Pregatiti-va pentru EXPOMIL – cel mai mare targ de tehnica militara si de securitate din Romania. Romexpo gazduieste a opta editie a Expozitiei Internationale de Tehnica Militara – EXPOMIL 2013, 26 – 29 septembrie

EXPOMIL 2013 via Ziaristi Online si Roncea RoIn perioada 26-29 septembrie 2013, Centrul Expozitional ROMEXPO va gazdui cea de-a opta editie a Expozitiei Internationale de Tehnica Militara – EXPOMIL 2013.

Institutiile si organizatiile implicate in organizarea si desfasurarea EXPOMIL 2013 sunt: Serviciul Roman de Informatii, Ministerul Economiei, Ministerul Apararii Nationale, Ministerul Afacerilor Interne, Ministerul Afacerilor Externe, Administratia Nationala a Penitenciarelor, precum si Asociatia Patronala Romana a Producatorilor de Tehnica Militara/PATROMIL si Organizatia Patronala din Industria Aeronautica Romana/OPIAR.

In Pavilionul Central vor fi expuse sisteme si echipamente militare din dotarea fortelor Sistemului National de Aparare, Ordine Publica si Siguranta Nationala, fabricate atat de firme din industria romaneasca de aparare cat si de companii straine.

Participarea la acest eveniment ofera posibilitati pentru dialog intre producatorii si utilizatorii produselor militare si oportunitatea cunoasterii unor tehnologii si echipamente performante.

Programul pentru vizitarea expozitiei:26-28 septembrie, intre orele 10.00-18.00;
29 septembrie, intre orele 10.00-16.00.

(primele doua zile ale EXPOMIL 2013 sunt dedicate specialistior)

Valentin IORDACHE – Coordonator Proiect 
Mobil: +40 758.83.77.25, Fax: + 40 21 207.70.70
E-mail – [email protected][email protected]
Website – www.expomil.ro

EXPOMIL 2013 include trei componente: prezenţa cu stand a peste 70 de firme, din România, Belgia, Canada, Franţa, Italia, Marea Britanie şi Statele Unite ale Americii; Standul naţional “Apărare civilă şi protecţie CBRN/Chimică-Biologică-Radiologică-Nucleară”; secţiunea exerciţiilor executate de către formaţiuni ale instituţiilor de forţă implicate în organizare, s-a afirmat in conferinta de presa a evenimentului, pe care o prezentam integral, aici, via Privesc.eu.

Sursa: Romexpo via Ziaristi Online

Print Friendly, PDF & Email
You can leave a response, or trackback from your own site.

3 Responses to “Pregatiti-va pentru EXPOMIL – cel mai mare targ de tehnica militara si de securitate din Romania. Romexpo gazduieste a opta editie a Expozitiei Internationale de Tehnica Militara – EXPOMIL 2013, 26 – 29 septembrie”

  1. geo says:

    Buna ziua,

    Cam ciudat anuntul asta sub Icoana Sfantului Nostru Parinte JUSTIN! O fi fost el la tinerete militar (preot) dar sa nu uitam porunca a 6-a…or ce poate fi o astfel de expozitie – de instumente ale mortii – decit o incalcare a acesteia?

  2. VR says:

    Un instrument al mortii a fost si sabia lui Stefan cel Mare. Dar pentru viata romanilor. Cum te poti apara fara sa iti dezvolti tehnica militara? Importand, bineinteles, si in felul acesta vulnerabilizandu-ti intregul sistem defensiv. Deja se petrece acest lucru. Asa ca sa fim mai indulgenti si mai cumpatati cu remarcile de acest gen.

Leave a Reply

Powered by WordPress

toateBlogurile.ro

customizable counter
Blog din Moldova