Continua sa ninga si sa ploua cu metale grele asupra Romaniei. Zapada toxica si ploaia acida pot afecta serios sanatatea – un anunt pe care nu-l fac autoritatile

Presa a relatat deja luna trecuta ca Institutul de Cercetari Alimentare (ICA) a descoperit ca zapada din Capitala contine DDT, plumb, nitratii si nitriti si este extrem de toxica pentru populatie. Locurile in care zapada a fost aruncata arata ca spatiile de depozitare a deseurilor de la Cernobil. Zapada s-a topit doar pe jumatate si ce a ramas este un praf negru, cu o oarecare consistenta si un aspect corosiv. ICA a remarcat si prezenta DDT-ului, un pesticid interzis inca de acum 20 de ani, care se pare ca ar fi intrat in panza freatica, in rauri si, implicit, in atomosfera, prin evaporare. In cazul in care zapada este ingerata, substantele extrem de toxice pot influenta negativ sanatatea oamenilor, arata presa care cita analizele Institutului. Zapada continua sa cada, urmata acum si de ploaie acida si, ciudat, autoritatile nu fac nici un anunt oficial. Normal, daca nu au de gand sa intreprinda nimic si nu exista nici un vaccin de administrat “preventiv”, de ce sa anunte populatia ca este otravita de sus?
Acum, in acelasi timp cu “zapada grea” mai pica si o pulbere argintie sau cărămizie, care a căzut săptămâna trecută în mai multe oraşe din sudul ţării, si conţine fier, cupru, plumb şi alte metale grele, dupa cum scrie Adevarul. Specialiştii de la pro­tecţia mediului spun că, în mod normal, în aer nu ar trebui să existe nicio urmă de astfel de metale şi că inhalarea acestora poate fi periculoasă dacă fenomenul se va repeta. Saptamana trecuta a cazut, peste mai multe orase din sudul Romaniei, o ploaie ce continea o pulbere argintie in a carei compozitii intrau: fier, cupru, plumb si alte metale grele.
Fenomenul a fost semnalat in judetul Constanta, in Campia Baraganului dar si in Bucuresti, scrie Adevarul, citat si de Ziare.com.
Specialistii Agentiei de Protectia Mediului (APM) Constanta au prelevat probe pentru a stabili componenta prafului, iar rezultatele analizelor dovedesc o realitate de necrezut. “Ploaia” continea cupru, fier si zinc in cantitati apreciabile.
De asemenea, in aerul respirat de cei din Dobrogea s-a regasit si crom, plumb, nichel, arsen si cadmiu. Specialistii consultati de Adevarul declara ca aceste metale grele se regasesc in mod normal doar in sol, relateaza de la Constanta Alina Enache.
Specialistii spun ca periculozitatea pulberilor este data nu doar de compozitia chimica, ci si de dimensiunile particulelor. Prin inhalare, acestea ajung in plamani.
Medicii avertizeaza ca fenomenul poate deveni periculos pentru sanatatea populatiei in cazul in care se repeta. In cantitati mari, plumbul poate genera anemie, nichelul – boli respiratorii, cadmiul – hipertensiune arteriala si ateroscleroza, iar cuprul poate determina iritatii ale cailor respiratorii.
De ce tace Ministerul Sanatatii?

Print Friendly, PDF & Email
You can leave a response, or trackback from your own site.

5 Responses to “Continua sa ninga si sa ploua cu metale grele asupra Romaniei. Zapada toxica si ploaia acida pot afecta serios sanatatea – un anunt pe care nu-l fac autoritatile”

 1. Eufrosin says:

  Autoritatile stiu perfect ce se intampla, dar o fac pe nieznaiu’.

  Ati observat imensele avioane “tanker” ale NATO brazdand cerul patriei – nu ?

  Iata-le de aproape, chiar din interior, astfel incat existenta acestor crime, sa nu mai poata fi negata. Pentru ei, noi suntem simpli gandaci, carora li se da cu flit:

  https://eufrosin.wordpress.com/2009/10/13/crime-din-cer/

 2. O explicatie pentru metalele grele trebuie sa fie CHEMTRAILS – urmele chimicale, chiar de metale grele lasate astazi de majoritatea avioanelor, asa cum arata si Eufrosin. Aceste urme nu au nicio legatura cu cele de condens care dispar intr-un minut de pe cer. Aceste “chemtrails” (eng.) raman sus pe cer sub forma de dare nesfarsite si se largesc dupa ce sunt imprastiate. Din moment ce sunt secrete si contin metale grele, care, in cele din urma, ajung in campul respirabil, cea mai evidenta explicatie a menirii lor este otravirea oamenilor !

 3. Zob says:

  Teribil. Trebuie să facem ceva.

 4. codin says:

  Cutremurul de pamant din Turcia din 8 Martie 2010 s-ar putea sa aiba o legatura fundamentala cu metalele grele de deasupra Romaniei. Dupa cum se stie, HAARP, arma geofizica pe care o utilizeaza americanii pentru a produce astfel de evenimente in lume functioneaza la capacitate maxima doar daca atmosfera de deasupra zonei in care ei doresc sa provoace cutremur este “contaminata” cu pulberi de metale bune conductoare, asfel incat impulsul electromagnetic proiectat in ionosfera si ricosat mai apoi spre Pamant sa aiba precizie maxima si efect aproape imediat. Daca asa stau lucrurile, nu e nimic iesit din tipare, durata in care norii infestati cu puberi de metale ar fi ajuns in sudul Romaniei manati de vant fiind acolo…una – doua zile.

Leave a Reply

Powered by WordPress

toateBlogurile.ro

customizable counter
Blog din Moldova