De ce a venit Victoria Fara de Tara (Nuland) in Romania: 1. Chevron. 2. Moldova. Sau invers. Plus: Stratfor despre Ungaria si pamantul romanesc, la o zi dupa BadPolitics si Roncea.Ro

Basescu Nuland si alti suckersDe pe Facebook adunate si la lume date:

Asistenta Victoria Nu-land, cea “Fara de Tara”, a avut doar doua prioritati in Romania. 1. Geo-Economica: Chevron, etc. 2. Geo-Politica, unde a servit, din nou, Rusia, prin afirmatia repetata obsesiv in toate aparitiile sale: “The United States supports the sovereignty and territorial integrity of Moldova”. Ba chiar, la finalul alocutiunii de la Amb., a vorbit deja si in numele Romaniei: ” The United States and Romania are partners in supporting an independent, sovereign, democratic Moldova, and we talked about Moldova in all of my meetings today. Thank you very much!”. Acum, teoretic, o sa vedem daca Rusia, la schimb, o va lasa mai moale cu Chevronul. Valentin Mandrasescu stie de ce…
PS: Acum, sa nu se inteleaga ca gavarisitorul pe tema “proiectului Unirii” nu a servit aceeasi mareata putere de la Rasarit. Faptele lipsa “vorbeste”… Iar acum ii da lectii, recte il pune la punct, in propria casa, o… asistenta! Traian Basescu are un sfarsit de mandat mai penibil chiar decat al lui Emil Constantinescu, daca isi putea imagina cineva asa ceva!…

Si acum despre circulatia stirilor in natura:
6 ianuarie, ora 11.0
Eliminarea restricţiilor i-a făcut pe oficialii din Guvernul de la Budapesta să creeze o strategie prin care Ungaria să poată achiziţiona teren agricol şi pădure în România.
8 Ianuarie, dis de dimineata:
Ce nu veti citi azi in presa “centrala” de limba romana din fostul “stat roman”, despre situatia alarmanta privind vanzarea la kg a pamantului romanesc, face deja inconjurul Ungariei (si al mediilor de specialitate din intreaga lume).
8 Ianuarie, 16.12 ora Coastei de Est a SUA, ora 23.12 in Romania:
Extraterritorial land ownership is an issue for Budapest ahead of elections and amid changing geopolitical fortunes.
9 Ianuarie, ora 12.10
Stratfor - etnicii-maghiari-din-Romania-localizarea-teritoriala
Print Friendly, PDF & Email
You can leave a response, or trackback from your own site.

8 Responses to “De ce a venit Victoria Fara de Tara (Nuland) in Romania: 1. Chevron. 2. Moldova. Sau invers. Plus: Stratfor despre Ungaria si pamantul romanesc, la o zi dupa BadPolitics si Roncea.Ro”

  1. ilie says:

