Profitorii morţilor de la Colectiv: sataniştii din “societatea civilă”. Biserica, vinovată că nu dărâmă biserici după cum a desfiinţat Guvernul PNL-PDL-UDMR spitalele din România

You can leave a response, or trackback from your own site.

12 Responses to “Profitorii morţilor de la Colectiv: sataniştii din “societatea civilă”. Biserica, vinovată că nu dărâmă biserici după cum a desfiinţat Guvernul PNL-PDL-UDMR spitalele din România”

 1. adrian says:

  Aham, deci am ajuns să ne comparăm cu America și Suedia?

  Un spital din America și Suedia SE COMPARĂ cu un spital din România?

  Problema nu e că avem un număr mare de biserici, ci că avem un număr mare de biserici fără să avem în prealabil o infrastructură de bază privind transporturile, serviciile de sănătate și educaționale.

  De asta se plânge lumea.

  Și tu ai ajuns să compari spitalele din America și Suedia cu cele din România?! … Dumnezeule … și ne mirăm de ce ni se întâmplă.

 2. beniamin says:

  as vrea sa stiu cine a facut acest studiu..dupa imagine vad ca ortodoxia tinerilor… nu ma mir daca au iesit rezultatele acestea daca ei au facut studiul

 3. dragos says:

  Biserica nu este vinovata ca a inchis spitale, se stiu vinovatii. Biserica este vinovata ca nu este aproape de popor. S-au cocotat intr-un alcov si ne privesc de acolo cu superioritate si cu traiul lor in lux si bunastare. Imi pare rau sa vad asa ceva. As dori sda ma mandresc cu preotii din Biserica Ortodoxa, dar nu pot, Imi este rusine de ce au ajuns. In ainte de 89 erau alinarea noastra, acum sunt oroarea noastra. Nu sunt alaturi de popor. Luxul ucide increderea de care se bucurau candva. Sa dea Dumnezeu sa se trezeasca si sa coboare printre enoriasi.

 4. dumdum says:

  In timp ce lumea se uita la TV la masacrul din club …probabil ca undeva in Romania se da o lovitura teribila natiei …profitand de faptul ca 90% din popor diseca evenimentul din Bucuresti…se profita de acest eveniment( atentat in toata regula, menit sa deturneze atentia de la ceva grav )….sunt convins ca se folosesc de masacru din club ca de o fumigena (dupa reteta testata cu succes la “revolutia “din 89) …cand poporul se uita la TV si hienele Iliescu, Brucan, Roman…acaparau Romania

  Sunt zvonuri ca in tot acest timp mii de refugiati musulmani intra tacit in Romania…si “nimeni” nu are ochi sa ii vada…cum sa ii vada daca la TV se dau doar emisiuni cu Colectiv?

  Iar autoritatile nu au nici un motiv sa zica ceva despre islamisti care se strecoara la noi…ca doar au primit ordin sa acceptam niste “cote” de cateva zeci de mii de turbane

 5. VR says:

  @dragos
  Nu generalizati. Preotii sunt zilnic alaturi de popor. Banuiesc ca va referiti doar la cativa, pe care ii stiti Dvs. Repet: nu generalizati.

 6. VR says:

  @dumdum
  Nu cred, referitor la partea a doua a mesajului Dvs.

 7. VR says:

  @beniamin
  Atunci sa-i rugam pe talibani si pe ortodocsii evrei. totusi, nu-i mai simplu sa verificati datele?

 8. VR says:

  @adrian
  Daca Biserica ar trebui sa utileze spitalele atunci eu zic sa desfiintam Guvernul, nu?!
  Pentru cei ca Dvs, care o tin langa cu Spitalul si Catedrala (parca era Spitalul si Coranul, nu? 🙂 ): Stiti ca Biserica a construit deja spitale si zeci de case de batrani si gradinite? Despre ce vorbiti? Vreti sa ia locul Guvernului? Dupa aceea spuneti ca statul trebuie sa fie separat de Biserica… Hotarati-va! Si eu cred ca Biserica ar putea administra mai bine statul. Haideti sa inchidem Guvernul atunci!
  https://map.patriarhia.ro/

 9. Ghanima says:

  Multi blameaza Biserica pentru tragedia din Colectiv. Cliseul rasuflat “vrem spitale, nu catedrale” a fost scos rapid din buzunar de catre uneltele agendei secularismului. Ma mir ca n-a iesit inca pe sticla, remusica…Iaca, inca un slogan secularist, cules de la protest “Biserica spala creiere si banii publici, in timp ce romanii spala WC-uri in alte republici”. Are dreptate Paul Hitter cu “societatea civila” ideologizata prin cluburi. S-a adaptat rapid la situatie.

 10. Sa preia Tara cei care au luptat pentru ea. says:

  “dum-dum”, cu astia care au microbul diversiunii in sange, fie vad mai departe decat ii doare mintea, n-ai ce face. La fel si cu regalistii, care daca nu-s prosti de.a binelea, sigur mananca o paine scuipata.
  Poporul are instincte bune, nevrednic e cel care isi pierde increderea in poporul român,
  intotdeauna se vor gasi alte si alte generati
  i care se se ridice impotriva marilor nedreptati, fiinda asta e in sangele acestui neam.

Leave a Reply

Powered by WordPress

toateBlogurile.ro

customizable counter
Blog din Moldova