SOLIDARITATE CU TUDOR GHEORGHE!

Dragi români, vă încurajez să vă exprimați Solidaritatea cu Tudor Gheorghe prin toate mijloacele online pe care le aveți; prin conturi pe rețelele sociale, prin răspândirea cântecelor și a mesajului marelui român în mediul virtual, prin preluarea la fotografia Dvs de profil a celei de mai sus, prin comentarii pe pagina sa de Facebook și tot ce mai credeți necesar. Suntem în mijlocul unui război cultural împotriva a tot ce-i românesc, exact cum spune, pe șleau, Tudor Gheorghe, în secvența din spectacolul său DEGEABA 30 de mai jos. Apărați un simbol al românismul și vă veți apăra țara, părinții, bunicii, străbunicii dar mai ales copiii și nepoții voștri. Nu pregetați, cu duhul fiți fierbinți!

UPDATE: Tudor Gheorghe răspunde atacurilor: Da, sunt naționalist. Sunt naționalist pentru că doresc să păstrez puritatea limbii române și voi continua să lupt pentru a o apăra de tot ce o poluează. Singurul partid în care aș intra ar fi cel al lui Eminescu

Artistul, poetul și compozitorul Tudor Gheorghe a răspuns, în cadrul unui interviu acordat Antenei 3, celor care l-au acuzat de vrute și nevrute în ultimele zile.
Printre altele, cantautorul oltean a recunoscut că este naționalist. Tudor Gheorghe că nu este nimic în neregulă cu dorința de a păstra limba română pură, de a păstra tradițiile acestei țări.

„Sunt naționalist, ce e rău în asta? Sunt naționalist pentru că doresc să păstrez puritatea limbii române și voi continua să o lupt pentru a o apăra de tot ce o poluează. Eu iubesc tradițiile acestui popor, nu vreau să dispară hora, sârba, învărtita. Am mai zis asta: aș propune ministrului învățământului să introducă obligatoriu, în școală, o oră de dansuri populare. Doar hora, sârba și învârtita. Ca atunci când s-o auzi una din astea oriunde în lume, să sară 4-5 români să se prindă în horă, în sârbă sau învârtită. Așa se păstrează un popor, prin tradițiile sale. Ați văzut cum nu știu să joace Hora Unirii? De-aia sunt naționalist!”, a spus actorul.
În ceea ce privește politica, Tudor Gheorghe a explicat care este preferința politică: „Vocația mea este de dreapta. Eu practic o meserie de dreapta. Dar există dreapta în România? Am fost invitat în toate partidele, dar singurul în care aș intra ar fi partidul lui Eminescu, Partidul Conservator”, a declarat Tudor Gheorghe.
Acesta a mai povestit că pe unul dintre cei care l-a atacat recent, Andrei Caramitru, îl cunoaște de mic, de când se juca împreună cu fiul său în timpul concediilor petrecute împreună cu familia Caramitru.
ActiveNews

Ce i-a făcut să turbeze pe Tismăneanu, Funeriu, Caramitru și Baconschi:

“Decembrie 1958. O mașină cu prelată neagră înaintează ușor prin sat. La un moment dat ies trei civili îmbrăcați elegant și întreabă de Ilie Tudor. Nea Ilie cere explicație. „Cu dvs. avem treabă! Tovarășa Stancoveanu de la Regionala de Partid – Secția Culturală – are să vă comunice ceva urgent. E vorba, după câte am înțeles, de Uniunea Scriitorilor! M-a rugat să vă ducem imediat la dânsa. Suntem de la raion”. Nea Ilie își aruncă un palton în spate și pleacă alături de ei. Nu bănuiește câtuși de puțin că va fi condamnat la 22 de ani de închisoare. Pentru „poetul țăran” urmează cursuri lungi la „facultatea neagră de la Aiud”, în compania unor profesori iluștri: Părintele Dumitru Stăniloae, Radu Gyr, Nichifor Crainic.” – O explicație despre ce însemană spectacolul DEGEABA 30 la De ce a răscolit HAITA Tudor Gheorghe și de ce DEGEABA nu e degeaba. Artistul către noi și tatăl său, în celulă: „Tată, nu sunt mort!”. Analiză pentru oameni și răspuns pentru guzgani

“Ce mult și-ar mai dori tovarășii să vină, din nou, cenzura… Pentru ei, însă, va veni cenzura naturală: Istoria îi va scuipa din ea ca pe niște măsele stricate. Care îl mușcă acum de fund pe Tudor Gheorghe… DEGEABA.”