    Ponta nu poante fi antiamerican pentru ca are “dragoste la prima vedere cu gen Weselie Clar ca neinteresata financiar ” PONTA ARENDASUL ROMANIEI e criminal de NUP land ( descoperirea legii gravitatiei ) in Romania . Cum sa se intalneasca ei ARENDASII ROMANIEI cu extraterestra NULAND ? Ea cu ale ei ARENDASII ROMANIEI ( in slujba cui or fi ,ca nu sunt in slujba comunitatii numita ROMANIA ?) adunati in gruparea USLasilor ce par a fi obsedati sexual ca de 23 de ani striga si vor sa strige in continuare “Jos chilotul !” ( a se citi PILOTUL ) “Nu ne lasa sa vindem ce nu ne apartine , pai am facut STATALIZAREA de pomana ? ” ( nationalizarea e una statalizarea de dupa ’89 e alta ) ARENDASII ROMANIEI sunt siguri ca au NUPELAND ( atentie : precum in cer asa si pe land . ” Vezi , coasa e neascutita , BATE -O SI ASCUTE- O ” Capu face capu trage ) ARENDASII ROMANIEI au “mani puliti ” = maini curate . Manipulare = noi cei din spate suntem curati , voi murdarii din fata … Ca vorba aia “In vremurile astea prost facute … Hirr zice lupul …” Sa vedem curatenia mainilor : PULA = CURATA e localitate in SORBIA unde e si Naisul Moesiei ( NIS ) locul de nastere al Sf. Constantin Cel Mare si sa traducem din IL Caragiale ” curat murdar coane Fanica ” = pula murdara de cacat NISTE GAOZARI coane Fanica Sa traducem din Alphonse Allais acelasi lucru ? “Sa fim sobri ” pe vremea aia nu era internet …Tezaurul de la Moscova RETINETI E MIC CAT UN FIR DE PRAF DE PE TOBA ( culmea e ca nu mai e nici TOBA , AU VANDUT -O ) comparativ cu TEZAURELE SISTEMULUI BANCAR EXISTENT PANA IN ’89 CARE CONFORM PERSONALITATILOR JURIDICE DE INFIINTARE NU ERAU DE STAT, INCLUSIV BNR ,CE SA MAI ZICEM DE CEC ,date pe degeaba de conducatorii vremelnici din ’89 pana azi ca urmare a statalizarii. STATALIZAREA ROMANIEI( nationalizarea e altceva ) AU DECRETAT SI ABROGAT LEGISLATIA REGALISTA si mai ales CAPITALISTA “LEGISLATIE COMUNISTA ” SI AU DESFIINTAT INSTITUTIILE DIN RO care functionau dupa PERSONALITATEA JURIDICA stabilita de CUZA , CAROL I , FERDINAND , CAROL II. IN CE SCOP IN CE CALITATE CINE SI CAND A CERUT STATALIZAREA si mai ales PENTRU CINE ? Am uitat RO e stat de ” DREPTI numarati -ne ouale !!!” “asa vrea muschiul meu ,eu fac legea / ordonanta TU NU O EXECUTI – faci puscarie ; TU O EXECUTI – faci puscarie EU PARLAMENTAR SAU MINISTRU !Totul e cu iz de asociere de tip mafiot impotriva intereselor comunitatii… De aia au si in frunte un specialist dottore in mafie …Totul SE REZUMA in 10 cuvinte : IMIXTIUNE TOTALA INCEPIND DE LA PERSONALITATEA JURIDICA PANA LA PATRIMONIU ! SA CITIM CU ATENTIE LEGILE , STATUTELE DE INFIINTARE , PERSONALITATEA JURIDICA incepand cu institutiile , intreprinderile … et c. IL Caragiale ” curat murdar coane Fanica ” = NISTE GAOZARI coane Fanica Realizam ca curatii (pulistii ) AU STERS DENUMIREA LOCALITATII TARGUL DE FLOCI ( cine s -o fi nascut acolo ? ) sustinand ca nu suna “bine” si nu da bine …Dar fulgi (ro ) = flok (engleza ) DA BINE

  2. diaconul eusebiu says:

    TEST JURNALISM DE INVESTIGAŢIE!

    CE COŢCĂRIE BĂSISTĂ ESTE PREVESTITĂ DE ACESTE DOUĂ MATERIALE?

    *** Jurnalistul care va răspunde la acest test, drept premiu îl voi lăsa să mă injure timp de 30 minute fără să-i dau NANA! PROMIT!

