta dezbatere, in urma unei polemici cordiale lansate pe Facebook. Notam si ca articolul Ziaristi Online pe aceasta tema a devenit viral pe retelele de socializare si informare. “Partea cea mai interesantă a [afacerii] constă în faptul că principalii acţionari ai companiei canadiene, miliardarii Steinmetz, Kaplan şi Paulson sunt consideraţi rivali ideologici şi concurenţi economici ai miliardarului George Soros. În acelaşi timp, Alfred Gusenbauer, „directorul independent”, însărcinat cu supravegherea managementul companiei în vederea respectării intereselor acţionariatului este unul dintre prietenii lui Soros”, scrie Valentin Mandrasescu in cadrul anchetei sale in serial despre Rosia Montana. Prezentam, integral, mai jos, noul episod:

Roşia Montana şi falsa dihotomie între „dreapta” şi „stânga”

Alfred Gusenbauer - Rosia Montana

Print Friendly, PDF & Email
You can leave a response, or trackback from your own site.

3 Responses to “Afacerea Rosia Montana – cine plateste si cine danseaza, cine e “contra” si cine e “pro”. Azi: Soros si Gusenbauer”

  1. Sa nu insultam pe acesti oameni cumsecade, filantropi de aur si argint care ar putea ajuta usor Biblioteca Nationala Samsung sa functioneze ca a Frantei, in loc sa sprijine ei tabloide si televiziuni neculturale! Nu e vina lor, ca titani de metale rare, c-au gasit o tara atipica, membra UE, dar in care clasa politica si complicea ei intelectuala cocheteaza cu o imagine de tara africana din secolul XIX, incapabila si de minerit, si de patriotismul de a lasa zacamântul mostenire unor generatii mai destepte!

  2. Anonim says:

    Tehnica controlului la doua capete, pro si contra, e veche si a fost folosita chiar si in al doilea razboi mondial. Ea vizeaza controlul total, in timp ce “prostii” se cearta. Un evreu nu poate depune marturie acuzatoare contra altui evreu. Mai mult, aceasta tehnica arata ca de fapt e vorba de un proiect pe termen lung. Globalizare si controlul resurselor. Apoi, controlul populatiei etc. De aceea, in Rusia au incercat sa puna mana pe toate bogatiile naturale: Hodorkovski, Abramovici, Berezovski etc.au ajuns din simpli muncitori, fie ei si intelectuali, mari proprietari, prin Marc Rich, alt agent Mossad. Lucrurile astea sunt cunoscute. Cat despre opozantii crestini, ar fi bine sa aiba un program economic, de dezvoltare, nu numai unul de opozitie- de regula, opozitie pot face toti, fie crestini, fie soros-isti, alegerea, despartirea graului de neghina apare la constructie. Nu uitati preocuparile economice ale lui Codreanu, cum zice Cioran: problema mantuirii sa mearga mana in mana cu gospodaria, in teribilul articol de la moartea Capitanului (fie vesnica si binecuvantata amintirea lui!). Apoi, constructia cere organizare, disciplina, viziune etc., si e mai grea decat opozitia, chiar “asezonata” cu citate de Sfintii Parinti. De la acestia se pastreaza, de regula, litera si este ocultat spiritul. Cei de la Vocea Rusiei folosesc astfel de articole pentru a arata, din cand in cand, pisica evreilor, cu care sunt iar in cardasie si prin care ii controleaza si pe Americani, nu mai vorbesc de noi. Sunt multe de discutat, asa ca atentie la… “greci”, cand iti fac daruri!
    Doamne ajuta!

  3. VR says:

    Multumesc! Exact asta gandesc si eu.

Leave a Reply

Powered by WordPress

toateBlogurile.ro

customizable counter
Blog din Moldova