Citiți Manifestul lui Tudor Gheorghe și editorialul lui Victor Roncea, la ActiveNews: Tudor Gheorghe i-a răpit libertatea lui Șora la 30 de ani

Tudor Gheorghe la Patriarhie, invitat special al Patriarhului României, cu Patriarhul Rusiei alături

Ce i-a spus Tudor Gheorghe lui Kirill la Patriarhie nu a spus nici un oficial al României vreunui reprezentant al fostei URSS în ultimii 30 de ani. Nici un impostor cocoțat pe urmele Anei Pauker în Ministerul de Externe, în frunte cu Pleșu și demisul prin SMS Baconschi. Tudor Gheorghe i-a strigat pe Nichifor Crainic, Andrei Ciurunga și Radu Gyr direct în urechile Rusiei! În sfârșit au ajuns versurile lor la moscoviții de unde l-ea venit chinul lor și al întregii Românii și altfel decât în rapoartele secrete sau prin vizorul celulelor… “Nu vor fi aplauze în această seară. Veţi auzi un lung poem al suferinţei, al rugăciunii, la care au semnat pseudonime ilustre precum Andrei Ciurunga, Nichifor Crainic, Radu Gyr”, a anunţat Tudor Gheorghe în deschiderea recitalului susţinut cu ocazia etapei finale a Festivalului-Concurs Naţional de Muzică Bisericească “Lăudaţi pe Domnul!”, în cadrul căruia a și fost decorat cu cea mai înaltă distincție a Bisericii Ortodoxe Române, Crucea Patriarhală. Și a început: “Nu-s vinovat c-am îndârjit şacalii/ Şi c-am strigat cu ţipătul durut/ Că nu dau un Ceahlău pe toţi Uralii/ Şi că urăsc hotarul de la Prut!” Video aici:

Iată de ce-l urăsc urmașii kominterniștilor de ieri:

Doamne, ajută!

Roncea.Ro

Tudor Gheorghe i-a răpit libertatea lui Șora la 30 de ani

De Victor Roncea  /   Știri, Politic   /   Publicat: Miercuri, 29 ianuarie 2020, 09:40  

Trei idioți, Tismăneanu, Caramitru și Funeriu (înțeleg că li s-a alăturat și al patrulea, nelipsitul Mîndruță, țuțărul lui Brucan), îl atacă pe maestrul Tudor Gheorghe. Sub pretextul că ar fi “nostalgic-comunist”. Asta au înțeles ei din spectacolul magistral DEGEABA 30. Dacă chiar asta cred, nu pot fi decât idioți.

Tudor Gheorghe explică, pentru oameni, însă: „Dacă asculți tot spectacolul, de la cap la coadă, îți dai seama despre ce e vorba. Dar ei dacă nu au văzut spectacolul și doar au luat fragmente… au scos din context. Spectacolul începe cu un omagiu profund, adevărat și trist pentru cei care și-au dat viața în ’89, pentru cei care au murit ca eu și noi să stăm liniștiți, să cântăm și să putem să ascultăm aceste versuri. Se cheamă «Degeaba», dar nu pentru că nu s-a făcut nimic în țara asta, ci pentru că o generație întreagă nu mai are încredere. E țipătul de disperare al unei generații care se vede debusolată, care nu mai are încredere în capacitatea creatoare a acestui popor, o generație care a fost păcălită, care a tot așteptat și a tot așteptat și nu se întâmplă nimic. Despre asta e vorba, nu că nu s-a făcut nimic. S-au făcut lucruri. A, că avem de toate, da și e normal să fie așa. Fiecare înțelege ce vrea și ce poate”.