    PRIMUL MATERIAL
    Preşedintele Traian Băsescu a cerut, astăzi, reexaminarea Legii privind amânarea acordării unui număr de certificate verzi pentru producătorii de energie regenerabilă, transmite un comunicat al Administraţiei Prezidenţiale.
    Motivul invocat de Băsescu este încălcarea unui articol din Tratatul privind funcționarea Uniunii Europene, conform căruia Comisia Europeană “este informată în timp util pentru a-și prezenta observațiile cu privire la proiectele care urmăresc să instituie sau să modifice ajutoarele”.
    “În data de 24 iunie 2013, Comisia Europeană a transmis o scrisoare către Reprezentanța Permanentă a Comisiei Europene prin care se precizează faptul că nu a fost transmisă nicio prenotificare, în sensul alineatului (3) al Articolului 108 din Tratat, privind modificarea schemei de ajutor de stat. În data de 3 octombrie 2013, Comisia a revenit cu o nouă scrisoare prin care subliniază necesitatea prenotificării, obligație neîndeplinită până în prezent de către Guvernul României. Astfel, considerăm că aprobarea Ordonanţei de Urgenţă a Guvernului nr. 57/2013, până la îndeplinirea obligațiilor prevăzute de Tratatul privind funcționarea Uniunii Europene, este inoportună şi expune România unor sesizări prealabile pentru încălcarea tratatelor constitutive ale Uniunii Europene. Având în vedere prevederile Articolului 148 alineatul (4) din Constituția României, potrivit căruia , precum şi competenţa legislativă exclusivă a Parlamentului, vă solicităm reexaminarea Legii pentru aprobarea Ordonanţei de Urgenţă a Guvernului nr. 57/2013 privind modificarea şi completarea Legii nr. 220/2008 pentru stabilirea sistemului de promovare a producerii energiei din surse regenerabile de energie, în sensul celor menţionate mai sus”, se mai arată în cererea adresată preşedintelui Senatului, Crin Antonescu.

    AL DOILEA MATERIAL
    Preşedinţia cere reexaminarea Legii pentru aprobarea Ordonanţei de Urgenţă a Guvernului nr. 57/2013, care amână tranzacţionarea unei părţi importante a certificatelor verzi acordate producătorilor de energie regenerabilă.
    În cererea de reexaminare, preşedinţia arată că această modificare a schemei de ajutor de stat acordat energiei regenerabile nu a fost pre-notificată la Comisia Europeană, că este inoportună şi expune România unor sesizări prealabile pentru încălcarea tratatelor constitutive ale Uniunii Europene.
    În comunicatul Preşedinţiei se arată: “În data de 24 iunie 2013, Comisia Europeană a transmis o scrisoare către Reprezentanţa Permanentă a Comisiei Europene prin care se precizează faptul că nu a fost transmisă nicio prenotificare, în sensul alineatului (3) al Articolului 108 din Tratat, privind modificarea schemei de ajutor de stat. În data de 3 octombrie 2013, Comisia a revenit cu o nouă scrisoare prin care subliniază necesitatea prenotificării, obligaţie neîndeplinită până în prezent de către Guvernul României”.
    Surse parlamentare susţin că sunt puţine şanse ca ordonanţa să fie abrogată, în urma cererii de reexaminare a preşedintelui Băsescu şi că, probabil, se va reîntoarce la promulgare în aceeaşi formă. Ordonanţa îşi produce deja efectele de la 1 iulie 2013.
    Schema de sprijin pentru energia verde ne-a adus o avalanşă de proiecte eoliene, care au depăşit 2.000 MW instalaţi în sistem. Costurile cu energia verde au explodat, proporţional cu producţia, afectând industria, iar autorităţile au decis, anul trecut, să amâne tranzacţionarea unei părţi a certificatelor verzi.
    Potrivit surselor citate, nu vor intra în vigoare în perioada următoare acele prevederi introduse de parlamentari în legea de aprobare a ordonanţei, respectiv stabilirea, până la finalul lunii ianuarie, a unei noi cote a producţiei de energie verde din totalul consumului pe 2014, noi reguli de decontare a certificatelor şi noile reguli de preluare în sistem a energiei regenerabile.

  3. VR says:

    As adauga-o si pe cea cu pamanturile…

  4. ilie says:

    Re “diaconul eusebiu” Io te las sa ma injuri pana iti creste barba ca a mea daca ma lamuresti cum e cu “certificatele verzi” listabile la bursa promise de UE in baza carora in 20 de ani USLasii au raschetat mineritul de orice tip, combinatele de orice tip ( chimic , petrochimic , siderurgic et c. ) Sa nu -mi raspunzi “cai verzi pe pereti ” ca nu – s de acord , mai treaca , mearga daca spui ” catari verzi pe pereti ” ca de la niste starpituri ce poti obtine ?

