EXCLUSIV RONCEA.RO: Teroriştii unguri de la HVIM voiau să atace 150 de copii. Atentatul urma să aibă loc la spectacolele “Suflet Românesc” şi “Români pentru Români”, care se desfăşurau de Ziua Naţională la Casa de Cultură din Târgu Secuiesc. Felicitări SRI şi DIICOT! UPDATE

Casa de cultura din Targu SecuiescExclusiv www.Roncea.ro – Teroristii (plural!) unguri de la Targu Secuiesc tinteau copiii de la spectacolul “Suflet Romanesc” si “Romani pentru Romani” dedicat Zilei Nationale a Romaniei. 150 de copii. De la spectacol au lipsit copiii maghiari. Felicitari SRI si DIICOT!

UPDATE: Manifestarea „Suflet românesc” a fost organizata de Asociația de Dezvoltare Locală și Culturală Târgu Secuiesc in sala mare a Casei de Cultura din Targu Secuiesc (foto sus) si implica un spectacol interetnic, dar, in mod ciudat, fara copii maghiari. Detalii despre spectacol, la Mesagerul de Covasna. Copiii de la Actiunea “Romani pentru Romani” (foto mai jos) au fost separati de ceilalti, intr-o sala mai mica, chiar in dimineata zilei de 1 decembrie, probabil din ratiuni de securitate.

ACTUALIZARE: Aceasta a fost o notă scrisă “la cald”, pe 1 decembrie. Vedeţi info “la zi”: Planul teroriştilor unguri: Beke Istvan Attila şi extremiştii HVIM urmau să dea vina pe români pentru explozia de la statuia lui Gabor Aron. La Casa de Cultură din Piaţa Gabor Aron avea loc acţiunea “Români pentru Români”. VIDEO

Ce aş mai adăuga, azi, la această actualizare: Au ieşit gândacii din bucătăria lui Soros. Cică teroristul ungur voia de fapt să le faca un tort cu artificii copiilor de la acţiunea Români pentru Români. Nu cumva erau artificii ca la ‪#‎Colectiv‬? Imaginaţi-vă cum ar fi înfierat aceiaşi gândaci din bucătaria lui Soros dacă copiii vizaţi erau maghiari sau ţigani. Priceless!

Copiii de la Actiunea Romani pentru Romani - Casa de Cultura din Targu Secuiesc - Locul atentatului cu bomba dejucat de SRI - 1 Decembrie 2015

Copiii de la Actiunea Romani pentru Romani – Casa de Cultura din Targu Secuiesc – Locul atentatului cu bomba dejucat de SRI – 1 Decembrie 2015. Foto: Liviu Stanga – FB

In 1984, ungurii extremisti au mai pus o bomba, la statuia lui Mihai Viteazul din Sfantul Gheorghe. A murit un copil. Din cate se pare, conform unor membri ai fostei Securitati care au anchetat cazul, copilul ucis a fost folosit de teroristi pentru a plasa pachetul explozibil, care s-a detonat in mainile acestuia.

Cine este maghiarul care ar fi vrut să detoneze bomba artizanala impreuna cu complicii sai de la HVIM – pe numele sau Beke Istvan Attila (foto stanga) – aflati de la SOIM PRESS

beke-istvan-attila-stanga- hvim - targu secuiesc - atentat - sri - 1 decembrie 2015Despre extremistii de la HVIM – Mişcarea de Tineret 64 de Comitate – aflati in stranse relatii atat cu Jobbik cat si cu anumiti tovarasi din UDMR care militeaza “pasnic” pentru autonomuia “Tinutului Secuiesc”, am mai scris. Conform informatiilor noastre acestia sunt stipendiati si de tovarasii rusi (foto mai jos). 

HVIM - 64 de comitate - Teroristi - Novorossia

Cititi si: Profesorii Larry Watts si Francis Bowen, niste “obsedati” de adevarul istoric. Cadoul lui Dan Tanasa si Victor Roncea: “The war of races in Hungary” – PDF.

 

Print Friendly, PDF & Email
You can leave a response, or trackback from your own site.

11 Responses to “EXCLUSIV RONCEA.RO: Teroriştii unguri de la HVIM voiau să atace 150 de copii. Atentatul urma să aibă loc la spectacolele “Suflet Românesc” şi “Români pentru Români”, care se desfăşurau de Ziua Naţională la Casa de Cultură din Târgu Secuiesc. Felicitări SRI şi DIICOT! UPDATE”

  1. Donkeypapuas says:

    Ehe! Dar kominternistul CTP nu crede! El zice că toată treaba e 2ca în filmele cu securişti” În acelaşi timp, cu rânjetul lui hâd de crocodil chelios (vorba lui Vadim), cerea ca, alături de armată, să defileze şi reprezentanţii Biseicii în frunte cu Daniel.

  2. Iustina Bacosca says:

    Slava Domnului!

  3. VR says:

    Un dobitoc.

Leave a Reply

Powered by WordPress

toateBlogurile.ro

customizable counter
Blog din Moldova