Larry Watts, atacat simultan si similar de Securitate, Stelian Tanase si Michael Shafir. Trageti singuri concluzia. Nu ratati azi: Razboiul de la TVR s-a mutat la CNA. VIDEO

Colonelul de Securitate Filip Teodorescu despre Larry Watts la Casa Titulescu Feb 2014 - Gelu Voica Voiculescu-Michael Shafir si Stelica Pulica TanaseSeful ofiterilor in rezerva ai Securitatii, celebrul colonel de Securitate Filip Teodorescu, sluguta lui George Soros, Stelian Tanase, si pensionarul Michael Shafir au reusit performanta de a-l ataca simultan si similar pe prof. dr Larry Watts, unul din artizanii intrarii Romaniei in NATO si protagonist al serialului “Mostenirea Clandestina“. Emisiunea, premiata de APTR si realizata de jurnalista profesionista Monica Ghiurco, a fost cenzurata brutal la TVR International in timpul transmiterii adevarurilor despre agentul sovietic Ion Mihai Pacepa publicului basarabean.

“Ciudata” coincidenta a fost devoalata de istoricul american in articolul sau aparut ieri in Adevarul, cu titlul “Cei 30.000 de Ceauşescu“, in care este prezentata si o filmare de la o recenta lansare de carte care s-a desfasurat la Fundatia Titulescu si unde fostul sef al contraspionajului care si-a continuat apoi activitatea la SRI se exprima critic la adresa istoricului american. Citez:

“E interesant că, cu o zi înainte de atacul Tanase/Shafir asupra persoanei mele şi a muncii mele, perspectiva Securităţii nereformate în ce priveşte, aşa-numitele mele „ţeluri întunecate“ şi „legături dubioase“, a fost prezentată online de colonel Filip Teodorescu, fost ofiţer de Securitate şi în prezent capul asociaţiei veteranilor (1h:23min):

Larry Watts (…) a fost în atenţia contraspionajului român şi s-a stabilit – nu vreau să fac deconspirări aici – dar, să nu-l mai luăm în braţe. Cei care vor să-l ia în braţe. Eu, unul, nu-l iau că-l ştiu. Ştiu ce a făcut, ştiu de ce a fost aici, ştiu ce face şi acum şi care au fost motivaţiile acţiunilor sale insistente din ’81 şi e şi acum aici.

Poate în alt cadru o să putem aborda mai profesional şi acest lucru. (…) E un talent: laudă-i întâi pe români, (…) dar la urmă ne dă şi ce nu ne place. Şi lovitura. Şi-a pregătit-o. Aşa este, este un profesionist al informaţiei.“

Astfel, aşa-zisa „societate civilă“ reprezentată de Tănase şi Shafir ne va marginaliza pe mine şi munca mea din cauza presupuselor legături cu Securitatea. Şi Securitatea doreşte acelaşi lucru din cauza presupuselor legături pe care le-aş avea cu serviciile secrete americane. Suspansul mă omoară. Eu, unul, nu pot aştepta ca Tănase, Shafir sau Teodorescu să ofere o explicaţie credibilă despre care sunt cu adevărat scopurile mele ascunse; pentru cine, în cele din urmă, de fapt lucrez; şi cum munca mea în rezolvarea tensiunilor etnice, stabilirea controlului democratic asupra forţelor armate şi serviciilor secrete, şi obţinerea intrării României în NATO au servit „obiectivelor mele ascunse“ pe care ei le pretind.”

Integral la: Larry Watts: Stelian Tanase, unul dintre cei 30.000 de Ceausescu ai Romaniei »

Versiunea originala: Larry Watts: Stelian Tanase, a little Ceausescu faithful to the Soviet ideology. Under Communism “the only absolutely certain thing is the future, since the past is constantly changing” »

PS: Ieri (27.02.2014) am fost audiat la CNA impreuna cu Monica Ghiurco si jurnalistul Sebastian Popescu de la ExclusivNews in scandalul Cenzurii de la TVR comandata de Stelian Tanase impotriva serialului Mostenirea Clandestina si a adevarurilor lui Larry Watts – Cei dintai vor fi cei din urma. Razboiul din culisele TVR s-a purtat acum pe fata. Detalii, inclusiv filmari, astazi, pe Roncea.ro si Ziaristi Online
Print Friendly, PDF & Email
You can leave a response, or trackback from your own site.

4 Responses to “Larry Watts, atacat simultan si similar de Securitate, Stelian Tanase si Michael Shafir. Trageti singuri concluzia. Nu ratati azi: Razboiul de la TVR s-a mutat la CNA. VIDEO”

  1. anton beton says:

    Eu as zice ca discursul domnului Teodorescu este doar un ecou al vremurilor in care dusmanii erau si la Vest. Omul e in regula, iar oamenii in regula ar trebuia sa nu se urasca.

Leave a Reply

Powered by WordPress

toateBlogurile.ro

customizable counter
Blog din Moldova