  5. diaconul Eusebiu says:

    Prea-Sfinte Ilie nu trăsni şi bubui precum Satana ce vrând să păcălească boboru’ s-a-ntrupat în Zeus şi-a mutat Olimpu’ pe dealu’ Cotrocenilor!
    USL-iştilor le fsparg rasa-n dos.
    Nu i-am votat, nu-i votez şi nu-i voi vota!

    EU AM CE AM CU SATANA BĂSESCU, TALPA IADULUI MONICA MACOVEI ŞI CU SLUGOIUL LOR SATANIC EMIL BOC!

  6. VR says:

    Da. dar tot trebuie sa dati explicatii.
    De exemplu, ne puteti spune cine profita de vidul legislativ rezultat ca urmare a nepromulgarii de catre S.B. a Legii pamantului?

  7. VR says:

    Cred ca am gasit raspunsul la intrebarea Diaconului:

    Toate contractele care vor fi încheiate în aceste zile vor avea ca semnatari din partea românească pe reprezentanţii unor ministere sau companii de stat. Va fi însă o excepţie: acordul între MINGYANG Wind Power Group şi Romanian PAUNESCU Corporation. Acordul va fi semnat de Bobby Păunescu, preşedintele Romanian PAUNESCU Corporation şi Zhang Chuanwei, Președinte MINGYANG Wind Power Group.
    Obiectul contractului îl reprezintă investiții în centrale eoliene şi echipamente de export.
    Sursa:
    https://www.money.ro/cine-este-singurul-afacerist-roman-care-va-semna-cu-chinezii_1255970.html

  8. ilie says:

