Să ne aducem aminte cine este Monica Macovei cu Radu Tudor, despre mineriada din iunie ’90, şi Victor Roncea, despre “dreapta” din PE: “Rămân alături de asociaţia ACCEPT şi comunitatea de gay, lesbiene, bisexuali şi trisexuali”


Sursa Video: Sinteza zilei: Monica Macovei, procuror anchetator la mineriada din iunie 1990
Monica Macovei, procuror-anchetator la mineriada din Iunie 1990

Posted by Radu Tudor on July 8th, 2014

Am vorbit de-a lungul timpului despre trecutul de procuror comunist al Monicai Macovei, astazi autodefinita drept mare anticomunista.

Am spus si faptul ca Macovei a fost procuror anchetator la mineriada din Iunie 1990, momentul producerii unor imense abuzuri asupra unor oameni nevinovati din partea autoritatilor din acea vreme.

monica-macovei-noua-republica

Iata azi un document publicat de jurnalistul Victor Roncea pe blogul sau, www.roncea.ro.

Informatiile, din dosarul fostului ministru de interne Mihai Chitac, sunt explozive. Din document reiese ca Macovei a fost in unitatea ororilor de la Magurele, unde autoritatile au dus cu forta, in stare de arest, sute de protestatari din Piata Universitatii. Mai mult decit acest fapt grav, procurorul Macovei spunea ca la Magurele totul era bun si frumos, desi marturiile celor batuti si amenintati sunt numeroase si impresionante.

INTRERUPEM RELATAREA DIN MOTIVE DE…
CENZURA

[CENZURAT] Iar participarea sa la mineriada din Iunie 1990 ca procuror anchetator desfiinteaza orice legitimitate de asa zis politician “de dreapta”, mare luptator impotriva coruptiei (adversarilor lui Basescu).

pag 1 Macovei

Exploziv pag 2 Macovei

Adenda mea, VR:

PPE-ista Monica Macovei si Homosexualii Accept

Cititi si: George Ursu, noul colaborator Ziaristi Online, relevă caracteristicile uzurpării religioase prin propaganda făţiş anticreştină. ESEU/ANALIZĂ »

Vedeti si: Poate aţi uitat cine este Monica Macovei – de Eduard O. Ohanesian

ASTA E! MERGEM MAI DEPARTE! LA CEDO!

Print Friendly, PDF & Email
You can leave a response, or trackback from your own site.

16 Responses to “Să ne aducem aminte cine este Monica Macovei cu Radu Tudor, despre mineriada din iunie ’90, şi Victor Roncea, despre “dreapta” din PE: “Rămân alături de asociaţia ACCEPT şi comunitatea de gay, lesbiene, bisexuali şi trisexuali””

  1. Ionut says:

    N-am inteles niciodata de ce unii ii ridica “statui” d-nei Macovei.
    D-na Macovei are 3 mari probleme:
    – Trecutul de procuror comunist;
    – Asocierea cu “ACCEPT”;
    – Denigrarea tarii in vara lui 2012;
    Din pacate, d-na Macovei a initiat si dezincriminarea adulterului in legislatia romaneasca.
    Cred ca d-na Macovei trebuie sa-si faca un serios examen de constiinta.

  2. catalin says:

    Prostii. Ideea ca ar fi fost procuror comunist nu trebuie sa ne oripileze, pentru ca au fost destui, unii au facut abuzuri altii nu. Ce ar insemna sa ne acuzam parintii, fratii … cum ca au fost … comunisti. Dar mineriada a fost cea mai mare PALMA data inceputului de democratieI in Romania. A fost un punct de rascruce la care multi oameni au actionat atat de oribil incat ti se intorce stomacul pe dos. Ce am vazut atunci nu poate fi descris, iar particpantii erau pur si simplu dementi si inumani. A fost un punct de maxima tensiune care chiar daca nu a desfiintat Romania in mod direct a lasat niste rani adanci in sufletul spiritualitatii romane. De atunci TARA nu si-a mai revenit, a inceput fuga valorile reale si reinstaurarea la putere a MINCIUNII, URII,HOTIEI, sau cu alte cuvinte a actualei clase politice cu toate calitatile sale deosebite. Toti participantii indiferent de partea de baricadei pe care ar fi fost, ar fi trebuit sa fac un gest simplu, onest si de bun simt : Sa iasa din politica si sa treaca pe la biserica fiind vinovati ei de FRATICID.

  3. Alius says:

    Ce frumos distorsionati voi adevarul.

    “„Am luat contact cu problema Piaţa Universităţii în mai multe etape. Prima etapă a fost în ziua de 13 iunie 1990. Eram procuror la fosta Procuratură a Sectorului 1 şi, împreună cu alţi doi colegi de la aceeaşi unitate, am fost trimişi la Unitatea Militară de la Măgurele, unde am întâlnit câţiva colegi de la fosta Procuratură a Municipiului Bucureşti: Alexandru Ţuculeanu, Cornel Popescu, Emil Dinu. La Măgurele, am văzut în curtea unităţii că cei ridicaţi din Piaţa Universităţii stăteau la mese şi scriau declaraţii din Piaţa Universităţii. Nu am văzut niciun act de violenţă. Citind aceste declaraţii, am spus: Nu rezultă comiterea niciunei infracţiuni. Toată lumea pleacă acasă.”

  4. VR says:

    Stimate Alius, eu unul, spre deosebire de tine si de alti tampiti din trena acestei comisarese bolsevice, am fost acolo. Ia cititi inca o data. Ce spune madam: “NU am vazut nici un act de violenta”. Stimate Alius, aceasta declaratie a fost folosita de generalul Mihai Chitac, fostul ministru de interne, in apararea sa, la proces, si constituie o minciuna ordinara. Toti cei anchetati de colegii tovarasei Macovei erau batuti salbatic chiar si in timpul audierii, de catre asa-zisi mineri cat si de jandarmii aflati in Unitatea respectiva. Daca sunteti dintr-o secta de spalati la creier, spalati-va in continuare intre voi.

Leave a Reply

Powered by WordPress

toateBlogurile.ro

customizable counter
Blog din Moldova