PF Daniel, tot singur de Pasti. Presedintele Basescu in Harghita, cu IPS Ioan, premierul Boc la Cluj, cu IPS Bartolomeu. Al treilea an… VIDEO


Presedintele Basescu de Pasti la Miercurea Ciuc cu IPS Ioan
Încarcat de VRTV
Dupa ce si-a inceput cariera de Prea Fericit calcand stramb pe treptele Parintelui Patriarh Teoctist, ulterior daramante, la Sfintele Pasti din 2008, PF Daniel, cu piciorul in atele si dupa doua saptamani de internare la Spitalul Militar, nu prea a (mai) avut noroc de demnitari. La fel si anul trecut, cand presedintele Traian Basescu s-a aflat la manastiri, in Bucovina de sub IPS Teofan iar premierul Emil Boc la Clujul mitropolitului Bartolomeu Anania. Anul acesta, PF Daniel a ramas tot singur acasa. Presedintele si-a aratat solidaritatea fata de romanii din Harghita si Covasna, mergand de Inviere, cu familia, la Catedrala din Miercurea Ciuc, alaturi de IPS Ioan Selejan, iar premierul tot la Cluj, pe langa IPS Bartolomeu. Este deja al treilea an. Practic, o traditie. Hristos a Inviat!

Print Friendly, PDF & Email
You can leave a response, or trackback from your own site.

2 Responses to “PF Daniel, tot singur de Pasti. Presedintele Basescu in Harghita, cu IPS Ioan, premierul Boc la Cluj, cu IPS Bartolomeu. Al treilea an… VIDEO”

  1. George says:

    Adevarat a Inviat !

  2. Zapciul says:

    a fost Funeriu la Patriarhie, era un grup mic si bleg de demnitari. 😛

Leave a Reply

Powered by WordPress

toateBlogurile.ro

customizable counter
Blog din Moldova