    Re “diaconul eusebiu” Mata ai ce ai cu SPANU ce a fost INDUS ( chel pe cap chel pe fata ) IO am treaba cu Spanu descris de CREANGA si mai ales CU CE FACE SPANUL = substituire de identitate si personalitate , te face din STAPAN SCLAV (vezi relatia Spanul Harap Alb )vezi si povestea omului care a crescut sarpele la san . IO am ce am cu Spanul / Sarpele cu ochelari “materia cenusie USL” Daca semnatarii Rezolutiei Congresului al V-lea al P.C.d.R., tinut la Gorikovo (langa Moscova) in 1931 veniti pe tancuri sau pe langa in lupta lor “TOT CE E ROMANESC SA PIARA ” au avut un oarece respect fata de legi bateau in usa , corespundeai descrierii te dota cu 1 kg de plumb (asta in prima faza , dar bateau in usa ) , de simteai romaneste te trimiteau la racoare sau reeducare iar de erai mai capos si fugeai in munti organizau o vanatoare cu tinte miscatoare si toate erau conform LEGILOR LUI CAROL II ca si batuta ce ne -am tras -o in familii pentru colectivizare caci RO e membra fondatoare 1895 a AIC . Sarpele cu ochelari & CO dupa ce a organizat si executat DEMONSTRATIV tineri si cadavre pentru incitarea populatiei la autodistrugere ( ROMANII executau AGENTURILI E + V din teren conform fotografiei / VR iti amintesti ce a zis ILIE VERDET DE LA BALCON in ’89?) pana la plumbuirea celor 2 romani ticalosi la TEIS (langa Targoviste )NUTA si MIHALEA s -au trezit in elicopter cu un proiectil AG7 ( ce functii indeplineau cei 2 si MACRI ? ) USLA A FOST DECAPITATA prin uciderea lui TROSCA , membrii si familiile celor ce compuneau MAREA ADUNARE NATIONALA s -au trezit stand prin pescarii sau te miri ce beciuri luni intregi si fara sa stie de ce si pentru CE si fara acte ? Sarpele cu ochelari & CO au executat STATALIZAREA ROMANIEI( nationalizarea e altceva ) AU DECRETAT SI ABROGAT LEGISLATIA REGALISTA si mai ales CAPITALISTA “LEGISLATIE COMUNISTA ” SI AU DESFIINTAT INSTITUTIILE DIN RO care functionau dupa PERSONALITATEA JURIDICA stabilita de CUZA , CAROL I , FERDINAND , CAROL II. IN CE SCOP IN CE CALITATE CINE SI CAND A CERUT STATALIZAREA si mai ales PENTRU CINE ? CITIM CODUL COMERCIAL valabil din 1887 pana in ’89- 90 , Legea minelor si alte legi de le intelegi …Totul SE REZUMA in 10 cuvinte : IMIXTIUNE TOTALA INCEPIND DE LA PERSONALITATEA JURIDICA PANA LA PATRIMONIU ! SA CITIM CU ATENTIE LEGILE , STATUTELE DE INFIINTARE , PERSONALITATEA JURIDICA incepand cu institutiile , intreprinderile …NOUL COD PENAL: “asa vrea muschiul meu ,eu fac legea / ordonanta TU NU O EXECUTI – faci puscarie ; TU O EXECUTI – faci puscarie EU PARLAMENTAR SAU MINISTRU ! E TREABA VOASTRA ! ROATA MORII SE …TAC ,PAC , TAC …Totul e cu iz de asociere de tip mafiot impotriva intereselor comunitatii… De aia au si in frunte un specialist dottore in mafie … Pana cand terminati voi de citit legile “comuniste” valabile din 1800 toamnasa lamurim treaba cu pamanturile STABILITA DE SF CONSTANTIN conform cutumelor de pana la anii 300 , NU CONTEAZA TEMPLUL la care OMUL FACE DONATIE/ testament Ce conteaza pentru serpii astia ca elevii si studentii nu mai au unde sa invete cum se altoieste un pom , cum se mulge oaia , capra , vaca … le – au LUAT TERENURILE si au facut ZONA INDUSTRIALA tip Jucu sau zona REZIDENTIALA cu ambasada USA et c , cu alte cuvinte : invatati virtual cum e cu pomii , vaca , oaia , capra …nu conteaza TESTAMENTELE ( toate constitutiile GARANTEAZA RESPECTAREA LOR cine nu le respecta = Sarpele cu ochelari & CO din ’89 incolo ) SA VORBIM DE TESTAMENTELE MARILOR PREOTI : SF NEAGOE BASARAB , VLAD TEPES , MIHAI VITEAZUL ,BRANCOVENI , CANTACUZINI … ?% din teritoriu era inchinat DOMNULUI sub diferite forme pana la Cuza & CO ? Minciuna are picioare scurte dar vad ca are viata lunga Au parvenit merinvirgolamatii / merovirgienii si mariiselari / mariiinselatori / maresali si au impartit statul COPIIND IMPARTIREA BERLINULUI A trebuit sa vina TARTARUL SELGIUK sa zica “Noi suntem urmasii intemeietorilor ROMEI ! Acesta este SULTANATUL DE RUM = RUMELIA ! Voi mari selari pentru cine faceti SEILE ? Hergheliile de cai pentru statul RUMANIA incep de aici si se termina unde trebuie Veniti calare pe catari dar in SEAUA DE PE ARMASAR TREBUIE SA STEA PONTIFEX MAXIMUS cel stabilit de X preoti si de X preotese ” ( X = zece in cifre etrusce , latinii nu aveau , arabii descopereau infinitul pe verticala ) cata fertilitate au catarii … Avem o conducere CLERICALA FOARTE SLABA , productivitatea din RO se calculeaza in functie vanzarile din bucatile testamentelor ,te trezesti cu excavatorul in casa cautand comori si nu zici nimic. Bine zicea PONTIFEX MAXIMUS dupa conciliul cu bata ” IO CU TOIAGUL PR ARMASAR , VOI CU CARJA PE CATARI “

Leave a Reply

Powered by WordPress

toateBlogurile.ro

customizable counter
Blog din Moldova