Ce putem spune despre cele trei lipitori ale sistemului din crescătoriile băsiste și habarniste de astfel de nevertebrate, căpușe îngrășate și decerebrate, toți trei adepți ai “muii” ca formă de exprimare în piața publică, deci co-muiști?
Funeriu cică vorbește în numele celor care au fost în stradă în decembrie 1989. Dar el n-a fost. Eu, care am fost, nu cred prostiile debitate cu nesimțire de fostul ministru al educației lui Boc. Personaj sinistru, care a acționat ca un ungur sub acoperire, militând pentru o Lege de segreare etnică a învățământului, după un plan maghiar extremist, așa cum a reliefat și un Institut al Academiei Române. Pentru cei care au uitat, acest bou funebru a propus eliminarea Istoriei de la examenul de bacalaureat și înlocuirea ei cu geografia, la profilul uman, determinând Asociația Profesorilor de Istorie din România să afirme cu obidă: „Fără nici o argumentare logică, apreciem că se săvârșește un gest absolut funest, cu consecințe greu de precizat, din care se întrevăd, între altele, lipsirea elevilor de cunoașterea propriei istorii – Istoria Românilor”. Iar regretatul academician Dinu C. Giurescu aprecia: „Punerea în aplicare a unor atari prevederi va contribui în mod direct, prin școală, ca națiunea română să devină, treptat, o populație cu un vag sentiment al identității sale. Țelul ultim este ca noile generații să nu mai gândească la patrie, la rostul și menirea României în Europa, să nu mai știe de aportul românilor la istoria și civilizația europeană, să nu mai aibă sentimentul demnității naționale, nici individual, nici colectiv” “În final – scria profesorul cu mare amărăciune -, ne putem întreba de ce „Legea educației naționale” este intitulată așa? Ce este „național” în ea?. Ea preconizează o educație în care nu se află sentimentul și identitatea României. O putem socoti, cu temei, Legea educației fără patrie”. Același bou cu ștaif afirma în plenul Parlamentului că substantivul “coleg” este de gen neutru. Acum vine și ne dă lecții de istorie în stilul stradal al tovarășilor cu muia în gură, înjurându-l la propriu pe maestrul Tudor Gheorghe. S-a șters la gură?

Din cauza tatălui oligofrenului de Caramitru Jr., care dirija de la balconul CC-ului bombardarea Bibliotecii Centrale Universitare și a Muzeului Național de Artă, “vedeta declanșării Diversiunii Teroriste din Decembrie 198” – după cum l-a definit la scurt Mirel Curea -, era să-mi pierd viața, în timp ce încercam să salvez operele de artă din Palatul Regal. Am câștigat dreptul de a spune ce gândesc în stradă, începând cu 21 decembrie 1989. Acum trebuie să vină și progenitura agentului Caramitru, țucălarul lui Iliescu-KGB, să ne spună cum și ce să gândim? Și chiar și ce să ascultăm? Un idiot congenital poate să discute viziunea unui compozitor de talia lui Tudor Gheorghe? Cu ce neuron? Caramitru Sr. are încă să răspundă pentru multe. De la implicarea lui în lovitura de stat din decembrie 1989, care a dus exact la morții aceia pe care-i plânge cu ipocrizie ipochimenul cu ifose de Funeriu, la menajarea de care a beneficiat din partea Securității pe vremea lui Ceaușescu, deși stătea cu un cadavru viu ascuns în pod. Fantoma a SS și KGB. În locul lui i-aș pune o zgardă lui ciuaua cu ochi bulbucați și spume de pitbull de pe Facebook. Să nu înceapă să dezgroape prea mult morții “pe care-i mușcă și-n mormânt” “șopârla care se crede iguană”, după cum l-a prins în insectar și Tudor Gheorghe în concertul DEGEABA 30 pe istericul oligofren. De altfel, pe amândoi negrișorii: “Ce ne facem cu cățeii, care în numele ideii de revoluției se îngrasă și-abia despachetați din fașă încep să scoată colții tineri… și-ajung la rându-le lupi maturi și nu mai ai cu ce să-i saturi. Că sunt școliți; și au pretenții. Sunt rude toți cu disidenții. I-a chinuit nomenclatura…” de n-au mai putut, adaug eu. Numai la braț cu alt “școlit”, de Securitate – Mircea Dinescu.

Despre al treilea șobolan politruc care sare cu gura la organele lui Tudor Gheorghe nu am mai avea ce să spunem. Să ajungă să-l acuze de ceaușism și comunism pe Tudor Gheorghe, fiu al unui fost deținut politic și poet sensibil anticomunist, tocmai un propagandist bolșevic și nomenclaturist kominternist ca Tismăneanu, fiul Ciungului venit pe tancurile sovietice, limbric stahanovist la Ștefan Gheorghiu, care l-a sfredelit în sfincter pe Ceaușescu până când i s-a turtit limba în timp ce ne edifica asupra marilor realizări ale comunismului de mânuță cu tavarîș Măgureanu, este chiar culmea “prost-comunismului”. Să ajungi tu, guzgan roșu de Primăverii, unde-ai parvenit după ce ai fost fătat în orașul Stalin de doi agenți NKVD, să te dezici de toată propaganda comunistă din sânge și de taică-tu odată cu ea și să faci pe comisarul postcomunist punând la zid fiul unui țăran anticomunist din Podari, Dolj, închis chiar de ai tăi, este dovada unei negrofagii bolșevice cronice și a unei ticăloșii patologice. Și fără leac, din câte se vede, studiind tasmanianul scatofag bun de “Antipa”. În Cazul Ana Pauker – Mihai Șora și-a dovedit și necrofilia orală. S-a găsit vinovatul de relele din ultimii 30 de ani: Gheorghe a lui Tudor! Doar se vede de la Moscova că Tudor Gheorghe e mai comunist decât Șora, “n-așa?”, cum ar fi zis tartorul Brucan! De fapt, stai! Acum e totul clar: Tudor Gheorghe i-a răpit libertatea lui Șora la 30 de ani!

„Primește-i, Doamne-n casa ta, pe cei veniți din Timișoara, Ei sunt ofranda cea mai grea pe care ți-a trimis-o țara… Ce Lumina Lină ne-ndulcește moartea, celor ce-am căzut în București…”, plânge Tudor Gheorghe pe scenă în cântecul cu care deschide concertul blamat. Ce omagiu sublim!   În revista Familia Ortodoxă din luna ianuarie se regăsește o profundă cronică a spectacolului DEGEABA 30. Care se încheie cu amintirea momentului în care tatălui lui Tudor Gheorghe, bădia Ilie Tudor, i s-a spus în închisoare, pentru a-l îngenunchea în fața torționarilor NKVD, că fiul său este mort. La fel de criminal s-a transmis și familiei chinuite de acasă, când au ajuns hainele tatălui într-o boccea, fără nici o altă lămurire.Dar fiul i-a apărut în mod minunat prin vis, într-un lan de grău, strigând “Tată, nu sunt mort!” și bravul Ilie Tudor, coleg de temniță cu Părintele Dumitru Stăniloae dar și cu Radu Gyr și Nichifor Crainic –  poeții pe care îi cântă azi Tudor Gheorghe, băgând în boală demonii – n-a cedat.    A rămas, de altfel, verde ca bradul care nici nu se îndoaie nici nu se frânge până în ultima sa clipă de viață pământeană. „Maestrul Tudor Gheorghe ridică mâinile către generația tatălui său și spune și astăzi: Tată, nu sunt mort! Prin poezia sa, prin reacția vie pe care o are, prin trăirea transmisă prin arta sa, ne deschide o cale – aceea a libertății și a demnității. E mai mult decât un simplu îndemn la luptă continuă și la implicare, la bărbăție și, mai presus de toate, la iubire, pentru că jertfa înaintașilor noștri să nu fi fost degeaba”, conchide Sergiu Ciocârlan în Familia Ortodoxă. Asta e. De aceea este atacat visceral Tudor Gheorghe de libărcile pretins ale democrației. Demonii urii îi scarmănă.

Pe lângă iubirea care-i arde pe cei trei guzgani guralivi de Facebook, mai este și altceva care trebuie combătut: mesajul dur al lui Tudor Gheorghe privind dictatura fără gratii vizibile în care trăim azi. Și, probabil, referirea discretă dar mustind de inteligență, la toți ocupanții României, indiferent de origini. O găsiți singuri. De altfel, Tudor Gheorghe a prevăzut atacul haitei chiar în concertul său.
Ce mult și-ar mai dori tovarășii să vină, din nou, cenzura… Pentru ei, însă, va veni cenzura naturală: Istoria îi va scuipa din ea ca pe niște măsele stricate. Care îl mușcă acum de fund pe Tudor Gheorghe… DEGEABA.

Iată și MANIFESTUL lui Tudor Gheorghe care le-a stat în gât șlehtei Tismăneanu-Caramitru-Funeriu:

Tagmă de profitori nedemnă de înjuratura mea amară, Luați-vă banii și năravul și pricopsiți o altă țară. Sarea din lacrimile noastre ați fi vândut-o fără milă Și din câștiguri v-ați fi luat în tări mai calde altă vilă.

Ce demoni vi se strecurară în minte, în inimă-n, în sânge Să râdeți ca descreierații când țara asta toată plânge? Veți fi uitați! Nepoți de-ai voștri poate își vor aminti cu silă De niște rude-ndepărtate… Și-atunci am să vă plâng de milă!
“Rai de Bărăgan”:

Țara geme și se zbate Prinsă-n lațul vostru de minciuni, Ne-ați vândut ieftin și în rate, Blestemați să fiți și-n rugăciuni. Ne-ați înstrăinat petrolul, Aurul, pădurile și noi Împietriți privim în golul Sinuciderii din doi în doi.

Doamne, Fă, dacă se poate, să nu fure nimeni timp de-un an În această țară cu de toate și vom face Rai din Bărăgan Doamne, Fă, dacă se poate, să nu fure nimeni timp de-un an În această țară cu de toate și vom face Rai din Bărăgan.

Vine vremea să dați samă Pentru câte rele ne-ați adus, În genunchi, la marea vamă, O să cereți dreptul la recurs. Și va fi tăcere lungă, Dar veți auzi într-un târziu Cum se zbate spaima-n dungă Și vă sună-averile-a morțiu.

Doamne, Fă, dacă se poate, să nu fure nimeni timp de-un an În această țară cu de toate și vom face Rai din Bărăgan, Doamne, Fă, dacă se poate, să nu fure nimeni timp de-un an În această țară cu de toate și vom face Rai din Bărăgan.

Si inca:


Strange-i Doamne la un loc Si la de la fiecare Nopti de lacrimi si de foc, Zile fara pic de soare! Da-le setea celor arsi, Foamea lupilor la stana, Si curajul celor lasi, Fa-le ora saptamana!

Sterge-le numele, pierde-le neamul Sa nu-i mai stie raul si ramul! Sa-i bata grijile si nenorocul, Sa-i insoteasca spaima si focul! Sterge-le numele, pierde-le neamul Sa nu-i mai stie raul si ramul!

Fa-i sa vada cum e cand, Nu mai ai propria-ti casa Si tu stai in drum plangand Si ei trec si nu le pasa! Cand e gerul ger de mori, Scoate-i dezbracati afara Pe sforararii fara sfori Care-au saracit o tara!

Sterge-le numele, pierde-le neamul Sa nu-i mai stie raul si ramul! Sa-i bata grijile si nenorocul, Sa-i insoteasca spaima si focul! Sterge-le numele, pierde-le neamul Sa nu-i mai stie raul si ramul!

Print Friendly, PDF & Email
You can leave a response, or trackback from your own site.

8 Responses to “SOLIDARITATE CU TUDOR GHEORGHE!”

 1. Sunt alături de Gheorghe al nostru!
  Mai jos ai textul pe care l-am publicat ieri pe pagina mea:

  “ 2020 ANUL ROMÂNISMULUI
  29 Ianuarie. Ziua 29.
  Caz clasic de MANIPULARE. Tudor Gheorghe, un simbol al românismului, este sub asediu în aceste zile. Iată metoda prin care globaliștii spală creierele tinerilor noștri.

  Globaliștii progresiști continuă atacul împotriva simbolurilor românismului.

  Zilele astea i-a venit rândul maestrului Tudor Gheorghe care este acuzat de … “comunism”.

  Folosind această premiză mincinoasă neromânii despre care vorbim mai jos își varsă amarul trădării de neam în urechile tinerilor noștri.

  Sub pretextul “indignării” lor anticomuniste aceștia încearcă disperați să acopere cu manipularea din premiză adevărul pe care-l cântă Gheorghe al nostru:

  ROMÂNII SUNT FURAȚI PE FAȚĂ TOCMAI DE “ELITELE” # REZIST FINANȚATE DIN EXTERIOR.

  Că ei atacă nu mă interesează dar văd cu stupoare MII de LIKE-uri și redistribuiri în spațiul public.

  Iată ce le place acestor MII de simpatizanți ai globaliștilor. Iată ce redistribuie aceștia în spațiul public.

  Iată cum i se adresează liderii grupării globaliste # rezist acestui frate al nostru.

  “Băi Tudor Gheorghe, ia fii atent aici…”.
  Astfel vorbește cu Gheorghe al nostru un fost ministru PDL al EDUCAȚIEI, Daniel Funeriu.

  “Stimate domn cu chitară și mustață, uite cum stă treaba…” Astfel vorbește cu Gheorghe al nostru și tânărul Andrei Caramitru de la USR, fiul actorului activist # rezist Ion Caramitru.

  “…naționalism sulfuros combinat cu pășunism languros…”.
  Așa vorbește despre Gheorghe al nostru Vladimir Tismăneanu, fiul activistului comunist Leonid Tismăneanu (Tisminețki).

  Ca de obicei, hai să dezosăm hoitul moral care otrăvește spiritul tinerilor noștri.

  1. CE ȘTIM?

  – Gheorghe al nostru, al tuturor românilor, pune pe note amarul neamului. O face mereu cu râvnă, cu iubire de neam și cu simplitate.

  – Gheorghe al nostru a mers cu Dumitru Fărcaș la șase dimineața în mină în Valea Jiului să le cânte minerilor la ieșirea din șut.

  – Gheorghe al nostru a cântat atât de frumos despre neamul românesc la Tighina încât toți din sală au arborat drapelul României pe care-l purtau pe sub haine.

  – Gheorghe al nostru și-a plâns tatăl arestat și închis de … comuniști. El însuși a fost marginalizat și izolat de aceeași comuniști.

  – Gheorghe al nostru cântă “Acolo este țara mea”, “Ridică-te Gheorghe, ridică-te Ioane”, “Leru-i ler”, “Colindul celui fără de țară”, “Sara pe deal”, “Degeaba”, cântă natura, cântă OMUL, cântă iubirea și cântă bucuria de a trăi.

  – Gheorghe al nostru ne adună împreună la concerte sale cu și despre români unde cântăm cu el, plângem cu el și suntem mai români lângă el.

  – Gheorghe al nostru este român, iubește neamul românesc și trăiește drama prăbușirii românismului.

  – Gheorghe al nostru a fost decorat cu “Ordinul Național Steaua României” în grad de Cavaler (România) și “Ordinul Republicii” (Republica Moldova)

  – În spectacolul “Degeaba 30” Gheorghe al nostru cântă drama neamului său furat, batjocorit și mințit de IDOLII lui Funeriu, Caramitru și Tismăneanu.

  – O regulă de bază a manipulării este pornirea de la o premiză mincinoasă pentru a ajunge la o concluzie FALSĂ, MANIPULATOARE.
  În acest caz valul naționalist însuflețit de arta lui Gheorghe al nostru trebuie compromis de suspiciunea că acesta ar fi “comunist”.

  – Nici unul din cei trei “intelectuali” nu au fost în sală la concertele lui Gheorghe al nostru.

  – Nici unul din cei trei nu poate numi vreun nou artist de talia lui Gheorghe al nostru care să fi apărut după 1989.

  2. CE NU ȘTIM?

  – Cine a dat ordinul de începere al acestui atac? Este evident că cei trei sunt doar sărmani executanți, trădători disprețuiți chiar de către cei care au ordonat atacul.

  – Cât de avansat este gradul de manipulare în rândurile tineretului progresist dacă aceștia preiau pe nemestecate această MINCIUNĂ atât de ușor de dovedit?

  – Ce educație le-au dat părinții acestor copii timp de 20-30 de ani?

  – Ce educație le-au făcut PROFESORII lor atâta amar de ani?

  – Cât de periculoși sunt pentru neam acești MII de ignoranți ușor de manipulat?

  3. CE PUTEM FACE?

  – Să-l protejăm pe Gheorghe al nostru cu orice preț. Trimiteți-i mesaje, mergeți la concertele lui, distribuiți-i cântecele peste tot.

  – Educați-vă. Învățați despre trecutul și prezentul real din care se inspiră Gheorghe al nostru.

  – Aveți curaj să le dați replica acestor neromâni atunci când ies la furat de simboluri ale românismului nemuritor.

  Eu îl iubesc pe Gheorghe AL NOSTRU!

  Voi?

  Țineți aproape și ne va fi mai bine!

  Motto-ul paginii mele personale este:

  ”De strajă la poarta sufletului pentru izbânda neamului românesc”.

  Tot ce învățăm aici are un singur scop, acela de a ne atinge potențialul maxim și astfel să putem deveni CREATORI DE VALOARE pentru semenii noștri.

  Lupta politică pentru dăinuirea neamului românesc are nevoie de oameni sănătoși fizic, echilibrați emoțional și bogați material.

  Toate acestea pot fi obținute doar dacă descoperim cine suntem cu adevărat și învățăm să ne controlăm rutinele din subconștient.

  Educația ne face puternici!

  Neamul românesc va renaște iar noi vom învinge cu armele educației, a iubirii de neam și a curățeniei sufletești!

  Distribuiți aceste postări pentru ca toți românii cu inima română să ni se alăture în 2020, ANUL ROMÂNISMULUI.

  Dacă această pagină va fi blocată găsiți toate materialele scrise la mine pe bogdanvasile.blog iar materialele video pe YouTube pe pagina Bogdan Vasile Despre Vremuri.

  Toate aceste postări pe facebook sunt legate prin
  #anulromanismului

  Trăiască Nația!

 2. Tugui Nicu says:

  Tudor Gheorghe, RESPECT…. Sa ii intrebam pe Iliescu, Petre Roman, Ion Caramitru, Mircea Dinescu…etc….DACA MAI AU ACELE PLUOVORE REVOLUTIONARE CU EFECT POLITICO NEO-COMUNISM……!!

 3. Maria says:

  Buna ziua,
  Eu am patru copii…..(nu avem tv…pt ca nu ne dorim)…. insa ce s a intamplat?!…
  Am citit mai sus….
  Sper ca nu indrazneste cineva sa l atinga cu vreun deget…!!!!
  E tot ce ne a ramas…!

 4. Violeta says:

  Îl susțin pe Tudor Gheorghe!

 5. Marcel Anton says:

  Notre Respect , Maestre Tudor Gheorghe !

 6. Silvia says:

  Respect!

 7. Maestrul Tudor Gheorghe este un mare tribun atat de indragit in Basarabia. E trist, e foarte trist, ca se gasesc in Tara oameni care calcă se comporta atât de josnic cu adevăratele briliante. Părerea mea este că acestora le-a revenit Țara pe care n-o merită. Sunt înafara Țării m ulți care o merită dar n-o au.
  Maestre! Basarabenii Va iubesc!

 8. VR says:

  Multumim Domnule Profesor!

Leave a Reply

Powered by WordPress

Stiri

customizable counter
toateBlogurile.ro Blog din Moldova